- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.021
canlarım geldim geçmişi okudum yazım dedim şimdi:)
iyiyiz biz çok şükür.
dün gece sancılarım oldu doktora gittim acile 1cm acılman var dediler. aşağıdan muayene ettiler falan çok canm acıdı çokkkkkk. nst bağladılar sancım çıktı. bugnde lekelenmem oldu sanki regl olcakmışım gibi kahve akıntı. korktum elim ayağım dolandı hemen geldim doktorcuğuma çok şükr paşamızın keyfi yernde nstdede kasılmalar çıktı hafif. artık izne ayrılma vakti gelmiş. 1parmak kadr açılma olmuş yani 1.5 cnm gbi. bolbol yatacam haftada bir görcem dedi. sancım olursa sancı kesici ilaçlara başlıcaz.şimdilik bişey vermedi. raporumu yazdı artık evdeyim yani. erken doğum riski çok yüksek şuanda. yatıcam bolbol.
erken doğum olursa korkulacak hiçbi sorun yok dedi paşamız 2.5 kg olmuş. erken doğumdan dolayı en fazla 3 gün küvezde kalır içini rahat tut bebeğin hiçbir riski yok dedi. gelmek istese gelebilir yani:)
şuanda beklemedeyiz bakalım neler olcak....
iyiyiz biz çok şükür.
Dün gece sancılarım oldu doktora gittim acile 1cm acılman var dediler. Aşağıdan muayene ettiler falan çok canm acıdı çokkkkkk. Nst bağladılar sancım çıktı. Bugnde lekelenmem oldu sanki regl olcakmışım gibi kahve akıntı. Korktum elim ayağım dolandı hemen geldim doktorcuğuma çok şükr paşamızın keyfi yernde nstdede kasılmalar çıktı hafif. Artık izne ayrılma vakti gelmiş. 1parmak kadr açılma olmuş yani 1.5 cnm gbi. Bolbol yatacam haftada bir görcem dedi. Sancım olursa sancı kesici ilaçlara başlıcaz.şimdilik bişey vermedi. Raporumu yazdı artık evdeyim yani. Erken doğum riski çok yüksek şuanda. Yatıcam bolbol.
Erken doğum olursa korkulacak hiçbi sorun yok dedi paşamız 2.5 kg olmuş. Erken doğumdan dolayı en fazla 3 gün küvezde kalır içini rahat tut bebeğin hiçbir riski yok dedi. Gelmek istese gelebilir yani:)
ahhh esma ahhhh seni sopalasak mı acaba biz sana dinlen dedik sen gittin çalıştın çok yaramazsın çok sıkıyorsa git bakalım şimdi:) ohhh yat bakalım evde kuzu kuzu işin şakası bizim tosun yola girmiş gibi rabbim hayırlısı ile kurtarsın kucağına almayı nasip etsin hiç kalkma yerinden bol bol dinlen kuzum iyi bak kendine sakın iş falan da yapma çok heyecanlı bir durum geliyor bebiş geliyor
iyiyiz biz çok şükür.
dün gece sancılarım oldu doktora gittim acile 1cm acılman var dediler. aşağıdan muayene ettiler falan çok canm acıdı çokkkkkk. nst bağladılar sancım çıktı. bugnde lekelenmem oldu sanki regl olcakmışım gibi kahve akıntı. korktum elim ayağım dolandı hemen geldim doktorcuğuma çok şükr paşamızın keyfi yernde nstdede kasılmalar çıktı hafif. artık izne ayrılma vakti gelmiş. 1parmak kadr açılma olmuş yani 1.5 cnm gbi. bolbol yatacam haftada bir görcem dedi. sancım olursa sancı kesici ilaçlara başlıcaz.şimdilik bişey vermedi. raporumu yazdı artık evdeyim yani. erken doğum riski çok yüksek şuanda. yatıcam bolbol.
erken doğum olursa korkulacak hiçbi sorun yok dedi paşamız 2.5 kg olmuş. erken doğumdan dolayı en fazla 3 gün küvezde kalır içini rahat tut bebeğin hiçbir riski yok dedi. gelmek istese gelebilir yani:)
nişan diyolarya o akıntıya bi kaç güne doğurursun tosun paşammmmm :118: :119: :119:
cnm iznimi doğumdan sonra kullanmak istedim hep o yzden çalışım dayanabildiğim kadr dedim. şimdi ne yapcam evde diye düşünüyorum ama çok korktum serpil lekeyi görünce aklım çıktı resmen. yola girmiş kuzum. 4 hafta daha dayanırız inş. erkenden gelsin istiyorum ama alacağını alsın bebeğim bnden sonra vicdan azabı çekerim karnımda besleyemedm diye.
iyiyiz biz çok şükür.
allah razı olsun canlarıma bnm.hepinz aklımdasınız hepinz için bol bol dua etcm. doğum sırasında yapılan tm dualr kabul olurmuş inş bnmkilerde kabul olur.
allah razı olsun canlarıma bnm.hepinz aklımdasınız hepinz için bol bol dua etcm. doğum sırasında yapılan tm dualr kabul olurmuş inş bnmkilerde kabul olur.
kuzenim çorluda doğum yaptı demiştimya normal doğurdu doğururken hep hatice dedim haticede tez zamanda yaşasın bunu diye bağırdım her sancıda dedi.
çıktıktan sonra bana çok beklemiceksin dedi.40 dolmadan daha ben öğrendim hamile olduğumu
ayy evt benide unutma kızz, oğluma kerdeş istiom deryadan de
o anda insanın aklına kimse gelmez yaa can acısından neyse şansımı deniyim
esma sen ne dersen mevlam kabul eder herşey iste bebeğin için bizim için herkes için
derya aklıma gelir kızz:) doğum aşağıdan muayeneden daha zor değildir herhalde. doktorada öle söledim güldü bana:)
iğrenc bişi kızlar yaa korkutmayım sizi ama resmen elini soktu yada bn öle hissettim:d
inş haticem rabbm km ne isterse onu versin inş. duygusala bağladım kızlar yaaagözümden yaşlar akıyo bi tuafım ya. beklemiyodum böle bişi ondan herhalde hiç bu günler gelmicek gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?