- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.681
yok anam ona kalsa 9 ayda yapar çok heyecansız hatta sırf senden dolayı gittk diyr bana kalsa ögrenmezdm diyr ama inanmıyrmSELMACIM BÜYÜK İHTİMAL SENİNDE DEDİĞİN GİBİ DİYET PROGRAMI UYGULUCAKLARDIR AMA PANİK YAPMA HEMEN HEMEN HER HAMİLEDE ÇIKIYOR BENİM BİLDİĞİM.
MELEKÇİM GÖZÜN AYDIN CANIM BU TOPİK ERKEK EĞEMENLİĞİNDE
EŞİN BAŞLAR ARTIK HADİ ALIŞVERİŞE GİDELİM DEMEYE
çok normal gibi davrandı adam bi garip yaa.s. iyi insan lafının üzerine gelirmiş gözün aydın olsun duanada amin diyeyim eee kocan ne alemde artık agzı kapnamıyodur gülmekten
yok anam ona kalsa 9 ayda yapar çok heyecansız hatta sırf senden dolayı gittk diyr bana kalsa ögrenmezdm diyr ama inanmıyrm
allah razı olsun canım bana çekmş heralde ben öyleyimallah korusun cnm yaa telaşlanma
allaha emanet kızımız bişeycik olmaz
özgecim gözün aydınnnn,
ohh artık rahatladın sonunda biliyoruz yaa ne inatçı oğlanmış :)
sadece anlattım travigon verdi sende kullandın demikaşıntın için ne dedi canım vajinalmi baktı?
sadece anlattım travigon verdi sende kullandın demi
travezol diye hatırlıyorum ben kremin isminide ya çok benziyo yada ben yalnış hatırlıyoda olabilirm hemen ve bol bol süre rahatla cnm bende bi eve düşeyim kremlicem her yanımı
yok anam ona kalsa 9 ayda yapar çok heyecansız hatta sırf senden dolayı gittk diyr bana kalsa ögrenmezdm diyr ama inanmıyrm
ayy ilahi özge çok hoşsun kızz
valla kız diyrm geçen göstermedi belki kızdr hani tam belli degldi diyrm ya ben demedmki illa bakalım diyr süpriz olurdu diyr nasıl süpriz olucaksa erkek isterken bellimi etmyr yoksa huyumu anlamadım gitti
s.a kızlar ogluşum geliyooooooooooo rabbime binlerce kez şükür allahım olmayanada versn
canım benm allah razı olsun çok şükür allahıma gönlümüzdekini nasip etti allahım olmayanlarada versn sen nasıl oldun ya bi ara kötü olmuşsun canımmelekkk hadı gozun aydn canım dedıgım cıktı ve rabbım gonlune gore verdı oglusun hayırlı olsun ve saglıcakla gelsın ıns
Oglusuma arkadas geliyooorrr tebrikler canim
melekk Allah gönlüne göre verdi maşallahh oğluna canım
serpil ben 25 okuyabildim ancak tefriciye
öptümm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?