Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

s.a.kızlar ben kaçtım gelmşsnz kimse gelmez sanıyrdm selmacım neler aldın kızına öyle göremedk bi resim atsana bende kısmet olursa ay başında alıcam ama neler almalıyım tam bilmyrm fuzuli almakta istemyrm bebekler çabuk büyüyr ve olmuyo minik takımlar haticecm nbr ogluşunun hareketi filan oldumu

kıyamam uyu uyu dinlen canım ama hareketlide dogum için kolaylaştırıyo unutma allah razı olsun esmacım ya rabbim gönlümüzdeki,ni nasip etti tabi dr yanılmadıysa kesn dedi ama yinede insan bi an acabamı diyr hayırlısı bi kaç arkadaş hep 38 haftalarda dogum yaptı canım bazen 40 tamamlanmıyor ama hepside çok saglıklı ve nur topu gibiydiler korkma yani tosunumuz gelsede sorun olmaz gelsinde bizde sevelm yaaaaaaaaaaa

kızlar bi obur oldumki sormayın 1 ayda 4 kilo almışım yavvvvvvvvv bugünde elim durmadı kalktım milföy hamurundan puf börek yaptım bide elmalı turta yaptım ya ne deli oldum ayyyy inş canınız çekmedi

melekcım bende cok fuzılı almamaya ozen gosterdım ama ınsan oglu ac gozluyuz sen bıldıgın bır her urunu satan bebek magzasına gır yanına calısan tezgahtar kızı al basla bı kosesınden bagzanın her gordugun kutuyu esyayı sor bu nedır kac parca kac aylık gıyılıyor ıstedıgı bu olsun de al ver kıza sonra devam et sadece cıtcıtlı badılerı bol aldım benımkı yaz bebgı olcagı ıcın senınkıde tabı sonra kıza kacırdıgım bısey varmı fark etmedıgım de ben cantasınıda aldım bakım urunlerınıde ladım bıberondan tut emzık askısına varana kadar herseyı aldım

tırnak makası tarak fırca kanz ın gogus koruma pedı dıyorumya baya bısıler toparladım

s.a canım seni hatırladım sanki evet dedgn akıntı bendede oluyo beyazda oluyo sarıda kaşıntı kötü gerçekten bu kremi drm verdi gebeykende normaldede kullanılıyo yeni başladım kullanmaya ayrıca tabiki enfeksiyon gebelige engel bi an önce tedavi olmanı önerrm

resimlerini çek görelim selmacım yaaaa merak ettm bide kız olunca daha cici oluyo demi giysileri filan evet yaz bebekleri zaten pek bişi giydiremicez bende takım almayacagım pek badi çok lazım olacak dedgn gibi bol alırım

kendin içinde hazırlık yaptınmı canım

cekerım cnm evet pjama takımlarımı aldım sabahlık takımı aldım pıke takımlarım hazır sadece emzırme sutyenım kaldı logusa tacı alıcak pıjamalarıma uyan rengarenk her renkten ıns sımdılık aklıma gelen yok baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…