- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.281
yaa evt cnm belirtiler ztn nerdeyse aynı, sadece bnm göğüslerim bu kdr ağrımazdı
dünden beri zonkluyo sanki içten değişik bişey.
neyse yormayacağımmmmmmmm :)
ateşim bugün bi tık arttı cnm 36,7 çıktı,
ama gece 3 kez uyandım yine saatinden bi saat erken ölçmek zorunda kaldım, yani yine saati tutturamadım
ama ne yapayım bunu girdim tabloyada.
günaydın dr ne dedi nasıl geçti
kalçam canım benim çok erken başladı kalça kemiklerim açılma büyüme yapıyormuş oyüzden 9 ay çekecem :)))
saate fazla takılma canım benımde arada oynuyodu uyku bolunmesıne gelınce benımde bolunuyodu uykum merakla uyanıyodum saate bakıyordum aa sabah olmamıs tekrar uyu hatırlıyorum net o gunlerı ınsallah guzel haberler gelır bırde evde oldugunda uzan ve dıkkat et göbegınde segırme oluyomu benım olmustu :) tabii ne kadarbelirti sayılır bılemıyorum psikolojık olarakta hissetmiş olabilirim o zamanlar :) ama adet olacakmısım gıbı sancı gırmıstı hatta adet gunu akıntım vardı delı gıbı geldı ıste deyıp tuvalete gıttıgımı de hatırlıyorum :)
uuiiyy haticem kiyamamm sağaaaaaa
çare yok hee, inş geçer cnm ya
yaa evt cnm son günler uyku paramparça oluyo bugün işte saatinden 1,5 saat önce artık uyandım uyku bölündü nslsa diye ölçtüm
çnkü 3 saatlik bölünmemiş uykuyla ölçün diyolar ya
neyse kendi saatim geldi 1 saat snra yine uyandım o zmn ölçtüm 36,9 çıktı, çok değişiyo işte
ama hep ilkini alıyorum, yoksa ohooo zırt pırt ölçüyorum :)
göbeğimde seyirme oluyor canım sol tarafta genelde geöen ay da olmuş bu ama ona inanmıyorum :))
düne kdr bişeyimy oktu inanırmısın hiç bişey ama
dünden beri kasık ve göğüs ağrım çok belirgin, hayır olsun bakalım
12 sinde bekliyorum.
canım yaa inan sabırsılıkla bende bekliyorum seninle beraber :)
biliyorum canımmmmm
işte sizi bu yüzden seviyorum, bende sbh ofise nasıl attım kendimi
hemen girip baharın bebeğin cinsiyetine bakmam lazım diye :)))
hatice serpil acaba nasıl oldular diye...
birbirimizi gerçekten merak ediyoruz garip bi bağ oluştu burda.
inşş güleceğiz hep böyle, bende sizi utandırmam inş bu ay yine kardeş getirebilirim meleklerinize
biliyorum canımmmmm
işte sizi bu yüzden seviyorum, bende sbh ofise nasıl attım kendimi
hemen girip baharın bebeğin cinsiyetine bakmam lazım diye :)))
hatice serpil acaba nasıl oldular diye...
birbirimizi gerçekten merak ediyoruz garip bi bağ oluştu burda.
inşş güleceğiz hep böyle, bende sizi utandırmam inş bu ay yine kardeş getirebilirim meleklerinize
İNŞALLAH CANIM RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
olucak inş allahın iznyle sen böyle inandıkça bizde sennle beraber oldukça gelicek bebişin canım
kızlar bu sabah komik bişey oldu yüzüstü yatıyorum kasıklarıma bi ağırlık ağrı giriyor yan yatıyorum geçiyor birden yine yüzüstü başlıyor dönünce duruyor oyun oynadım bu sabah :))))))))))))
inşaallah kızlarr sağoluunnnn, iyiki varsınız sizi seviyorummmmmmm
aleykümselam melekçim kalça ağrısı tek taraflı benim sağ sadece ama bebeğim iyi geçen hafta gördüm kıpır kıpırdı :)) 2 hafta sonra 2 li test için gidicem.sen nasılsın kızlar göstermiyor ama erkekler hemen bacakları açıyor yiğidin malı meydamda hesabı :)))))))))))bu arada s.a kızlar baharcım bakıyorum yaramaz sanada göstermemş benm gibi kı benmki sanki inadına ayaklarını tam dümdüz yapıp birleştrmşti sennl beraber ögrencz sanırım inş hayırlısı olur ama şımarık iki kızımızmı gelicek ne ama ben herkesten önce senn dr geldkten sonra cvbına baktım diger topikten haticecm sen nasılsın ufaklıgım nasıl kı kalça agrıması bendede var iki tarafımdada endişelenme yani normal
inşaallah kızlarr sağoluunnnn, iyiki varsınız sizi seviyorummmmmmm
aleykümselam melekçim kalça ağrısı tek taraflı benim sağ sadece ama bebeğim iyi geçen hafta gördüm kıpır kıpırdı :)) 2 hafta sonra 2 li test için gidicem.sen nasılsın kızlar göstermiyor ama erkekler hemen bacakları açıyor yiğidin malı meydamda hesabı :)))))))))))
derya kızını alcam oğluma hiç kaçarın yok aynı senenin çocukları
ehehheeeee
tmm verdim gitti toprağım sana vermicemde kime vercem aşk olsunnnnnnn
ama babası kıskançtır söylemedi deme kızından ayrılamazda iç güveysi isterse karışmam
bu arada s.a kızlar baharcım bakıyorum yaramaz sanada göstermemş benm gibi kı benmki sanki inadına ayaklarını tam dümdüz yapıp birleştrmşti sennl beraber ögrencz sanırım inş hayırlısı olur ama şımarık iki kızımızmı gelicek ne ama ben herkesten önce senn dr geldkten sonra cvbına baktım diger topikten haticecm sen nasılsın ufaklıgım nasıl kı kalça agrıması bendede var iki tarafımdada endişelenme yani normal
öyle yapçam zaten bursada oturcaklar bende sık sık gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?