Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bulantı hapımı basladın afferım ıyı yapmısısn vallahı 3 ayy ıctım dr bızararı olmaz dedı ıyı gelıyorsa doguma kadar bıle ıce bılırsın dedı adın ne canım benım dramamıne ıdı tabı bıraktım 2 ay oldu ıcmıyorum

bende dramime içiyorum dünya varmış yani sabah çok azçıkardım düzenli içersem toparlarım herhalde

iyi sayılırım cnm sen nasılsın?
kanamam yoğun brz keyifsiziim o yzden halsizlikte yapıyor heralde
ağrıdan gece de pek uyuyamadım
bikaç güne daha güzel toparlayacağım inşşş....
bitsin şu biran öncede yeni döneme başlayalım istiyorum...

Son düzenleme:
canım sen nasıl oldun dün sancım var diyodun

canım ya daha ıyıyım ama iştek sinir bozucu bır hava var stressden arada oluyo yıne zaten kara verdım yarın mudurle konusacayım benı baska yere versın sabrım kalmadı

allaha şükür sonuçlarımız çok güzel kan sonucunuda haftaya perşembe alıcam bebeğim kıpır kıpırdı ayakları hiç yerinde durmuyor

allaha şükür sonuçlarımız çok güzel kan sonucunuda haftaya perşembe alıcam bebeğim kıpır kıpırdı ayakları hiç yerinde durmuyor

maşallahhhh tosunumuzaa canımm benim
gözün aydın
cinsiyet hakkında bişi dediler mi yine :)

Son düzenleme:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

TOPİĞİMİZİN İLK PAŞASI PRENSİ İLK BEBEĞİ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

YAŞASINNNNNN YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ADEN TUĞRA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR SAĞLIKLA GEL BEBEĞİMM

:118: :118: :118: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

nasıl yaniii doğuruyomu esmaaaaaaaaaa
bi dk anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daha erken değil mi kızımmmmmmm

yaaaaa hatice çatlatmasana adamıı hadi yemeğe çıkmadan yaz boğazımda kalcak yoksa hepsi

canım bebeğinin saglıklı olmasına sevindim :)

esma doğuruyomuu bugun mu 33 haftalık deilmiydi o ??? neyse bebiş annesinive babasını görmek istemiş erkenden sağlıkla doğsun inşallah haber alırsan bize yaz lütfen ben nasıl bebek merak ederım bak aklım esmada kalcak şimdi rahat bir doğum olur inşallah

ay valla çatlıcam şmdi
biz bu kıza dedik gezip dolanıp durma hala erken doğurcan dedik ama
nerdeeeeeeee fink attı durdu
ay inş sağlıkla kurtar sen rabbim esmayı bebeğimizi
haber alan olursa yazsın mutlaka hatice konuşabildin mi sen
sabırsızzz tuğraaaaaaaa bebek

heh hatice de çıktı meraktan çatlayalım burda offff ahh esma ahh
dedik sana çalışırken doğurcan diye bi avazda inşallah bitanem zorlamaz
inşallah seni tosunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…