- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.961
bi acayip bi tuhaf bi sekilde yazilmis benim bu msjm nie bole oldu ki:26:
nyse cikiyorum ben zaten kizlar allaha emanet olun hepiniz
bi gelisme olursa girer yazarim
optum siziiii
serpilcim ne icin okuyosun bebis icin mi bu dualar bitanem bnde aksam okumaya calisirim canim ALLAH kabul etsinnnn
deryaa kocandan ses yokmu canım aramadımı?
aradı ofisi yok dedirttim sonra mail yazmış
çok üzgün müş bunların yaşanmasını hiç istemez miş,akşam unutup barışalım mış, beni çok seviyor muş...
cvbını verdim bende mailin, bu kdr kolay olmadığının..
öyle yani canım
işte oluyo böyle arada tatsızlıklar olmasa daha iyi ama neyse bakalım sıkma canını hepimizin başında var inş. en kolay sekilde atlatırsın cnm ama sunuda söylemeden geçemicem erkekler bizim kadar hasas deiller yani bu olay seni çok üzer çok canını sıkar ama erkeklerin geneli bu durumu çok önemsemez o yüzden çok takma aklına hiç kimse insanın kendinden daha kıymetli deildir.
deryaa canım hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle şeyler sıklığı evden eve değişir, ama kocam birgün bağırmadı diyene inanmıyorum ben, oluyor öyle, bitirsen bunların başka türlüsü yok hepsi aynı bazı yönlerden malesefben de benzer durumlar yaşadım evliliğimde zaman zaman ama evliliğin başında çok kavga ediyorduk, şimdi ben daha sakinim, kendimi yıpratamam artık sen de yıpratma çek kapını yat, kitap oku oyalan sinirin geçene kadar, kendine zarar verme boşuna ağlayıp zırlayıp vallahi değmez bu adamların hiçbirine.. senin gözlerin şiştiğiyle birkaç kırışık daha eklendiğiyle kalır, o gün boyu arkadaşlarıyla ailesiyle hiçbişey olmamış gibi vakit geçirir, erkek iştee.
öyle canım,
biz belki çok sık kavga etmeyiz ama ettikmi de fena ederiz malesef.
gerçekten ilk evlendiğimizde daha beterdik
ben artık bazı şeyleri aştım ve dediğin gibi kabullendim bu şekilde bi yere varılmayacağını
aslında kendime ettiğimi o yüzden uzun zmndır belkide ses etmiyordum
ama işte bi yerde dolmuşum ve bu da bu birikimin sonucu patladı işte..
umursamayacağım artık gözümde değeri de iyice düştü zaten, hiçkimse için değmezmiş bi kez daha gördüm.
aynen öyle şiş suratımla kalakaldım..gözlerim yanıyor hala..varmı bi kıymeti...
soda ve sütü karıştırıp buz kalıbında donduruyosun ve şiş göz altlarına dikkatlice uyguluyosun buz yapışıpta tahriş etmesin diye hemencecik alıyo şişi
sodayı duymuştumda süt karıştığını duymamıştım sağol cnm
akşama yapayım bari baya şiş gözlerim hala küçüldüler iyice..
sbh ofistekiler tanıyamadı bile zaten japonlara benzemşsin dediler :)
hapsucum sımdı saglık ocandan geldım ıdrar testı gene negatıf kanda da 2gun daha beklıcem bugun 8.gunum bu ayda cıkıyor ben halen adet gormedım ya hamılemıyımkı
canım öğrenmenin tek yolu kanda baktırman bence artık kan testi yapır eger hamile deilsen doktor sana ılac versın ve adetin gelisn hem arastırsın neden boyle oldu diye. ama 8. gun olmus ıdrarda cıkması lazımdı dusukte olsa gıbıme gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?