- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.981
günaydınnn canlar
evet deryacım sana kesinlikle katılıyorumm hatta cumartesi olmalıydııııııııı
yaa konuyu aboneliklere nasıl ekliyoruz
günaydın kızlar...
dün akşam lekelenmem oldu yine karnımın altında sancı vardı , bugünde sancı devam ediyor henüz lekelenme yok
korkuyorum desem yeridir , kan sonucumda gelmedi onu bekliyorum ona göre doktoru arayacağım sürekli sürekli aramak istemiyorum
inşallah önemli bişey yoktur yaaa ne güzel uzun süredir olmuyordu bitti demiştim yine başladı
canım benim herseyde senimi buluyor ne dikkatmi etmiyosun yada üşütüyomusun ters bir hareketmi ediyosun acaba farkında olmadan inş. bugun lekelenmen olmaz cnm azcık ayaklarını uzatma imkanın varsa uzat bakalım
offf bilmiyorum melek yaaa tam kendimi toparlıyorum herşey güzel bebeğim iyi diyorum yine bişey oluyor şu çocuğu hayırlısı ile bi doğursam, çocuk olmaz dert olunca başka dert nedir bu kadınların çilesi yine de çok şükür diyelim
allah dermansız dert vermesin hersey gelirrr geçerrr sen aklını takma ama
günaydın kızlar...
dün akşam lekelenmem oldu yine karnımın altında sancı vardı , bugünde sancı devam ediyor henüz lekelenme yok
korkuyorum desem yeridir , kan sonucumda gelmedi onu bekliyorum ona göre doktoru arayacağım sürekli sürekli aramak istemiyorum
inşallah önemli bişey yoktur yaaa ne güzel uzun süredir olmuyordu bitti demiştim yine başladı
günaydın kızlar...
canım panik olma panik kanamayı artırıyomus. sakin ol ve doktorunu ara bekleme tahlıl sonuclarını kanama onemlı bır olay. bide bence plasentan ne durumda onu bır sor ogren kontrolde cunku plasenta asagıdaysa benım gıbı ve o kanamaya neden oluyosa evde yatman gerekebılır bır sure.
kuzucum hoşgeldin
bebiş ben burdayım diye sürekli hatırlatma yapıyor sana
tedirgin olma cnm ararsın doktorunu yine sonuç ne zmn çıkacak
dikkat et kendine sen
o gün doktor herşeyi inceledi plasentada bişey olsa söylerdi sadece rahiöiçi kan duvarların ince aspirin tavsiye edeceğim doktoruna dedi sonucu beklemk zorundayım bugün arar beni herhalde kaç gün oldu yaa
ben onu hep hatırlıyorum bu şekil hatırlatmasın üzmesin beni teyzesi
sonucun çıkması lazım aslnda bugün aramazsa yarın ben arayacapım
slm canlarım kımse yok bugun esma ve hatıce kar tatlınde sanırım
deryacım nasıl oldun tatlım daha ıyısın dımı
serpıl kıyamam ben sanaya bıı ohh dıyemedın ama sukur yınede halıne artık kızın kocaman oldu ve bısıcık olmaz allhın ıznıyle sakın uzme kendını
anladım canım sendekı durum daha farklı ama bence doktorunu ara bıe fazla yorma kendını bugun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?