Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melek o kaşıntı bendede var ölüyorum resmen yaa su değdimi ay çok fena bide sık sık tuvaletim geliyo ve mecburen yıkadığım için mahvoluyorum evde travezol die kremim var sürüyorum ama 2 gündür fayda etmiyo regl bitsin gitçem doktoraa ölüyorum kaşıntıdannn

aynen canım ya benmde öyle akıntıda geliyo sarı aman ihmal etme git canım benm daha önce olmuştu bi krem vermşti geçmemşti bu sfer inş iyi bişi verr dr

o kaşıntı bnmde regl döneminde oluyo yaa sonuna doğru özellikle
ben pedden olduğunu düşünüyorum çnkü bnm cildim çok hassas
o naylon şeyle 3-4 gn gezince kızarıyor tahriş oluyo ve kaşşınıyor
çok sinir bozucu bişeyy yaaa yolcak gbi oluyo insan zor duruyosun :)

evet kaşıyosun sonrada su deydimi allahım resmen tavana sıçrıyosunn ay bu kadınların işi ne zor yaa ne pis sey var bizdeee

sennkini biliyorum o ayrı canım benmde oluyo o yüzden sık sık ped degştrrdm ben ama bu farklı sanırım mantar ama mantarda beyaz akıntı olur bende sarı akıntı bide yanma var

slm canlar nasılsınız bakalım melek kız hadı hayırlısı ıcımden erkek gecıyor ama senı heveslendırmeyeyım yınede hayırlısı olsun o mantardan cok cektım kurtajımdan 1 ay sonra ortaya cıktı sanırım enfeksıyon kaptım vee dr bı suru ılac verdı ama ıhmal etme bende ha gecer ha gecer dedım ama baktım betere gıdıyor dr kostum bıde sen gebesın ama bebegını etkılemesın

zaten kötü olan o canım ya gebe olunca herşey kullanılmıyo bakalım dr ne yazcak inş iyidr

valla melek ben kurulamak için evde küçük havlu kullanıyorum çünkü tuvalet kağıdı kar etmiyo sende dene derim birde sıcak çok iyi geliyo ayaklarını sıkı giyin sıcak su koyamazsın belki ama ılık su koy bacak arana derim

iyiyiz cnm sen nasılsınnn

ay inş canım ya bizimde öyle geçiyr ama kısmet tabi hayırlı olsunda hangisi olursa inş gösterr bide göstermezse yandık ya hiç sorma inş iyi bi ilaç verr sen ilaç kullandın geçtimi selmacım

ya ne biliyim canım işte biri başlıyo biri bitiyr sorunların allah güç versn yeterki gerisi ondan zaten çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…