Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgeldin hadi işleri devrette gel sohbet edelim eskisi gibi afiyet olsun tosunuma

ahhh cnm yavrucum alışmaya çalışıyorum yokluğunuza
kaç gndür yalnızım burlarda cee deyip gidiyonuzzzzz ((
iyi hadiiiiiiiiiiii gelin artık lak lak yapalım yaa

simdilk arkadaşımla aynı masayı paylaştığımız için rahatcana yazamıyom canlarım. ama değişik bi mutluluk söz konusu içimde bu haftayı şimdiden btti sayıyorum geriye kaldı 4 hafta dayanabilirsem tabikideee....:)

herkes bi halsiz hasta noluyonuz bakım toparlanın. haticem bnde o kalça ağrısını çok çektim cnm ılık duş sonrası uzanmak en iyi çözüm. serpil rapor al yat dnlen kuuzm yaa çok ağrıyosa. bebeğin iyidir annesi düşünme onu sen. sen iyi olmaya bak sadece.
deryaa halay çekcezmi kızzz

kuzucum vallaaa halay çekçezmi bilmiyorum daaaa
ben sabır çekmeye başladım onu biliyorummmmmmmm geçmiyo son 4 ((((((((((

yaaa ulan kaybolmak için bnm gelmemi mi bekliyosunuz siz yaaaaaaaaaaaaaa
delirtmeyin ulen beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok sinirledim sigara içirticeksiniz bana şimdi işte
bu smileyi çok sevdim ben tam bana benzio keş mahmut hahahahaaaaaaa

herkesler nasıl bakalım
sen şimdiden içme bence önce kendine iyi bakacaksın ki bebişin gelsin. ben tedavi gördüğüm ay kendimi bal kaymak fındık fıstıkla besledim resmen tabi sonra iştah kaçtı ama..

netten geçen hafta sipariş vermiştim, kızımın cicileri geldi, tulum zıbın badi vs, biraz da önceden almıştım ilk 3 ayı hallettim gibi giyimde, 3-6 aya göre ve 9 aya göre bikaç bişey var, artık dışarı çıktıkça yavaş yavaş tamamlarım eksikleri, arkadaşlardan da çok gelir hediye zaten..

ayy yalnız ben onları okşuyorum katlıyorum benim kocam borsaya kilitlenmiş hiç ilgilenmiyor, bendeki heyecan onda hiç yok çok garip, annelik gerçekten başka heralde, o kadar çok istiyor biliyorum ama sadece yemek yemem konusunda baskıcı, arada bir de karnıma dokunuyor o kadar... başka hiçbişeyle ilgilenmiyor, gerçi ben herşeyle tek tek ilgilenmek ve planlamaktan çoook memnunum keyif alıyorum ama babalar çocuk az büyüyüp ele avuca gelene kadar anlamaz bişey derlerdi bizimki için doğru( ben daha hamileyken onu çok sevsin isterdim........

slm canlarım kesın ben yokum dıe konuscak bısı bulamıyorsunuzzz hatıcee nezaman gelıyorsun annen ozlemıstır veee bulusalım artık aamaaa

hılalcım benım esım farklı devamlı kızını opuyor onunla sohbet edıyor konusuyor elı hep gobegımde ne zaman nette goreyım hem bebek kıyafetlerıne bakıp ayy bunu allaım yok bunu allım deyıp benı cıldırtıyor ona kalsa herseyı zulalıcaz deemek her adam bır olmuyor kzıım dıe yatıp kızım dıe kalkıyor vallahı sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…