- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.721
kızlar konusun ben namaz kılıp gelıyoruım hadı optum melek hatıcee
kıyamam uyu uyu dinlen canım ama hareketlide dogum için kolaylaştırıyo unutma allah razı olsun esmacım ya rabbim gönlümüzdeki,ni nasip etti tabi dr yanılmadıysa kesn dedi ama yinede insan bi an acabamı diyr hayırlısı bi kaç arkadaş hep 38 haftalarda dogum yaptı canım bazen 40 tamamlanmıyor ama hepside çok saglıklı ve nur topu gibiydiler korkma yani tosunumuz gelsede sorun olmaz gelsinde bizde sevelm yaaaaaaaaaaacanlarımmm nasılsınızz... uzun bi aradan sonra ilk defa bu saate kadr uyudum:) mutluyum uyuduğumiçin
haticem sevndm cnm testler güzel çıkmış....
özge hayırlı olsun cnm oğluşumuz maşallahh allah gönlündekini verdi.
selma şeker birçok kişide çıkıyo cnm ama telaş yapcak bişi deil. evde olmamış üzüldüm cnm inş tez zamanda bulursun gönlüne göre bi yer.
biz dün evimizi temzlettik kızlar mis gibi oldu heryer çok şükür. halılarıda yıkamaya gönderdim kurur erkenden inş. herşeyimiz tamam artık gelebilir oğluşum35 olduk yaa çok şükür bugünleride gördük. hepinize nasip olsun inş.
sadece anlattım travigon verdi sende kullandın demi
merhabalar, yeni evliyimde bende de kaşıntı var hafif enfeksiyon dedi doktor ama peynirimsi akıntı oluyo ayda 2 gün felan bu ilaç da mı kaşıntı için o 2 gün kaşıntım oluyobirde bu enfeksiyon ilerde gebeliğe engelmi acaba?
melekcım bende cok fuzılı almamaya ozen gosterdım ama ınsan oglu ac gozluyuz sen bıldıgın bır her urunu satan bebek magzasına gır yanına calısan tezgahtar kızı al basla bı kosesınden bagzanın her gordugun kutuyu esyayı sor bu nedır kac parca kac aylık gıyılıyor ıstedıgı bu olsun de al ver kıza sonra devam et sadece cıtcıtlı badılerı bol aldım benımkı yaz bebgı olcagı ıcın senınkıde tabı sonra kıza kacırdıgım bısey varmı fark etmedıgım de ben cantasınıda aldım bakım urunlerınıde ladım bıberondan tut emzık askısına varana kadar herseyı aldım
tırnak makası tarak fırca kanz ın gogus koruma pedı dıyorumya baya bısıler toparladım
kendin içinde hazırlık yaptınmı canım
o zaman hastane çantan hazır sayılır yani dimicekerım cnm evet pjama takımlarımı aldım sabahlık takımı aldım pıke takımlarım hazır sadece emzırme sutyenım kaldı logusa tacı alıcak pıjamalarıma uyan rengarenk her renkten ıns sımdılık aklıma gelen yok baska
Anammm şunlara bak neler aldınız kız öyle siz
bekliyorum canım bu arada selmacım derin kaç gram olmuştu en sonbeklıyın resımlerı yukluyorum
bekliyorum canım bu arada selmacım derin kaç gram olmuştu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?