sorun su ki insanoglu cig sut emmisbiz kardesimi el bebekgul bebek buyuttuk daha onceleri ceza kizma ne bilmez yapmadik ablacim abici babcimli davrandik cokkkk deger verdik anliyomusunuz demekki bu kadar deger vermemek lazimmis artik bu oalydan onu derscikardim kendime azbucuk biliyorum ama tabi dugum kardesimin anlatacaklarinda sakli bilmiyorum napicagimi habersiz cekildi bence sonucta kim izinverirki boylebiseye garip olan yuz kismi yok yuz kismi olsaydi oglan kesinlikle bu firsati kacirmaz bana daha onceden yollardi sans iste hic bir sekilde yuzu yok son saniyelerde esyalar gorunmese kimse bisiy anlamaz bende dahil ama iste esyalrin gorunmesi butun herseyi mahvediyo
bu ne demek pardon da? kız burda derdine derman aramaya gelmiş yardım istiyo siz kalkıpta nasıl böyle bir cümle sarf edersiniz? ne var yapmış bi hata. kaldı ki asla bu şekilde basite indirgemiyorum ailesinide kardeşinide onuda düşünüyorum. böyle bi hata yaptı diye babası,kardeşi katil kız da toprağa mı girsin? Allah aşkına bu şekilde düşünceler yüzünden bu itler küçücük kızları çocukları günlerce,aylarca belkide senelerce istismar ediyo.Düşünceler karşı her zaman saygılıyımdır ama yaptığınız yorum çok yersizve hadsiz bence.
canım benim Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum. Bencede hemen savcılığa başvuru yapsan en iyisi olur. Ama şöyle de bir durum var kardeşinin yüzü görünmüyor diyosun. Sende korkmadığını belli et kardeşim görünmüyo elinden geleni ardına koyma savcılığa şikayet ettiğim an polis dayanır kapına de 6 aydır facebook hesabı sizde değilse polise şikayette bulunabilirsin benim kişisel hesabımı çaldı diye.sedece polis değil facebooktan da kardeşinin profilini çalındı olarak şikayet et.hala aynı mail adresine kayıtlı ise şifremi unuttuma girerek kardeşinin mail adresine yeni şifre isteyebilirsin.şifre istedikten sonra yeni şifre koyarsın eğer hiç birinden anlamam diyosan bi bilgisayarcıdan hesabını geri kurtarma amaçlı yardım isteyebilirsin. şuanda yaptığı herşey özel hayat ihlaline giriyor
biz faceyi geri aldik hatta dondurduk ama geri calindi gene cocuk napip edip isi gucu yok kigibi saplantili bi sekilde bize takik durumda korkmuyorum asla kesinlikle korkmuyorum hemde agzimageleni saydim o benim sulaleme kufretti ben onun sulalesine kufrettim okadarda tahrik ettigim halde ustelik videoda elinde oldugu halde gondermiyosa kardesime demekki gercekten cekindigi bisiy var babam ve erkek kardesimden cekiniyo bende cunku sonucta bu video ciktigi takdirde ortaya ailem kardesimimahveder ama onun yaninda o cocuguda mahvederler bana neden gonderdi o videoyu anlamadim ama hicmi dusunmedi benim ovideoyu babamlaragonderecegimi acaba
kesinlikledediginize katiliyorum hanimefendiye cvp yazmadim zaten kardesimin yanlisyaptiginin farkindayim ama yanlisiyla basbasa birakamam sonucta yardim etmek abla olarak benim gorevim cok kiziyorum ama kizginligimi korukleyip bi kurtulus yolu ariyorum dunden beri zarari belki tamamen kapatamam su durumda ama en aza indirgesem bile bizim icin ailemiz icin muthis bisiy olur dusunsenize babam ve kardesim bu durumda yara almadan nasil kurtulabilirlerki bizturk toplumuyuz kimse yanlis anlaamasin ama boyle seyler malesef bize hala ters toplum olarak kaldiramayiz boylebirseyi heleki kiz evlat yuzunden o yuzden bu cabam bu caresizligim ve beni anlayislakarsiliycaginizi umut ediorum
Şımarmış Biraz Yani Anladım Düğüm Kardeşinde Evet de İsteyerek Çekmemiştir Olabilir de Neden Böyle Bi Laf Çıkacak Görüntüler Vermiş ki :26: Bişiyler Yaşanmış Belli video da Yaşanmışlığa Delil Olmuş Resmen Psikolojisini Anlamaya Çalışıyorum Kardeşinin Sevgiye İhtiyaç Mı Vardı DiycemmmmmYani Küçük Bi Yermiş O Çocuğu Tanımamışmı Böyle Bişiy Yapacağını Anlayamamışmı Yav Sen Tanımışın Adam Ne Halt Kardeşin Nasıl Tanımaz
aynen öyle canım türk toplumu malesef böyle şeyleri ayıplamayı çok sever ama kıza destek vermeye gelince açamaz ağzını.. sen en doğrusunu yapıyosun aileni,kardeşini korumayı düşünüyosun. bence bu kız bunu neden yapmışı düşünmek şuan çok anlamsız bu durumlardan kurtulunduktan sonra neden diye sorulmalı bence. ilk çözüm sonra neden aranmalı yani. hatanın neresinden dönülse kardır. biz insanız ne melek ne de şeytanız iyilikte kötülükte insanlar için.iyilik yapmak bizi melek kötülük yapmakta bizi şeytan yapmaz. bence bu durumu en iyi şekilde cevaplandırabilecek işinin ehli bir avukat lazım sana. eğer maddi durumun varsa bi avukata en kısa zaman da danış ve bu durum en kısa zamanda nasıl duyulmadan sonuçlandırılır bunu öğrenmeye çalış belki mahkemede gizlilik kararı gibi karar çıkartırsa sessiz sedasız halledilebilir.
biz faceyi geri aldik hatta dondurduk ama geri calindi gene cocuk napip edip isi gucu yok kigibi saplantili bi sekilde bize takik durumda korkmuyorum asla kesinlikle korkmuyorum hemde agzimageleni saydim o benim sulaleme kufretti ben onun sulalesine kufrettim okadarda tahrik ettigim halde ustelik videoda elinde oldugu halde gondermiyosa kardesime demekki gercekten cekindigi bisiy var babam ve erkek kardesimden cekiniyo bende cunku sonucta bu video ciktigi takdirde ortaya ailem kardesimimahveder ama onun yaninda o cocuguda mahvederler bana neden gonderdi o videoyu anlamadim ama hicmi dusunmedi benim ovideoyu babamlaragonderecegimi acaba
avukat tutabilirim ama bundan kesinlikle ailemin haberi olurki adim gibi eminim ben ailemin bu videodanhicbirsekilde haberi olmamasini istiyorum yoksa kiyamet bizim evimize girecek yuvamiz dagilacak
Hımm Kardeşinin Suç O Çocukla En Baştan Görüşmesi Bela Almış Başına Resmen Offfff Herkes Dışlamış İşde Ne Diye Elin Adamına Yaklaşırsın Gidersin Bilmem ki Anneside Şizofren Çocuğun Durum Vahim
avukatı sizin şehirden değil de yaşadığın şehirden tutsan nede olsa kardeşin yanına gelcek senin bulunduğun şehirde şikayette bulunursan ve dava açılırsa bütün süreç orda devam eder
acaba ters taktik mi yapsan? ondan tarafmış gibi gözüküp ben aileme gösterdim videoyu ailem kardeşime hesabını sorcak ama sadece ona değil senide arıyolar gibisinden belki korkudan defolup gider
aynen dediginizgibi ikiseneoncesine kadar yanlislarini dogrularini hep banadanisirdi cokduskunduk birbirimize ozellikle kardesim bana cokduskunde ben evlendim depresyonagirdi beni yastigimdayatmis sac tokam surekli vebindeymis elinden hic dusrmezmis benle konusurken hickiriktankonusamazdi okadar duskundu bana ben gittim bu hale geldik iste sonucta abla ve kardesarasindadahasikifiki iliskiler olur bilirsinizistz
aynen dediginizgibi ikiseneoncesine kadar yanlislarini dogrularini hep banadanisirdi cokduskunduk birbirimize ozellikle kardesim bana cokduskunde ben evlendim depresyonagirdi beni yastigimdayatmis sac tokam surekli vebindeymis elinden hic dusrmezmis benle konusurken hickiriktankonusamazdi okadar duskundu bana ben gittim bu hale geldik iste sonucta abla ve kardesarasindadahasikifiki iliskiler olur bilirsinizistz
sevgisiz mi kaldı diye sormuş ya bi arkaş sevgisizlikten değil ablasızlıktan yapmış o hatayı.ablası hep koruyup kollamış onu belli aranız da sıkı fıkı ve anlattığınız gibi sizden ayrı kalınca bu tarz şeyler yaşamışsa herşeyin nedeni belli oldu en yakını ablasıymış koruyup kollayan "herşeyi" o gidincede hata yapmış boşlukta.yurtdışındaysan kötü işte :/ memleket tek çare orda da herşey duyulur:/ bu çocucgun ne istediğini öğrenmeye çalış bakalım ona göre bi plan düşünürsün para mı kardeşin mi evlilik mi yoksa manyaklığından mı. kız kardeşiyle konuşmayı denesen
Şunu Baştan Söyleseniz Ya Bende Diyorum Noldu da Böyle Hata Yaptı Diye Bi Yerde Açık Var Belli Size Baya Bağlıymış Yurtdışına Gidince Kız Depresyona Girmiş Eee Türkiye Değilki Sık Sık Gidip GelesinizAnlaşıldı Durum Şimdi Abla Sevgisini Giderecek Birini Aramış Belliki Yanlış Kişiye Çatmış Dediğim Gibi Konuşun Önce Kardeşinizle Sonra Bakalım Duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?