Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

özgecim canım yaa yeni gördüm yazdıklarınıı kusura bakma, benim karnım çıktı ama formaların içinde anlaşılmıyo hala, sivil kıyafetle görenler şok oluyor ben 55 le başladım 58 kiloyum çocuk ta geçen hafta 300 gr dı herşey yolunda, hareket ben de hiç hissetmiyorum hemen hemen, gece tatlı yiyip yatıp elim karnımda bekliyorum, hareketlenmeler kıpırtılar oluyor gibi o zaman ama gaz mı bebek mi tam ayırt edemediğimden hissetmediğimi varsayıyorum. ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra hafif hafif başlarmış zaten, biçok doktor arkadaşım 24. haftadan sonra asıl hareketleri duyarsın diyor, bebişimi usg de yeni gördüm daha gayet sağlıklıydı ve hareketliydi. o yüzden hareketlenmeye pek takılmıyorum.

sen cinsiyet öğrenemedin mi dahaa, inanmıyorum meraktan çatlamışsındır tabi, ben o kız saklar olayına pek inanmıyorum kız da olabilir erkek te seninki. bi dahaki kontrol ne zaman ki, ben de çok merak ediyorum seninkini. benimkine son kontrolde de kesin kız alışverişe başlayabilirsin dedi, ben de ohoooo dedim çoktan başlamıştım zaten..

günaydınnnnnnnnnnn millettttt

çok uykum varrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

bugün cuma olmalıydıııııııııııııııııııııııı

günaydınnn canlar

evet deryacım sana kesinlikle katılıyorumm hatta cumartesi olmalıydııııııııı

EVET EVET seninki daha güzel cumartesi olaydı uyuyaydık şmdi
ya ben gece ağrıdan uyuyamadm doğru düzgün tam dalıyorum hopp bi sancı giriyo karnıma
sağa dön sola dön inleye inleye sabah ettim

şimdi bi ikiz yatak pufuduk bi yastıkla üstünede pufuduk bi yorgan olsa şurdaaaaa
aaallllaaaaaaaaaaaaah

günaydın kızlar...
dün akşam lekelenmem oldu yine karnımın altında sancı vardı , bugünde sancı devam ediyor henüz lekelenme yok
korkuyorum desem yeridir , kan sonucumda gelmedi onu bekliyorum ona göre doktoru arayacağım sürekli sürekli aramak istemiyorum
inşallah önemli bişey yoktur yaaa ne güzel uzun süredir olmuyordu bitti demiştim yine başladı

canım benim herseyde senimi buluyor ne dikkatmi etmiyosun yada üşütüyomusun ters bir hareketmi ediyosun acaba farkında olmadan inş. bugun lekelenmen olmaz cnm azcık ayaklarını uzatma imkanın varsa uzat bakalım

canım benim herseyde senimi buluyor ne dikkatmi etmiyosun yada üşütüyomusun ters bir hareketmi ediyosun acaba farkında olmadan inş. bugun lekelenmen olmaz cnm azcık ayaklarını uzatma imkanın varsa uzat bakalım

offf bilmiyorum melek yaaa tam kendimi toparlıyorum herşey güzel bebeğim iyi diyorum yine bişey oluyor şu çocuğu hayırlısı ile bi doğursam, çocuk olmaz dert olunca başka dert nedir bu kadınların çilesi yine de çok şükür diyelim

allah dermansız dert vermesin hersey gelirrr geçerrr sen aklını takma ama

kuzucum hoşgeldin
bebiş ben burdayım diye sürekli hatırlatma yapıyor sana
tedirgin olma cnm ararsın doktorunu yine sonuç ne zmn çıkacak
dikkat et kendine sen

canım panik olma panik kanamayı artırıyomus. sakin ol ve doktorunu ara bekleme tahlıl sonuclarını kanama onemlı bır olay. bide bence plasentan ne durumda onu bır sor ogren kontrolde cunku plasenta asagıdaysa benım gıbı ve o kanamaya neden oluyosa evde yatman gerekebılır bır sure.

o gün doktor herşeyi inceledi plasentada bişey olsa söylerdi sadece rahiöiçi kan duvarların ince aspirin tavsiye edeceğim doktoruna dedi sonucu beklemk zorundayım bugün arar beni herhalde kaç gün oldu yaa

kuzucum hoşgeldin
bebiş ben burdayım diye sürekli hatırlatma yapıyor sana
tedirgin olma cnm ararsın doktorunu yine sonuç ne zmn çıkacak
dikkat et kendine sen

ben onu hep hatırlıyorum bu şekil hatırlatmasın üzmesin beni teyzesi
sonucun çıkması lazım aslnda bugün aramazsa yarın ben arayacapım

slm canlarım kımse yok bugun esma ve hatıce kar tatlınde sanırım
deryacım nasıl oldun tatlım daha ıyısın dımı
serpıl kıyamam ben sanaya bıı ohh dıyemedın ama sukur yınede halıne artık kızın kocaman oldu ve bısıcık olmaz allhın ıznıyle sakın uzme kendını

anladım canım sendekı durum daha farklı ama bence doktorunu ara bıe fazla yorma kendını bugun .

valla yaa bu kız beni üzüyor totosuna vuracağım bulantı hapı kullanmaya başladım pek bi rahatım şu kanamada olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…