- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.041
ilk resimde büzüldü havada olan ayakları % 70 erkek dedi ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi
evet derya ayakları seçtin burnu nasıl :)))) ilk resimde suratı çok belli
anam senin ellerini yerim ben maşallah sana
kocaman olmuş kuzucuk erkek mi hatice kesinleşti mi tam olarak kaç haftalık
kaç cm :)
o büzüşen ayaklarımı oyy oyy kıyamam ben ona
kız hatice bana da %70 kız dedi ikimizde tersi olursa hiç şaşırmam:):)
burun resmen ortada yaa rabbim ne büyüksün sen
ilk resimde büzüldü havada olan ayakları % 70 erkek dedi ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi
evet derya ayakları seçtin burnu nasıl :)))) ilk resimde suratı çok belli
12+6 bugün 13 cm olmuş canımerkek dedi yine ama net düşünme dedi
allah razı olsun canlarıma bnm.hepinz aklımdasınız hepinz için bol bol dua etcm. doğum sırasında yapılan tm dualr kabul olurmuş inş bnmkilerde kabul olur.
canım herşeyin yolunda olmasına cook sevındım artık yatır dınlenırsın biraz bır ıkı haftada dayansın ufaklık kı kuveze bıle gerek kalmasın :)
haticee senn o erkekinin çüküşünü yesinler:)
maşallhh maşallh rabbm nazarlardan korusn tüm bebişleri.
kızlar sizlerede nasip etsn inş bugüzel günleri.
dün devlet hastanesine acile gittim ya kadının biri çıkıyo dedi. hemen doğumhaneye aldılar 2 dk sonra bebeğin sesi geldi. nasıl bir mücizedir yaa. bizede öle kolay doğumlar nasip etsn büyük allahım inş. psikolojik olarak etkilenemek için kesinlikl devlete gidilmemeli kızlar. herşeyi görüyosun orda birinin bebeği ölmüş karnında allah yaşatmasın kmseye sancı çekenler bağıranalr herşey var.
çok komik çok tuhaf bişey bu ya esmahaticee senn o erkekinin çüküşünü yesinler:)
maşallhh maşallh rabbm nazarlardan korusn tüm bebişleri.
kızlar sizlerede nasip etsn inş bugüzel günleri.
dün devlet hastanesine acile gittim ya kadının biri çıkıyo dedi. hemen doğumhaneye aldılar 2 dk sonra bebeğin sesi geldi. nasıl bir mücizedir yaa. bizede öle kolay doğumlar nasip etsn büyük allahım inş. psikolojik olarak etkilenemek için kesinlikl devlete gidilmemeli kızlar. herşeyi görüyosun orda birinin bebeği ölmüş karnında allah yaşatmasın kmseye sancı çekenler bağıranalr herşey var.
kızlar azcık araştırma yaptım. 34 hafta bebeğin gelişimnin tamamlandığı haftaymış ve erken doğum bile sayılmayabiliyomuş. riskli dönemi atlaşmışız çok şükür azcık içim rahatladı. bide bebeğin 2.5 kg olması normal sayılıyormuş. birazda olsa içim rahatladı çok şükür. ama ynede beklesn tosunum.
çok komik çok tuhaf bişey bu ya esma
eğitim araştırmayamı gittin ay orası çok kötü ben bi gece acilde yattım orda doğumhanede aman allahım
canım hayırlısı hangi günse o gün gelsin stres yapma sakın erkenci bizimki bekleyemiyor daha
kızlar azcık araştırma yaptım. 34 hafta bebeğin gelişimnin tamamlandığı haftaymış ve erken doğum bile sayılmayabiliyomuş. riskli dönemi atlaşmışız çok şükür azcık içim rahatladı. bide bebeğin 2.5 kg olması normal sayılıyormuş. birazda olsa içim rahatladı çok şükür. ama ynede beklesn tosunum.
ewet haticem yaa tanıdık var allahtan rahat ettm bn sıkıntı olmadı ama insanın avazı çıktığı kadr bağırası geliyo.
hayırlısı serpilim yaa azcık daha sabretsn azcık:) stres deilde böle değişik bi heycan yaptım ya. tuaf bişi işte korkuda var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?