- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.621
evetttttttttt ama nasıl biliyomusun deryacım vajinamda kaşıntı yanma ve sarı akıntım var bi kaç kez daha olmuştu önceden bu kez artık bakıyorum tahriş olmuş hafif kanıyo bundan dolayı ötürüyr herif söylemesi ayıp acep kendi işine yaradıgı içinmi gidelm dedi naptı anlamadım şaşırdım bende tabi işime gelr enfeksiyon filan kapmazsam iyidr diyrm alevlensin vazgeçmesn diye aslında pazartesi dedi bende ay çok fena olmuş filan dedi ne yani yarınmı dedi öglen gidicez inş bi sorun olmazsa gece heyecandan yatamadım deryacım varya anlatamam bi ara sanki bebişimde ses verdi odamı heyecanlandı ne yada gene gazmıydı acaba bi türlü hareketini hissedemedm
melek o kaşıntı bendede var ölüyorum resmen yaa su değdimi ay çok fena bide sık sık tuvaletim geliyo ve mecburen yıkadığım için mahvoluyorum evde travezol die kremim var sürüyorum ama 2 gündür fayda etmiyo regl bitsin gitçem doktoraa ölüyorum kaşıntıdannn
o kaşıntı bnmde regl döneminde oluyo yaa sonuna doğru özellikle
ben pedden olduğunu düşünüyorum çnkü bnm cildim çok hassas
o naylon şeyle 3-4 gn gezince kızarıyor tahriş oluyo ve kaşşınıyor
çok sinir bozucu bişeyy yaaa yolcak gbi oluyo insan zor duruyosun :)
o kaşıntı bnmde regl döneminde oluyo yaa sonuna doğru özellikle
ben pedden olduğunu düşünüyorum çnkü bnm cildim çok hassas
o naylon şeyle 3-4 gn gezince kızarıyor tahriş oluyo ve kaşşınıyor
çok sinir bozucu bişeyy yaaa yolcak gbi oluyo insan zor duruyosun :)
evet kaşıyosun sonrada su deydimi allahım resmen tavana sıçrıyosunn ay bu kadınların işi ne zor yaa ne pis sey var bizdeee
sennkini biliyorum o ayrı canım benmde oluyo o yüzden sık sık ped degştrrdm ben ama bu farklı sanırım mantar ama mantarda beyaz akıntı olur bende sarı akıntı bide yanma var
melekçim hamilelikte ilkkezmi oluyo yoksa başlardada olmuşmuyduu bu kaşıntı
herkes nerde yav nire kaçtı bunlar melek
evet canım olmuştu hadırladıgıma göre akıntıla beraber sık degl ama bi kaç kez oldu kendiliginden geçti ama bu fena yara oluyo sanki
allah iyiliğini versin cnm ya ben neyse fitil falan hallederimde sen hamilesin allah şifa versinn
zaten kötü olan o canım ya gebe olunca herşey kullanılmıyo bakalım dr ne yazcak inş iyidr
slm canlar nasılsınız bakalım melek kız hadı hayırlısı ıcımden erkek gecıyor ama senı heveslendırmeyeyım yınede hayırlısı olsun o mantardan cok cektım kurtajımdan 1 ay sonra ortaya cıktı sanırım enfeksıyon kaptım vee dr bı suru ılac verdı ama ıhmal etme bende ha gecer ha gecer dedım ama baktım betere gıdıyor dr kostum bıde sen gebesın ama bebegını etkılemesın
slm canlar nasılsınız bakalım melek kız hadı hayırlısı ıcımden erkek gecıyor ama senı heveslendırmeyeyım yınede hayırlısı olsun o mantardan cok cektım kurtajımdan 1 ay sonra ortaya cıktı sanırım enfeksıyon kaptım vee dr bı suru ılac verdı ama ıhmal etme bende ha gecer ha gecer dedım ama baktım betere gıdıyor dr kostum bıde sen gebesın ama bebegını etkılemesın
valla melek ben kurulamak için evde küçük havlu kullanıyorum çünkü tuvalet kağıdı kar etmiyo sende dene derim birde sıcak çok iyi geliyo ayaklarını sıkı giyin sıcak su koyamazsın belki ama ılık su koy bacak arana derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?