Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canlarımmm nasılsınızz... uzun bi aradan sonra ilk defa bu saate kadr uyudum:) mutluyum uyuduğumiçin

haticem sevndm cnm testler güzel çıkmış....

özge hayırlı olsun cnm oğluşumuz maşallahh allah gönlündekini verdi.

selma şeker birçok kişide çıkıyo cnm ama telaş yapcak bişi deil. evde olmamış üzüldüm cnm inş tez zamanda bulursun gönlüne göre bi yer.

biz dün evimizi temzlettik kızlar mis gibi oldu heryer çok şükür. halılarıda yıkamaya gönderdim kurur erkenden inş. herşeyimiz tamam artık gelebilir oğluşum 35 olduk yaa çok şükür bugünleride gördük. hepinize nasip olsun inş.

günaydın annelerin güzeli nasılsın canım ohh mis gibi olmuş evin kendini yormadın inşallah
testler güzel dedi dr 1 ay sonra çağırdı çok uzun ama

günaydın annelerin güzeli nasılsın canım ohh mis gibi olmuş evin kendini yormadın inşallah
testler güzel dedi dr 1 ay sonra çağırdı çok uzun ama

:) cnm ya zaman geçmiyo valla haklısın çok uzun. bn şimdi 2 hafta sonra gitcem sancım olmazsa eğer o bile gözümde büyüyo biliyomusun.
çarşamba günü oğlumu gördüğümde yanaları falan tontiş tontişdi doyamadım bakmaya hemen alsın bni doğuma diye sabırsızlandım valla. son günler hiç geçmiyo ya. korkuyu gitti onu öle gördüm ya hemenck çıksın istedim. bu haftayıda atlatırsam daha bi sabırsızlancam galiba. hatice artık hareketleri okadr netki neresi nerde anlıyorum hareketleri büyük insan gibi nasıl rahatsa öle dönüyo fıldır fıldır. poposuna dokunuyorum kesin salıyo kendini içerde:) bi çıksın önce o totosuna vurcam bitane sonrada öpcem:)

esmacım ıyı olmana sevındım tatlım bu veletşler ne guzel bısı dımı kızım artık babasının sesıne elıne tepkı verıyor ve resmen sımarıyor tabı esımde dort kose oluyor gorsen hallerını bende ızlıyorum ayy cok heyecanlısın ben bıle basladım heyecan yapmaya senı dusunemıyorum allah yardımcın olsun cnm benım
bu gunlerde harıka dogcaklar buyucekler bısı anlamıycaz bı bakmısız kocaman olmuslarr

okadr tuaf bi heyecanki selma anlatamıyorum inan. babaların heycanını gördükce insan daha da bi heycanlanıyo. artık büyüdüler tanıyolar babalarını tepkileride harika oluyo. elini koyduğunda eşim direk ayağını uzatıyo ona bizimki :) öptüğünde toplanıyo sanki buramıda öp der gibi. allahım hayrlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsn inş. zaman çabuk geccek dnyaya geldiklerinde doya doya yaşamak istiyorum herşeyini inş öle olur.

inş cnm inş dogmadan bukadar sevılıyıorlar dogsalar nasıl sevılırler ben dusunemıyırum bıle hergun posetlerı acıp aldıklarıma bakıyorum sankı kzıım kokuyormus gıbı kokluyorum sanırım annelık delılık gıbı bısı tabı babalarımızın haklarını yemeyelım
hamılelıkte kocalar eslerını ıhmal eder dıe bısı duymustum ve endıselıydım ama senın yazdıklarını da okudukca ve benım yasadıklarımı kı sende aynısın esım resmen agzımızı ıcıne bakıyor aglıycam dıe odu patlıyor bebegıyle saatlerce sohbet edıyor kzım sana sunu alayımmı begendınmı dıe pc ekranında bısı gosterıyor bak tekmeledı deyıp sıparıs verıyor bı alem oldular bugunume cok sukur herkez boyle deıl

selam kızlaar napıyosunuz bakim ben bugünü evde keyif yaparak geçirmeyiplanlıyorum yarın alışveriş. evde ayaklarımı uzatmayı özlemişim yaa.. tansell ben de kızımın kıyafetlerini çıkarıp duruyorum eşim de herşeyi aldın bana alacak bişey bırakmamışsın diyor o da Allah a şükür heyecanlanmaya başladı hani tekmeledi mi hareket ettimi merak içinde martta bebek odasını alalım diyoruz siz baktınız mı karar verdiniz mi bebek odasına? annem de deli gibi alışveriş yapmış, sanırım çok cicimiz oldu artık başka ihtiyaçlara bakmamız lazım. bebek çantası yatağı şiltesi vs vs son ay da şampuanları bezleri bakım malzemesini alırım heralde..

slm hılalcım nasılsın valahı sanırım delırıyoruz bız ben butun eksıksız alısverısını yaptım cantasına sampuanına bakım urunlerıne varana kadar sımdı babamız arabamızıda begenmıs karar verdık bı ıkı gun ıcınde onu alıcaz belkıde yarın kısmatse bızımde bıtek odamız kaldı bılıyosun cnm ev derdım var kısmet olursa doguma kadar tasınmayı dusunuyorum suankı evım 2+1 ve 3+1 bı ev arıyorum oyuzden en sona kaldı kızımın odası nette bı oda begendım ama esım kız dıe pembemı olcak ılla dedı oda haklı sımdılık hazırlıklarımız boyle bebklı arkadaslarım cok bısı alma sadece bol bol zıbın al dedıler bellerıne kadar batırıyormuslar bende 0 3 ay 10 tane badı aldım 3 6 ayda bı 20 adet aldım sanırım cıtcıtlı badı bıde yaza gelcekya sadece gıycek onunla olcak evde

oo ben de kendimi çok alışveriş yaptım sanıyodum sen benden betermişsin gerçi benim annemin aldıkları da gelince bi o kadar badimiz olcak galiba, ay dayanamıyorum ben de canım yaa herşeyi hemen almak istiyorum eşim yavaş yavaş alalım herşeyin keyfini çıkaralım diyor, her ay başka ihtiyaçlarını alacakmışız bir kerede bitirmeyecekmişiz, ama ben sabırsızım bana kalsa ben de bitirmiştim alışverişi bebek arabasını annem alacak ben de model beğendim chicco liteway top puset alıcak, internetten mağazadan çok daha ucuzunu buldum ordan sipariş etcek annem.. odayı ben beyaz ve sade istiyorum, onu süsler kız odası haline getiririm aksesuarlarla diye düşündüm benim ev de 2+1 ve kendi evimiz şu an taşınamayız artık çalışma odamızı yavaş yavaş boşaltıp oayı bebişe hazırlıycaz..

ınsan dayanamıyor cnm aldıkca lasın gelıyor herseyı magzaya gıdıyorum soruyorum kıza bak atladıgım bısı varmı dıe bak gozden kacırıyorsam bana soyle dıe rafları tek tek ıncelıyorum cnm bende aman bıseyı eksık olsa dogmucak sankıde sımdıler sanslı bunlarya
bızde arabayı ben alıcam kızın odasınıda kendı annemler alıcak tabı bızde bıraz destek oluruz ama besık falam annemlere aıt ayy annem aradı bugun cıglık cıglıga kızımı gordum ruyamda dıyor oyle tatlıydı optum optum ayaklarını dıyor ayy anne dedım dogmadan kafayı yedık dıyorum malum onlarında ılk torunu olcak erkek kardesımde dayıcım cok ozledım senı dıye sevıyor ayy dogunca yıcekler kızımı bana kalmıcak korkuyorum

ayyyy bırı bısı yazsada cevap versem oldum topıkte puff kızlar ben cıksam gelır dokturursunuz heee kımse benı sevmıyııııı
buarada anasını ...... suan havada puslu cnm bır fıncan kahve ve yanında cıgara ıstedı ayyy gebe olmucaktım varyaaa cok pıs acısı cıkardıda kızımmm ben sımndı sebnı koruyayım sonra sen buuyuunce meraktan ıcersın ben senı korudugumla kalırım

ben de bir ılık duşa alıp kahve ve çikolata keyfi yapıcam, kahvem bol sütlü çaykaşığının yarısı kadar kahveyle, kahveli süt gibi bişey resmen nefsimi kandırıyorum yanii, haftada 1-2 kez böyle bir hak tanıdım kendime.. böyle yapabilirsin günde bir kahve hakkımız var zaten canım aslında.. ama sigara yoook tabi kii.. evet k,imsecikler olmuyor haftasonu, hadi öpüyorum kızına iyi bak

yoookkk cnm 6 aydır agzıma sokmuyorum sanırım onun ozlemı olustu okadar evet sımdı bende booolll sutlu kahve ıctım cunkı cok cnm ıstedı
sende kzına ıyı bak

yemeğe gittim kızlar maşallah döktürmüşsünüz hadi gelin çok canım sıkılıyııı
ne güzel artık meleklerimin bi tek gelmeleri kalmış şimdi ki çocuklar çok şanslı daha doğmadan neleri var rabbim onları giydirmeyi nasip etsin kızlar

patladım hatıcem sıkıntıdan bende tek basımaa gel hadı bulusalum hemen ucu ver kus mısalı bursayı soyle bır altust yapalım cok cnm sıkıldııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…