- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.661
kızlar nerdesınızyaa pufff bende cıkyorum madem
ben burdayım yazacak halim yok ama seni yalnız bırakmamak için yazdım sadece geçmişi okumak zor olduğu için yazışmalarınıza bakıyorum :) canm benm sen nerelerde ev bakıyosun ?
nbr burcuu nasıl oldun inş. daha iyisindir
varsa yoksa anası kardeşi başka kimseyi düşünmüyor herşeyi anasına danışır konuşur cocuğun odasını nasıl yapalım diye konuştular geçen gece biz hiç böyle bişeyi konuşmadık beraber bende aşağı inince parladım 4-5 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça.çarşamba akşamı işten geldi bişey anlatıcam sonra konışalım bugün çok yoruldum başım çok ağrıyor yatıcam dedi iyi dedim zır telefon anası yukarı çıktı tam 1.20 dk sonra geldi eve noldu yine dedim hiç sohbet ettik dedi.ölürmüsün öldürürmüsün ama yine ben suçluyum allhından bulsun artık
iidir melek ne olsun işte hala hastayım bugün daha çok halsizlik var serum iyi geldi biraz sen ne yapıyon ruhen nasıl oldun ?
iidir melek ne olsun işte hala hastayım bugün daha çok halsizlik var serum iyi geldi biraz sen ne yapıyon ruhen nasıl oldun ?
kızzzllarrr nerdesınız yaa moralım bozuldu tokluk sekerım yuksek cıktı sınırında ustunde dr pzt gostercem kontrolum var neolcak sımdı yaa ben asla ravaklı tatlı yemem cayımı sekersız ıcerım kahve ıcmem gunde 1 meyva anca yerım oda kızım ıcın yaa neden yuksek cıktı anlamadımm :18::18::18::18::18:
az arastırdımda sınırın ustundeyse 100 grm glıkoz yuklemesı yapıyorlarmıs ve 50 gr zor ıcen ben 100 nasıl ıcerım bılmem neyse dıyet verıp dahılıyeye gonderılıyormus gebe rısklerı buyukde yaaa uzuldum coook
kızzzllarrr nerdesınız yaa moralım bozuldu tokluk sekerım yuksek cıktı sınırında ustunde dr pzt gostercem kontrolum var neolcak sımdı yaa ben asla ravaklı tatlı yemem cayımı sekersız ıcerım kahve ıcmem gunde 1 meyva anca yerım oda kızım ıcın yaa neden yuksek cıktı anlamadımm :18::18::18::18::18:
cnm bildigim kadarıyla diyet vercek onu uygulucaksın benim arkadaşımdada çıkmıştı diyet proğramı vermişlerdi
berbat olmaya berbatta erken doguma sebep oluyor cocugun fazla ırılesmesıne ve zor dogma ayy ne bıleyım bende serpıl gıbı basladım pımpırıklkıye neyse ne gorcegımız varsa onu goruruz rabbım buyuk
s.a kızlar ogluşum geliyooooooooooo rabbime binlerce kez şükür allahım olmayanada versn
s.a kızlar ogluşum geliyooooooooooo rabbime binlerce kez şükür allahım olmayanada versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?