Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

SELMACIM BÜYÜK İHTİMAL SENİNDE DEDİĞİN GİBİ DİYET PROGRAMI UYGULUCAKLARDIR AMA PANİK YAPMA HEMEN HEMEN HER HAMİLEDE ÇIKIYOR BENİM BİLDİĞİM.
MELEKÇİM GÖZÜN AYDIN CANIM BU TOPİK ERKEK EĞEMENLİĞİNDE
EŞİN BAŞLAR ARTIK HADİ ALIŞVERİŞE GİDELİM DEMEYE

yok anam ona kalsa 9 ayda yapar çok heyecansız hatta sırf senden dolayı gittk diyr bana kalsa ögrenmezdm diyr ama inanmıyrm

melekkk hadı gozun aydn canım dedıgım cıktı ve rabbım gonlune gore verdı oglusun hayırlı olsun ve saglıcakla gelsın ıns

valla kız diyrm geçen göstermedi belki kızdr hani tam belli degldi diyrm ya ben demedmki illa bakalım diyr süpriz olurdu diyr nasıl süpriz olucaksa erkek isterken bellimi etmyr yoksa huyumu anlamadım gitti

sürpriz olsun ne demek yav
doğduktan sonra mı alışveriş yapılcak bu çocuğa
eskiden bilinmezmiş tamam da o zmn ztn bu kdr çok çeşit yokmuş
bebeler doğunca ne bulursa giyermiş
şimdi devir değişti, enteresan bir bakış açısı doğrusu :)

off bende çok bunaldım neyseki bitti sannırım bugün de...
anneme gidicem yaşasınnnnn
kızlar iyi haftasonları herkesee
öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emiiiiiiiiiiiii

melekkk hadı gozun aydn canım dedıgım cıktı ve rabbım gonlune gore verdı oglusun hayırlı olsun ve saglıcakla gelsın ıns
canım benm allah razı olsun çok şükür allahıma gönlümüzdekini nasip etti allahım olmayanlarada versn sen nasıl oldun ya bi ara kötü olmuşsun canım

kızlar ya yinede aklıma hep takılıyo acaba drun yanlışı olabilirmi sonradan diye ya kordonu benzetmişse gerçi kesinmi diye sorduk evet dedi ama yinede insanın aklına kurt düşüyr ilkindede sanki benzyr demşti ama net degl demişti sonrakindede göstermemşti bundada kesin dedi ama hayırlısı allahım ogluşumu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…