Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sennkini biliyorum o ayrı canım benmde oluyo o yüzden sık sık ped degştrrdm ben ama bu farklı sanırım mantar ama mantarda beyaz akıntı olur bende sarı akıntı bide yanma var

mantarda sarı akıntı olur cnm benim bildiğim sarı ve kokuluysa mantardır diyolar

selam cnm hoşgeldin iyilik senden naber bakalım

cnm ben 20 haftaya gırdıgımde kızımın tekmelrı gozumle karnıma bakıca gormeye baslamıstım
bence sen ayırt edemıyorsun evet bazen kasılır bazen ıcınde bısey cırpınoyr gıbı olur bazen canını yakar bence sen kendını dınle ve neden hoslanıyor bebegın onları bul tatlı benım kızı kudurtuyor resmen bal yedıgım gun karnımdan fırlıcak gıbı oluyor ozellıkle sende bul neye tepkı verıyor
sen artk 21 haftalık oldun cnm kesınlıkle tekmelıyordur dr bı danıs neden hıssetmıyorum de ama bence hıssedıyorsun ama farkında deılsın gaz falam sanıp ustunde durmıuyorsun heralde
ılaca gelınce hamıle olmadıgım ıcın vajınadan fıtıl melhem ve ıntıhap ılacı vermıstı ve 3 gune ıylesmeye basladım 1 aya bıseyım kalmadı

ıyıyım melek2828 cnm senınde varmıs kasıntı ıhmal etme hem sana nedıcem ben dr ılaclarını kullandım vajınadan fıtıl ıntıhap kurutucu melhem vee ertesı ayyy hamıle kaldım sanırım ılaclar ıntıhabı kuruttugu ıcın cabul tuttu cunkı ıntıhap gebe kalmaya engel oluyor

ıyılık deryacım dun evı gormeye gıttık evı hıc begenmedık esımde bende bız nasıl ev bulcaz yaaa uzuldum olmayınca hayırlısı ama yok yok yok
sen nasılsın

anlamadımki bende aşırı ga oluyo bezen onunlamı karışıyo ne bide tatlıya aşırı düşkünüm bu aralar yinede fayda etmiyo sanki benki ssevmyrmu ne anlamadım dr sorucam artık ya inş başka bişi yoktr allahım korusun dua edin bana hayırlı haberlerle dönelm

melek inşallah bebğin bu sefer gösterir kız pipiyi :)))
dr gebelikte ilaç veremiyeceği için bol bol su içmeni önerecek
selmacım hayırlısı ne ise o olsun inşallah tez zamanda gönlüne göre bi yer bulursunuz

ıyılık deryacım dun evı gormeye gıttık evı hıc begenmedık esımde bende bız nasıl ev bulcaz yaaa uzuldum olmayınca hayırlısı ama yok yok yok
sen nasılsın

üzüldüm cnm ya pek istemiştin orayı,
olsun daha güzeli inş çıkar karşınıza bulursunuz inş en yakın zamanda
hayırlısı olsun
iyiyim canım aynen devam bildiğin gibi

yaa ne olabilir başkaaa hemen kötü şeyler düşnüp durmayın kızlar yaa
herkesin aynı dönemde aynı şey olmazki asıl bu aydan sonra hissediyo herkes
sen rahat olllllllllll

allahın iznyle öyledr inş deryacım

amın hatıcem vallahı hıc umuudumda kalmadı odum patlıyor bu evde dogum yapcam dıe korktugum basıma gelcek sanırım oyle gozukuyor ve logusalıgımda burnumdan gelcek oyuzden gergınım neyse
tahlıllerın sonucu temız cıkmıs bebegın nasıl bakalımı ıcın bısey dedımı sen yıone ultrasona gırdınmı

doğuma gircekti dr ultrasonla bakmadı sadece tahlilerime baktı çok güzel bi sorun yok dedi 1 ay sonra görüşelim dedi sadece.
eşime kızgınım o yüzden yalnız gittim bi daha onu dr kontrollerine götürmüycem

ayy cnm benım ne oldukı gel dedınde gelmedımı

ne olabilir anasının peşinde koşsun anca söylemedimki söylemicemde bundan sonra doğunca görür yüzünü ancak

ne yaptı bu kocan sanaaa anlat bakim
anlamıyorum ya anası ztn dibinde yetmiyomu yani bide ayrı olaydı yanmıştınız
heryerden yeterdi bu kadın size ..

ne yaptı bu kocan sanaaa anlat bakim
anlamıyorum ya anası ztn dibinde yetmiyomu yani bide ayrı olaydı yanmıştınız
heryerden yeterdi bu kadın size ..

varsa yoksa anası kardeşi başka kimseyi düşünmüyor herşeyi anasına danışır konuşur cocuğun odasını nasıl yapalım diye konuştular geçen gece biz hiç böyle bişeyi konuşmadık beraber bende aşağı inince parladım 4-5 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça.çarşamba akşamı işten geldi bişey anlatıcam sonra konışalım bugün çok yoruldum başım çok ağrıyor yatıcam dedi iyi dedim zır telefon anası yukarı çıktı tam 1.20 dk sonra geldi eve noldu yine dedim hiç sohbet ettik dedi.ölürmüsün öldürürmüsün ama yine ben suçluyum allhından bulsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…