- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.001
oturduğum yerde çalışıyorum canım yavaş hareket ediyorum daha gelen giden yok olursa ararım doktorumu şu kan sonucu çıksa yaaa
bulantı hapımı basladın afferım ıyı yapmısısn vallahı 3 ayy ıctım dr bızararı olmaz dedı ıyı gelıyorsa doguma kadar bıle ıce bılırsın dedı adın ne canım benım dramamıne ıdı tabı bıraktım 2 ay oldu ıcmıyorum
ne tahılıydı yaptırdıgın ?
slm canlarım kımse yok bugun esma ve hatıce kar tatlınde sanırım
deryacım nasıl oldun tatlım daha ıyısın dımı
serpıl kıyamam ben sanaya bıı ohh dıyemedın ama sukur yınede halıne artık kızın kocaman oldu ve bısıcık olmaz allhın ıznıyle sakın uzme kendını
ikili de kan alıyorlar ya canım sonucunu bekliyorum bugün araması lazım yaaaaa
ne tahılıydı yaptırdıgın ?
canım sen nasıl oldun dün sancım var diyodun
slm kızlar bizzzzz geldikkkkkk ne ediyonuz bakemm çok güzel haberlerim varrrr benim ama huhuhu kimse yokmuu
slm kızlar bizzzzz geldikkkkkk ne ediyonuz bakemm çok güzel haberlerim varrrr benim ama huhuhu kimse yokmuu
allaha şükür sonuçlarımız çok güzel kan sonucunuda haftaya perşembe alıcam bebeğim kıpır kıpırdı ayakları hiç yerinde durmuyor
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
TOPİĞİMİZİN İLK PAŞASI PRENSİ İLK BEBEĞİ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YAŞASINNNNNN YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ADEN TUĞRA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR SAĞLIKLA GEL BEBEĞİMM
:118: :118: :118: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
TOPİĞİMİZİN İLK PAŞASI PRENSİ İLK BEBEĞİ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YAŞASINNNNNN YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ADEN TUĞRA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR SAĞLIKLA GEL BEBEĞİMM
:118: :118: :118: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
canım bebeğinin saglıklı olmasına sevindim :)
esma doğuruyomuu bugun mu 33 haftalık deilmiydi o ??? neyse bebiş annesinive babasını görmek istemiş erkenden sağlıkla doğsun inşallah haber alırsan bize yaz lütfen ben nasıl bebek merak ederım bak aklım esmada kalcak şimdi rahat bir doğum olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?