- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.741
aaaaaaaaaaa bende hiç anlamamki yaaaaaaaafotograf makınasıyla cektım okadar ugrastım buuyuk duyo dosya hey allahım anlamadım kı yapıcam ama sınır oldum
yapamadım esım gelınce muhakkak ekletırım o resım kuculte bılıyor
çok şirin kıııııı bu maşallah çokta yakışıcak kuzuma
yemeğe gittim kızlar maşallah döktürmüşsünüz hadi gelin çok canım sıkılıyııı
ne güzel artık meleklerimin bi tek gelmeleri kalmış şimdi ki çocuklar çok şanslı daha doğmadan neleri var rabbim onları giydirmeyi nasip etsin kızlar
kızlar oglumun bugün iki kez hareketini hissettm dün bile dr hissetmyrm derken bugün tam anladım çok güzel bişi darısı başına haticecm
evet cnm renklerı bıle yeter hele ben bu pembe ye bayılarak aldım cunkı ben boyle cok ayılı zurafalı seylerı sevmem okadar hanım hanımcık geldıkı banada
ama annesı erkeklerede guzel seyler var merak etme
buarada tekmesıne cok sevındık allah daım etsın masallah ogluna
çok sagol canım ya bende bi düşkün oldum tatlıyaki sorma hilalcim nasıl yiyiyorum ve hep kilo yapıyo boş kilo 1 ayda 4 kilo almışım çok kötü sen neler aldın kuzuna resimlerini çek canımamin canım sen de başlarsın yakında yavaş yavaş.. ben de selmanın aldıkları kadar almadım daha ama fikir vermiş oldu baksana tırnak makasına kadar almış
çok sevindim canım çok hoş değil mi, benimki de şuan kıpır kıpır, kendime tatlı yaptım onu yedim şimdi coştu yine, ay bu tatlıyı çok kaçırıyorum o hareketleniyo diye ama bi faydası da yok aslında yapmıcam artık çok..
hastane çıkışı takımınız güzelmiş canım ben bi tane yeşil melekli aldım ama onu hastanede giydirmiycem sadece ilk ay giyecek bi takımı olsun diye aldım ayrıca süslü püslü bir hastane takımı alayım diyorum fotolarda cici gözüksünbu arada idil baby almışsın güzel onun ürünleri, ben de bi karşıya geçsem uğrayacağım, arkadaşım başlıklı havlu almış ordan bizimkine kafasında kedi var çok şeker
evet cnm renklerı bıle yeter hele ben bu pembe ye bayılarak aldım cunkı ben boyle cok ayılı zurafalı seylerı sevmem okadar hanım hanımcık geldıkı banada
ama annesı erkeklerede guzel seyler var merak etme
buarada tekmesıne cok sevındık allah daım etsın masallah ogluna
varsa yoksa anası kardeşi başka kimseyi düşünmüyor herşeyi anasına danışır konuşur cocuğun odasını nasıl yapalım diye konuştular geçen gece biz hiç böyle bişeyi konuşmadık beraber bende aşağı inince parladım 4-5 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça.çarşamba akşamı işten geldi bişey anlatıcam sonra konışalım bugün çok yoruldum başım çok ağrıyor yatıcam dedi iyi dedim zır telefon anası yukarı çıktı tam 1.20 dk sonra geldi eve noldu yine dedim hiç sohbet ettik dedi.ölürmüsün öldürürmüsün ama yine ben suçluyum allhından bulsun artık
saglıkla giysin derincik bunları inş canım çok şirinler maşallahEki Görüntüle 354691
Eki Görüntüle 354692 Eki Görüntüle 354709
Eki Görüntüle 354696
Eki Görüntüle 354698 Eki Görüntüle 354710
Eki Görüntüle 354699
Eki Görüntüle 354700 Eki Görüntüle 354706
Eki Görüntüle 354701
Eki Görüntüle 354703
kızlar bunlar bı kısım olanlar annemde var bı arada onların resmını ceker yollarım annem aldıklarını bana vermıyor :))
arabamız besıgımız alt acma logusa tacım kuvet falam eksıklerımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?