Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

fotograf makınasıyla cektım okadar ugrastım buuyuk duyo dosya hey allahım anlamadım kı yapıcam ama sınır oldum

yok anam yok okadar cek et sımdıde kk buyuk dıyor ısyanda bılseydım cep telıımle cekerdım

Eklentiler

• $Fotoğraf0142.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 20
yyaaaa denemek ıcın koydum 12 haftalık resmını sonra sıldım gene cıkmıs ayy cıldırdım heee

okadar kırptık ıkı saatte bı hastane cıkısını yaptım oda kırpmaktan bıttı

kızlar oglumun bugün iki kez hareketini hissettm dün bile dr hissetmyrm derken bugün tam anladım çok güzel bişi darısı başına haticecm

evet cnm renklerı bıle yeter hele ben bu pembe ye bayılarak aldım cunkı ben boyle cok ayılı zurafalı seylerı sevmem okadar hanım hanımcık geldıkı banada
ama annesı erkeklerede guzel seyler var merak etme
buarada tekmesıne cok sevındık allah daım etsın masallah ogluna

amin canım sen de başlarsın yakında yavaş yavaş.. ben de selmanın aldıkları kadar almadım daha ama fikir vermiş oldu baksana tırnak makasına kadar almış

kızlar oglumun bugün iki kez hareketini hissettm dün bile dr hissetmyrm derken bugün tam anladım çok güzel bişi darısı başına haticecm

çok sevindim canım çok hoş değil mi, benimki de şuan kıpır kıpır, kendime tatlı yaptım onu yedim şimdi coştu yine, ay bu tatlıyı çok kaçırıyorum o hareketleniyo diye ama bi faydası da yok aslında yapmıcam artık çok..

hastane çıkışı takımınız güzelmiş canım ben bi tane yeşil melekli aldım ama onu hastanede giydirmiycem sadece ilk ay giyecek bi takımı olsun diye aldım ayrıca süslü püslü bir hastane takımı alayım diyorum fotolarda cici gözüksün bu arada idil baby almışsın güzel onun ürünleri, ben de bi karşıya geçsem uğrayacağım, arkadaşım başlıklı havlu almış ordan bizimkine kafasında kedi var çok şeker

çok sagol canım ya bende bi düşkün oldum tatlıyaki sorma hilalcim nasıl yiyiyorum ve hep kilo yapıyo boş kilo 1 ayda 4 kilo almışım çok kötü sen neler aldın kuzuna resimlerini çek canım

allah razı olsun selmacım evet çok farklı bi duygu pıt diye atıyo tekmeyi garip bişi yaaaaa takım gerçekten şirin canım erkeklerinde var ama kızlar kadar şirin olmuyo

annesii erkekler için de çok güzel şeyler var mağazaları gezmeye başlayınca görürsün, eskisi gibi değil artık, ben arkadaşlarımın oğullarına hediye baktığımda görüyorum hep minicik kot montlar, gitarlı, arabalı, ayılı vs vs komik komik şeyler var, el kadar gömlekleri kumaş pantlonları,deri montları ve kunduraları bile var, küçük adam oluyorlar giydirince bi başla alışverişe keyifli olacak çok, süperbaby tulumları var m.care de önünde superman amblemi var, ben de kızlar için olan pembe superbaby tulumu aldım komik yaa ben fotoğraf eklemeyi bilmiyorum canım yaa bi ara vakit bulunca denerim

ayy haticee bunu yeni gördüm, bozma moralini şuan yaptığın stres bebğini etkiliyor bak bu kanıtlanmış, bebğin kendisini tehlikede hissediyormuş stresle değişen hormon düzeylerin yüzünden, benim işim çok stresli hasta ölürken bile sakin olmaya üzülmemeye çalışıyorum düşün yani, ucunda ölüm yoksa hiçbişeye takmamak lazım!!!

bak benim eşim de öyleydi, ilk evlendiğimiz zaman anası oturur oğluna oğluum burdan ev alalım size, şurdan yazlık alalım tatil yaparız hep beraber diye konuşurdu bizimkinin aklına yatarsa bana sormadan karar verirdi çıldırırdım, eşim çok değişti zamanla zaten ana kuzusu değildi ama şimdi birbirimizle konuşuyoruz pek çok şeyi,isim için bile hiç sormadı bi fikriniz var mı diye biz direk ismi bu olacak dedik.. anası hala aynı onu yapalım bunu yapalım konuşuyor ama ne diyeyim hiç takmıyorum yaşlı işte.. seninki de değişecek baba olunca olgunlaşır inşallah, siz de oradan taşınsanız fena olmaz yani ne o öyle dip dibe, benimki de 2 sokak ötede o bile fazla geliyor onca yardımı dokunmasına rağmen..

kızlar bunlar bı kısım olanlar annemde var bı arada onların resmını ceker yollarım annem aldıklarını bana vermıyor :))
arabamız besıgımız alt acma logusa tacım kuvet falam eksıklerımız

Son düzenleme:
saglıkla giysin derincik bunları inş canım çok şirinler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…