Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy hatıcem senınkıde bı alem ben oyle olunca hemen cebıne cagrı atarım oda anlar kalkar gelır kızarım kırk saat naptın dıe.ne konusmuslar kırk saat sankı madem senıde cagarsaydılar gel kızım cay ıcelım sohbet edelım dıe

alem vallahi ya, cesaretine ayrıca hayran kaldım yani
insan bilir karım kızar buna diye, bnmki olsa şahsen korkusunda yapamaz belki niyeti olsa da
yorgunum deyip 2 saat başka yerde vakit geçirmekte neymiş..
anası çağırınca da çok yorgunum deseydi madem
haklısın canım ama ne edicen sende ona öyle yaparsın
bişi deyince çok yorgunum de git yat sallama boşverrrrrrrrrrrrrr
erkek milleti anlamaz da hatasını bunlar hepsi aynı

iidir melek ne olsun işte hala hastayım bugün daha çok halsizlik var serum iyi geldi biraz sen ne yapıyon ruhen nasıl oldun ?

selam cnm
bu grip illeti zaten iyileşceğine artıyo günden güne öyle hemen gitmiyo cnm
dinleniceksin bol bol c vitamini fln al ..

kızzzllarrr nerdesınız yaa moralım bozuldu tokluk sekerım yuksek cıktı sınırında ustunde dr pzt gostercem kontrolum var neolcak sımdı yaa ben asla ravaklı tatlı yemem cayımı sekersız ıcerım kahve ıcmem gunde 1 meyva anca yerım oda kızım ıcın yaa neden yuksek cıktı anlamadımm :18::18::18::18::18:

kimsecikler yok selma yaa cnm sıkıldı inanki

hiç anlamıyorum bunlardan canım ama bişey yoktur yaa boşa endişelenme
insanın gün be gün tutmazki şekeri iner çıkar takılma ona
kontrol altına alınabilir bişey olduğunu düşünüyorum belki ilaçla fln düşürürler cnm

az arastırdımda sınırın ustundeyse 100 grm glıkoz yuklemesı yapıyorlarmıs ve 50 gr zor ıcen ben 100 nasıl ıcerım bılmem neyse dıyet verıp dahılıyeye gonderılıyormus gebe rısklerı buyukde yaaa uzuldum coook

üzülme cnm yaa allaha emanet bişicik olmaz
gerekirse mecbur içeceksin demek
iiiyyy berbattır tahmin edebiliyorum

berbat olmaya berbatta erken doguma sebep oluyor cocugun fazla ırılesmesıne ve zor dogma ayy ne bıleyım bende serpıl gıbı basladım pımpırıklkıye neyse ne gorcegımız varsa onu goruruz rabbım buyuk

cnm bildigim kadarıyla diyet vercek onu uygulucaksın benim arkadaşımdada çıkmıştı diyet proğramı vermişlerdi

kızlar ya hemen paniğe kapılmayın sanki dünaydaki bütün kötü şeyler bizim başımıza gelcekmiş gibi düşünmeyin allaha sığınalım mevlam bize hakkımızda hayırlı olanları verir (elhamdülillah)

meleği merakettim ben acaba ne dedi cinsiyete?

berbat olmaya berbatta erken doguma sebep oluyor cocugun fazla ırılesmesıne ve zor dogma ayy ne bıleyım bende serpıl gıbı basladım pımpırıklkıye neyse ne gorcegımız varsa onu goruruz rabbım buyuk

allah korusun cnm yaa telaşlanma
allaha emanet kızımız bişeycik olmaz

s.a kızlar ogluşum geliyooooooooooo rabbime binlerce kez şükür allahım olmayanada versn

özgecim gözün aydınnnn,
ohh artık rahatladın sonunda biliyoruz yaa ne inatçı oğlanmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…