- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.701
canlarımmm nasılsınızz... uzun bi aradan sonra ilk defa bu saate kadr uyudum:) mutluyum uyuduğumiçin
haticem sevndm cnm testler güzel çıkmış....
özge hayırlı olsun cnm oğluşumuz maşallahh allah gönlündekini verdi.
selma şeker birçok kişide çıkıyo cnm ama telaş yapcak bişi deil. evde olmamış üzüldüm cnm inş tez zamanda bulursun gönlüne göre bi yer.
biz dün evimizi temzlettik kızlar mis gibi oldu heryer çok şükür. halılarıda yıkamaya gönderdim kurur erkenden inş. herşeyimiz tamam artık gelebilir oğluşum35 olduk yaa çok şükür bugünleride gördük. hepinize nasip olsun inş.
günaydın annelerin güzeli nasılsın canım ohh mis gibi olmuş evin kendini yormadın inşallah
testler güzel dedi dr 1 ay sonra çağırdı çok uzun ama
esmacım ıyı olmana sevındım tatlım bu veletşler ne guzel bısı dımı kızım artık babasının sesıne elıne tepkı verıyor ve resmen sımarıyor tabı esımde dort kose oluyor gorsen hallerını bende ızlıyorum ayy cok heyecanlısın ben bıle basladım heyecan yapmaya senı dusunemıyorum allah yardımcın olsun cnm benım
bu gunlerde harıka dogcaklar buyucekler bısı anlamıycaz bı bakmısız kocaman olmuslarr
patladım hatıcem sıkıntıdan bende tek basımaa gel hadı bulusalum hemen ucu ver kus mısalı bursayı soyle bır altust yapalım cok cnm sıkıldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?