benim derdim biz kadınlar..

böyle ilişkiler zaten bitmeye mahkum canım..düşünsene ömür geçermi böyle..şuan tek erkekmiş gibi geliyor sana ama ayrıldığınızda biraz zaman geçince öyle olmadığını anlayacaksın ve kendine bu haksızlığı neden yaptığını onca zaman neden bukadar sıkıntı çektiğini sorgulayacaksın daha çok kendine kızacaksın''malesef''...zaten onlara sorsan biz kadınlar suçluyuz sürekli dırdır ederiz kıskancızdır aslında olay şu : anlayamazlar...aldatırlar... affedilince hersey bitecek unutacağız sanırlar ama asla biz kadınlar bunu sindiremeyiz... her kuşku uyandıran hareketlerinde biz endişe içinde onlara ''aldatıyormusun'' ,''yine kandırıyorsun'' beni falan fişman deriz. onlarda;.. ya sen bana hiç güvenmiyorsun sürekli kıskanıyorsun derler.. birde sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşmaları olurya bitiyorum ya birilişkide bu yaşanırsa her ne şekilde olursa olsun aldatma olursa kadın bunu asla atlatamaz ve sürekli sorgular ozamanda çekilmez bir hal alır ilişki tamamen yıpratmaya başlar burda yine ençok zarar gören bizim psikolejimiz olur bir yandanda iyice şizofren bir ruhumuz olduğunu düşünürüz diğer yandanda ''bir kez yaptı yapıyordur, yine beni salak yerine koyuyor'' diye düşünürüz beynimiz karmaşalarla dolar çıkmaz sokak...sonuç olarak en iyisi koparıp atmak 1hafta üzülürsün bilemedin iki hafta sonra içindeki huzura hayret edersin şöyle düşünürsün bundan sonra onunla olacak kadına yazık ben kurtuldum şükürler olsun artık aldatması benim sorunum değil ister 50 kadınla ister 100 kadınla olsun beni yaralayamayacak ve dua etmeye başlarız birdaha karşımıza böyle erkekler çıkmasın böyle yaralar almayalım diye...ben böyle düşünüyorum elbet zıt düşünceler olabilir...canım bu yazıyı msj atmaya gerek yok bence yazanlar zaten fazlasıyla zihnini doldurdu :) umarım hakkında hayırlısı olsun...hepimizin hakkında en hayırlısı güzeli olsun...

kandırdığımızsa sadece kendi beynimiz olur aslında haklı falan değillerdir nasıl haklı olabilirlerki sevmiyorsan ayrılırsın başkasıyla olursun ''seni sev'mi'yorum ayrılmak istiyorum'' demesine rağmen siz hala ısrarcı davranırsanız ozaman bir nebze aldatılmayı hak etmiş olursunuz çünkü tek taraflı aşk olmaz tek taraflı ilişki kurtarılamaz...aldatmak bir insanın şerefiyle oynamaktır heleki biz bayanların bu konuya hassasiyeti düşünülürse... ben bazen seven erkeklerin bile aldattığını düşünüyorum ruhları tatminsiz karaktersizdir bu türler...burda istediğimiz kadar güzel olalım hiç farketmez...çok güzel bir bayan (genellikle böyle olur) araya giren çok çirkin bir bayan tarafından ihanete uğrayabilir dorusu güzellikte görecelidir lakin çoğunluğun kabul ettiği güzel bayanlarda aldatılıyor. ...hayatımızda tek erkek o olmaz zaten ayrılıp unutmaya başlayınca ilişki yaşadığımız erkeğin hem fiziğindeki hemde ruhundaki çirkinlikleri görmeye başlarız gözümüzdeki perde kalkmış olur...birde şanslıysak çok değerli farklı bir ilişkimiz olursa boşa geçen zamana isyan ederiz...illaki başkası çıkacak karşımıza ...biz bayanlar neden bu kadar sığ düşüncelere sahibizki bende anlayamıyorum ya diyelimki çıkmadı hayatımızı mafeden biriyle yaşamaktan yaşlanmaktan daha iyidir...böyle düşünüpte ayrılmayanlar en sonunda karşı tarafın terkettiğinide görebilirler...zaten aldatan erkek aslında değer vermez ilişkisinede sizede sadece değer veriyormuşş gibi yapar ve birgün siz ayrılmazsanız o sizi bırakırsa ne olacak..söyleyeyim onca zaman ruhen yıpranacaksınız, ağlayacaksınız ,sindiremediklerinizi sindirmiş gibi yapacaksınız, fedakarlık yapacaksınız..v.s... sonunda terkedilen olacaksınız işte budurum yıllarca atlatılamaz atlatamadığımızsa ona olan aşkımız olmaz yediremediklerimiz olur...şükürler olsunki bunu yaşamadım...gönderdim karaktersizi... barışmaya çalıştı baktım aramaya msj atmaya devam edecek numaramı kapatırdım yeni hat aldım facemden sildim msnden çıkardım bana ulaşabileceği hertürlü yolu tıkadım...tabi bunları yapmadan önce onu uyarmayıda ihmal etmedim karşıma çıkarsa rezil edeceğimi çok iyi biliyor okadarda değil zaten o cesaret yok onlarda en fazla birkaç tehdit bense bunlardan korkmam Allah sığınarak zaten kararım kati değişmezdi aklımı bu sefer çelemezdi ama ben artık rahatsız edilmek istemiyordum daha çok bundan dolayı ulaşmasını engelledim....atlatmam çok kısa sürede oldu ben bu kadarını tahmin etmiyordum ama okadar bıkmıştımki anlatmaya kelimeler yetmez...

''Anladığım ve gözlemlediğim birşey var ki o da son zamanlarda bu ikinci kadınların ve aldatan erkeklerin sevimli gösterilmeye çalışılıyor olduğu''%100 katılıyorum canım düşüncene bu sempatiyi oluşturmaya çalısanlar kimler buda önemli bence...zaten Türkiyede çok eşliliği zorla sindirmek zorunda kalmış bayanlarla dolu çaresizdirler aslında ...evlenmeden önce karşımızdaki insanı çok ama çok iyi tanımamız gerekli...evlendikten sonra zorlaşır atmak bağını koparmak heleki çocukta varsa nerdeyse imkansızdır birdaha sıfatını görmek istemediğiniz şahsı zoraki görmek zorunda kalırız ayrılsak bile...eğerki erkeklerin ruhlarında tek eşlilik yoksa bu tüm insanları kapsar ki kadınlarında aldatması normalleşir yokmu peki eşi yapınca aldatan kadın çok fazla ama bunu yapan kadınları suçlamıyorum...olmamalı iki taraftada ruh değişmez böyle bir acıda ve haksızlıkta iki tarafta çok fazla yıkıma uğrar acı çekilir sinirlenilir nefret edilir v.s....canım yanlız kalacaksan yine kalırsın şöyleki..; yanlış bir ilişkiye rağmen böyle düşünüp devam edersen sen bırakmazsan birgün oseni bırakacak ve yine yalnız kalacaksın bence bunu kesinlikle yapma mutluysan,güveniyorsan,seviyorsan,sadakatinden eminsen,hatta çocuklarına iyi bir baba olacağını düşünüyorsan..v.s. ilişkini sürdürmelisin..yıpranacaksan hergün gururun ayaklar altına alınacaksa yanlız kalman çok daha iyi olurki asla yanlız değiliz Allah bizimle ve ailemizde bizimle...çok derin düşündüğümüzdeyse bu dünyada aslında herkes yanlızdır Allah tan başkada kimsemiz yok doğarken annemizin karnındaki dokuz ayda ve ruhlar aleminde nasıl sadece Rabbimizleysek ölürkende öyle olacağız...hayat korkular üstüne kurulmaz daha ciddi sorunlarla karşılaşırız ozaman keşke deriz...

evet evlenince kesinlikle durum değişiyor evlenmeden hatamızın farkına varmamız buyüzden çok önemli...arkadaşınızın annesinin durumu tamamen karsı taraftaki insanların düşüncesizliğiyle alakalı ... doğrusu buduruma gelmeside malesef yaşanan bazı üzücü olaylardan dolayı oluyor ... sonra bütün dul kadınlara malediliyor ...

arkadasım aynı fıkırlere sahıbız... bende bu duruma cok uzuluyorum...dedıgın gb keske kadın dayanısması yapabilsek keske butun kadınlar guclu olabılse we su erkeklerın bu kadar totosu kalkmasa ve yıne keske buutun kadınlar ahlaklı olsa da evlı olan sevgılısı olan erkeklerın tuzagına dusmese..bu lıste boyle boyle dewam eder... bende ilişkim soz konusu oldugu zaman zayıf dawranıyorum ama bu huyumu hiç sevmıyorum tek bır hatayı bıle kabul etmesek mukemmelı yasayacagız ama nerde o ırade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…