Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar buda arabamız babmız sabah netten aldı pusetlı resmını bulamadıgım ıcın tek arabamızı koydum
bebe confert

canım kısçenin cicileri çok güzel.. güzel günlerde kullansın prensesin.. bende bebek arabasını aldım yarın gelir toptan hepsini ekler koyarım

doktor baktı az bi enf. var mantar değil dedi simir testri felan bişiler yaptı, nası temiz çıktı anlamadım... haklkısın daha öncede sormuş olabilirim :) bende yeni evli sayılırım, daha düşünmüoz çocuk ama yine de kuşku düştü işte bizde 2 sene sonra felan istioz bakalım bebiş :) sizin kaçıncı çocuk ilkmi evleneli ne kadar oldu

günaydın kızlar
selma kız ben bunlara bayıldım hepsi çok güzell ama bunların anamm alcak bissürü şeyimiz varmış yaww
rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin

Kızlar günaydınnnnn
haftasonu iyi kaytanmışsınız heee
selmacım bayılcım cicilere çokg üzel iyi günlerde giysin inş

veee yine birr pzttt vee ben yine sendromlardayımmmm ssz
çokkk uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr

ay canııımmm aynen bende pazartesi sendromundayım gözlerim acılmıyor eşim sabah zorla işe yollatı . gitmiycem rapor alıcam dedım ama sakla son aylara yakın alırsın deyıp durdu pufff. sen nasılsın canım ?

ayy o kdr iyi anlıyorumki seni, ama eşinin dediğide doğru daha ihtiyacın olacak senin
şmdiden tüketmee gerçi rapor olunca kimse bişey diyemez de :)
dün gece bende resmen mızmızlandım yarın işe gitmicem diye
bnmki de iyice gaz veriyo gitmeee madem istemiyosan diyo
kendi kendimi motive ettim yav zorla

anlıyorum seni. sabah sabah moralim bozuldu ya aynı gunlerde hamıle kaldıgım bır tanıdık vardı bebegını dusurmus sabah esım aradı soyledı dikkat et sakın işte yorma kendini deyip durdu

anlıyorum seni. sabah sabah moralim bozuldu ya aynı gunlerde hamıle kaldıgım bır tanıdık vardı bebegını dusurmus sabah esım aradı soyledı dikkat et sakın işte yorma kendini deyip durdu

ayy allah korusun allah yardımcısı olsun...
sende yorma kendini canım eşin doğru söylemiş.
bizim müdür de az önce açıkladı hamile olduğunu sonunda
12. haftası dolmuş. anlamıştık ztn
neyseki senle çakışmıcaz diyo :))

günaydın güzellerim nasılsınızz..

bizim babaannemiz geldi. birlikte kahvaltı yaptık. şimdide keyif yapıyoruz:)

günaydın esmacımm
ohhh gel keyfim gel hoşgelmiş babannenizz de
ne mutlu size

günaydın güzellerim nasılsınızz..

bizim babaannemiz geldi. birlikte kahvaltı yaptık. şimdide keyif yapıyoruz:)

afiyet olsun canım. nasıl geceıyor son gunler sancılar gectı mı ?

ay valla bellı olmaz bır ay arayla dogurursunuz belki :)

baharcım geceler hiç bitmez oldu:) uykusuzummm.... ara ara sancılar gelio gidiyo. ama şimdilk dayanılmıcak gibi değil. bel ağrısı çok fazla artık yatsamda ayakta dursamda rahat değilim...:)

baharcım geceler hiç bitmez oldu:) uykusuzummm.... ara ara sancılar gelio gidiyo. ama şimdilk dayanılmıcak gibi değil. bel ağrısı çok fazla artık yatsamda ayakta dursamda rahat değilim...:)

sonuna geldin canım nerdeyse sağlıkla doğsun bebişin gecer hepsi. benimde kalcam takılır gibi oluyo sonra ayagımı basamıyorum simdiden başladı bende :) ay yaramaz bırde hareketli bugun sabah tekmelerı ıle uyandım guclenmeye basladı elımle de sezıyorum esım de dun sezdı ılk kez aaa dedı daha guclu deıl dedım bır kac haftaya gor o tekmelerı sen :) nekadra garıp bir hismiş oyle ama ben cok seviyorum hıc durmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…