- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.641
sennkini biliyorum o ayrı canım benmde oluyo o yüzden sık sık ped degştrrdm ben ama bu farklı sanırım mantar ama mantarda beyaz akıntı olur bende sarı akıntı bide yanma var
slm canlar nasılsınız bakalım melek kız hadı hayırlısı ıcımden erkek gecıyor ama senı heveslendırmeyeyım yınede hayırlısı olsun o mantardan cok cektım kurtajımdan 1 ay sonra ortaya cıktı sanırım enfeksıyon kaptım vee dr bı suru ılac verdı ama ıhmal etme bende ha gecer ha gecer dedım ama baktım betere gıdıyor dr kostum bıde sen gebesın ama bebegını etkılemesın
mantarda sarı akıntı olur cnm benim bildiğim sarı ve kokuluysa mantardır diyolar
selam cnm hoşgeldin iyilik senden naber bakalım
cnm ben 20 haftaya gırdıgımde kızımın tekmelrı gozumle karnıma bakıca gormeye baslamıstım
bence sen ayırt edemıyorsun evet bazen kasılır bazen ıcınde bısey cırpınoyr gıbı olur bazen canını yakar bence sen kendını dınle ve neden hoslanıyor bebegın onları bul tatlı benım kızı kudurtuyor resmen bal yedıgım gun karnımdan fırlıcak gıbı oluyor ozellıkle sende bul neye tepkı verıyor
sen artk 21 haftalık oldun cnm kesınlıkle tekmelıyordur dr bı danıs neden hıssetmıyorum de ama bence hıssedıyorsun ama farkında deılsın gaz falam sanıp ustunde durmıuyorsun heralde
ılaca gelınce hamıle olmadıgım ıcın vajınadan fıtıl melhem ve ıntıhap ılacı vermıstı ve 3 gune ıylesmeye basladım 1 aya bıseyım kalmadı
gelınce hemen gır yaz kacta kontrolun
ıyılık deryacım dun evı gormeye gıttık evı hıc begenmedık esımde bende bız nasıl ev bulcaz yaaa uzuldum olmayınca hayırlısı ama yok yok yok
sen nasılsın
anlamadımki bende aşırı ga oluyo bezen onunlamı karışıyo ne bide tatlıya aşırı düşkünüm bu aralar yinede fayda etmiyo sanki benki ssevmyrmu ne anlamadım dr sorucam artık ya inş başka bişi yoktr allahım korusun dua edin bana hayırlı haberlerle dönelm
melek inşallah bebğin bu sefer gösterir kız pipiyi :)))
dr gebelikte ilaç veremiyeceği için bol bol su içmeni önerecek
selmacım hayırlısı ne ise o olsun inşallah tez zamanda gönlüne göre bi yer bulursunuz
üzüldüm cnm ya pek istemiştin orayı,
olsun daha güzeli inş çıkar karşınıza bulursunuz inş en yakın zamanda
hayırlısı olsun
iyiyim canım aynen devam bildiğin gibi
yaa ne olabilir başkaaa hemen kötü şeyler düşnüp durmayın kızlar yaa
herkesin aynı dönemde aynı şey olmazki asıl bu aydan sonra hissediyo herkes
sen rahat olllllllllll
amın hatıcem vallahı hıc umuudumda kalmadı odum patlıyor bu evde dogum yapcam dıe korktugum basıma gelcek sanırım oyle gozukuyor ve logusalıgımda burnumdan gelcek oyuzden gergınım neyse
tahlıllerın sonucu temız cıkmıs bebegın nasıl bakalımı ıcın bısey dedımı sen yıone ultrasona gırdınmı
doğuma gircekti dr ultrasonla bakmadı sadece tahlilerime baktı çok güzel bi sorun yok dedi 1 ay sonra görüşelim dedi sadece.
eşime kızgınım o yüzden yalnız gittim bi daha onu dr kontrollerine götürmüycem
ayy cnm benım ne oldukı gel dedınde gelmedımı
ne olabilir anasının peşinde koşsun anca söylemedimki söylemicemde bundan sonra doğunca görür yüzünü ancak
ne yaptı bu kocan sanaaa anlat bakim
anlamıyorum ya anası ztn dibinde yetmiyomu yani bide ayrı olaydı yanmıştınız
heryerden yeterdi bu kadın size ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?