Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ilk resimde büzüldü havada olan ayakları % 70 erkek dedi ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi

evet derya ayakları seçtin burnu nasıl :)))) ilk resimde suratı çok belli

ilk resimde büzüldü havada olan ayakları % 70 erkek dedi ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi

o büzüşen ayaklarımı oyy oyy kıyamam ben ona
kız hatice bana da %70 kız dedi ikimizde tersi olursa hiç şaşırmam:):)
burun resmen ortada yaa rabbim ne büyüksün sen

ay evet nası seçtim hayret banaaa
ama ilk resimde cidden yüzü bariz yaaa
burnu göz çukuruna kadar eyy allahım sen büyüksün
resmen erkek suratlı kızım bu yan profilden anladım ben

allah razı olsun canlarıma bnm.hepinz aklımdasınız hepinz için bol bol dua etcm. doğum sırasında yapılan tm dualr kabul olurmuş inş bnmkilerde kabul olur.

canım herşeyin yolunda olmasına cook sevındım artık yatır dınlenırsın biraz bır ıkı haftada dayansın ufaklık kı kuveze bıle gerek kalmasın :)

haticee senn o erkekinin çüküşünü yesinler:)
maşallhh maşallh rabbm nazarlardan korusn tüm bebişleri.
kızlar sizlerede nasip etsn inş bugüzel günleri.

dün devlet hastanesine acile gittim ya kadının biri çıkıyo dedi. hemen doğumhaneye aldılar 2 dk sonra bebeğin sesi geldi. nasıl bir mücizedir yaa. bizede öle kolay doğumlar nasip etsn büyük allahım inş. psikolojik olarak etkilenemek için kesinlikl devlete gidilmemeli kızlar. herşeyi görüyosun orda birinin bebeği ölmüş karnında allah yaşatmasın kmseye sancı çekenler bağıranalr herşey var.

kızlar azcık araştırma yaptım. 34 hafta bebeğin gelişimnin tamamlandığı haftaymış ve erken doğum bile sayılmayabiliyomuş. riskli dönemi atlaşmışız çok şükür azcık içim rahatladı. bide bebeğin 2.5 kg olması normal sayılıyormuş. birazda olsa içim rahatladı çok şükür. ama ynede beklesn tosunum.

evet esma allah kimseyi devlete düşürmesin grip olup gece acile gidince bende doğumhaneye girdim allah ım ne rezalet kaçtım vallahi işlem yaptırmadan psikolojim bozuldu

çok komik çok tuhaf bişey bu ya esma
eğitim araştırmayamı gittin ay orası çok kötü ben bi gece acilde yattım orda doğumhanede aman allahım

canım hayırlısı hangi günse o gün gelsin stres yapma sakın erkenci bizimki bekleyemiyor daha

çok komik çok tuhaf bişey bu ya esma
eğitim araştırmayamı gittin ay orası çok kötü ben bi gece acilde yattım orda doğumhanede aman allahım

ewet haticem yaa tanıdık var allahtan rahat ettm bn sıkıntı olmadı ama insanın avazı çıktığı kadr bağırası geliyo.

canım hayırlısı hangi günse o gün gelsin stres yapma sakın erkenci bizimki bekleyemiyor daha

hayırlısı serpilim yaa azcık daha sabretsn azcık:) stres deilde böle değişik bi heycan yaptım ya. tuaf bişi işte korkuda var sanırım

maşallahh oğluşumuza ABİ OLDU ARTIKKK

canım benim yaa neler hissediyorsun kim bilir allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah bitti artık bak artık yavrunu görme vakti geldi çattı mis gibi kokusunu içine çekeceksin llerine yüzüne dokunabileceksin rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

ayyy ayy ayy sok oldum kalptengıdıyorum kek bogazımda kaldı esma doguruyoyu okuyunca hatıce odumu patlattın

ESMAA cnm vakıt gelıp cattı desene ayy allah bı avazda kurtarsın cnm bukadar gezmeye calısmaya cocuk ısyanlar yasadı sen heran hazırlıklı ol pek beklıyecegı yok oglumuuzun saglıcakla gelsın ıns

HATICEM kız masallah senın oglusuna yaa herseyı barız bellı cıkmıs ınan renklı usg gır resmen bebegıne asık olucaksın benden soylemesı ıple cekın 21. haftayı

esmaaa senden sonra ben varım kız ayy ben bıle heyecan yaptım sımdı sen hayırlısıyla bı kurtul sonra herkez benden haber beklıcek ayy saka gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…