benim derdim cok buyuk

canım benim Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum. Bencede hemen savcılığa başvuru yapsan en iyisi olur. Ama şöyle de bir durum var kardeşinin yüzü görünmüyor diyosun. Sende korkmadığını belli et kardeşim görünmüyo elinden geleni ardına koyma savcılığa şikayet ettiğim an polis dayanır kapına de 6 aydır facebook hesabı sizde değilse polise şikayette bulunabilirsin benim kişisel hesabımı çaldı diye.sedece polis değil facebooktan da kardeşinin profilini çalındı olarak şikayet et.hala aynı mail adresine kayıtlı ise şifremi unuttuma girerek kardeşinin mail adresine yeni şifre isteyebilirsin.şifre istedikten sonra yeni şifre koyarsın eğer hiç birinden anlamam diyosan bi bilgisayarcıdan hesabını geri kurtarma amaçlı yardım isteyebilirsin. şuanda yaptığı herşey özel hayat ihlaline giriyor

Şımarmış Biraz Yani Anladım Düğüm Kardeşinde Evet de İsteyerek Çekmemiştir Olabilir de Neden Böyle Bi Laf Çıkacak Görüntüler Vermiş ki :26: Bişiyler Yaşanmış Belli video da Yaşanmışlığa Delil Olmuş Resmen Psikolojisini Anlamaya Çalışıyorum Kardeşinin Sevgiye İhtiyaç Mı Vardı Diycemmmmm Yani Küçük Bi Yermiş O Çocuğu Tanımamışmı Böyle Bişiy Yapacağını Anlayamamışmı Yav Sen Tanımışın Adam Ne Halt Kardeşin Nasıl Tanımaz

kesinlikledediginize katiliyorum hanimefendiye cvp yazmadim zaten kardesimin yanlisyaptiginin farkindayim ama yanlisiyla basbasa birakamam sonucta yardim etmek abla olarak benim gorevim cok kiziyorum ama kizginligimi korukleyip bi kurtulus yolu ariyorum dunden beri zarari belki tamamen kapatamam su durumda ama en aza indirgesem bile bizim icin ailemiz icin muthis bisiy olur dusunsenize babam ve kardesim bu durumda yara almadan nasil kurtulabilirlerki bizturk toplumuyuz kimse yanlis anlaamasin ama boyle seyler malesef bize hala ters toplum olarak kaldiramayiz boylebirseyi heleki kiz evlat yuzunden o yuzden bu cabam bu caresizligim ve beni anlayislakarsiliycaginizi umut ediorum

biz faceyi geri aldik hatta dondurduk ama geri calindi gene cocuk napip edip isi gucu yok kigibi saplantili bi sekilde bize takik durumda korkmuyorum asla kesinlikle korkmuyorum hemde agzimageleni saydim o benim sulaleme kufretti ben onun sulalesine kufrettim okadarda tahrik ettigim halde ustelik videoda elinde oldugu halde gondermiyosa kardesime demekki gercekten cekindigi bisiy var babam ve erkek kardesimden cekiniyo bende cunku sonucta bu video ciktigi takdirde ortaya ailem kardesimimahveder ama onun yaninda o cocuguda mahvederler bana neden gonderdi o videoyu anlamadim ama hicmi dusunmedi benim ovideoyu babamlaragonderecegimi acaba

madem sureklı faceyı calıyo sılın o faceyı o zaman facebook hesap sılme dıye bı durum var...

aynen öyle canım türk toplumu malesef böyle şeyleri ayıplamayı çok sever ama kıza destek vermeye gelince açamaz ağzını.. sen en doğrusunu yapıyosun aileni,kardeşini korumayı düşünüyosun. bence bu kız bunu neden yapmışı düşünmek şuan çok anlamsız bu durumlardan kurtulunduktan sonra neden diye sorulmalı bence. ilk çözüm sonra neden aranmalı yani. hatanın neresinden dönülse kardır. biz insanız ne melek ne de şeytanız iyilikte kötülükte insanlar için.iyilik yapmak bizi melek kötülük yapmakta bizi şeytan yapmaz. bence bu durumu en iyi şekilde cevaplandırabilecek işinin ehli bir avukat lazım sana. eğer maddi durumun varsa bi avukata en kısa zaman da danış ve bu durum en kısa zamanda nasıl duyulmadan sonuçlandırılır bunu öğrenmeye çalış belki mahkemede gizlilik kararı gibi karar çıkartırsa sessiz sedasız halledilebilir.

kizkardesimle o cocugun kizkardesi ayni siniftalardi biz istemezdik gorusmelerini sonucta kizla pek muhabbete giren yok yani cevre tarafindan dislanan biriydi ama benim kardesim bizden habersiz gorusuyomus hatta evlerine bile gitmis bence o ara oldu ne olduysasonuca arada yedisekiz yas fark var kandirdi kardesimde isteyerek kandi ama sonunun boyle olacagini bilse kanarmiydi hatta biz acik bi aileyiz kizkardesim bi gun kapanmis beni arayarak abla ben kapandim dedi ben sok oldum tabi babam daha yasin kucuk gercekten istedigin zaman kapn demis ama dinlemems sonra bi alti ay sonra geri acti basini megerse bu oglan talimat vermis kapancaksin diye dusunebiliyomusunz benbunlari hep kizkardesimi tniyan bi arkadastan ogrendim sinsilik yapti resmen sevgiye ac bi insankesinlikle degildi erkek arkadas icin yasi kucuktu o yasta biri erkeksiz zaten varsin sevgisiz kalsin cahilligin alasini yapti simdide arkasini toplamaya calisiyorum ama basarili olamiyorum budabeni cok uzuyo

avukat tutabilirim ama bundan kesinlikle ailemin haberi olurki adim gibi eminim ben ailemin bu videodanhicbirsekilde haberi olmamasini istiyorum yoksa kiyamet bizim evimize girecek yuvamiz dagilacak

acaba ters taktik mi yapsan? ondan tarafmış gibi gözüküp ben aileme gösterdim videoyu ailem kardeşime hesabını sorcak ama sadece ona değil senide arıyolar gibisinden belki korkudan defolup gider

avukat tutabilirim ama bundan kesinlikle ailemin haberi olurki adim gibi eminim ben ailemin bu videodanhicbirsekilde haberi olmamasini istiyorum yoksa kiyamet bizim evimize girecek yuvamiz dagilacak

avukatı sizin şehirden değil de yaşadığın şehirden tutsan nede olsa kardeşin yanına gelcek senin bulunduğun şehirde şikayette bulunursan ve dava açılırsa bütün süreç orda devam eder

Hımm Kardeşinin Suç O Çocukla En Baştan Görüşmesi Bela Almış Başına Resmen Offfff Herkes Dışlamış İşde Ne Diye Elin Adamına Yaklaşırsın Gidersin Bilmem ki Anneside Şizofren Çocuğun Durum Vahim

aynen dediginizgibi ikiseneoncesine kadar yanlislarini dogrularini hep banadanisirdi cokduskunduk birbirimize ozellikle kardesim bana cokduskunde ben evlendim depresyonagirdi beni yastigimdayatmis sac tokam surekli vebindeymis elinden hic dusrmezmis benle konusurken hickiriktankonusamazdi okadar duskundu bana ben gittim bu hale geldik iste sonucta abla ve kardesarasindadahasikifiki iliskiler olur bilirsinizistz

avukatı sizin şehirden değil de yaşadığın şehirden tutsan nede olsa kardeşin yanına gelcek senin bulunduğun şehirde şikayette bulunursan ve dava açılırsa bütün süreç orda devam eder

ben yurtdisindayim ama o ilcenin nufusu ucbinkadar yani disariciksaniz herkesin haberi olur oyuzden habersizyapilmasi imkansiz tehlikli yani o is

acaba ters taktik mi yapsan? ondan tarafmış gibi gözüküp ben aileme gösterdim videoyu ailem kardeşime hesabını sorcak ama sadece ona değil senide arıyolar gibisinden belki korkudan defolup gider

benzer biseyini yaptim kardesimmi babami aradim seni bekliyolar gidip konuscakmisiin onlara dedim soz bisiy yapmiycaklar baksanagit konus dedim hic bir sekilde gitmedi kaciyo ya iste amaci ne bir bilsem amactamamen korkutup husurzus etmek bence yani sonucta bu kadar nefreteden biri neden hala son kozunu oynamiyo niye isabet ettirmiyo hala bunun baskaaciklamasi yok iste

sevgisiz mi kaldı diye sormuş ya bi arkaş sevgisizlikten değil ablasızlıktan yapmış o hatayı.ablası hep koruyup kollamış onu belli aranız da sıkı fıkı ve anlattığınız gibi sizden ayrı kalınca bu tarz şeyler yaşamışsa herşeyin nedeni belli oldu en yakını ablasıymış koruyup kollayan "herşeyi" o gidincede hata yapmış boşlukta.yurtdışındaysan kötü işte :/ memleket tek çare orda da herşey duyulur:/ bu çocucgun ne istediğini öğrenmeye çalış bakalım ona göre bi plan düşünürsün para mı kardeşin mi evlilik mi yoksa manyaklığından mı. kız kardeşiyle konuşmayı denesen

kizkardesi deabisigibi ayni al birini vur otekine ailecek kotuler tehlikeliler konusmaktan anlamazlarki

Şunu Baştan Söyleseniz Ya Bende Diyorum Noldu da Böyle Hata Yaptı Diye Bi Yerde Açık Var Belli Size Baya Bağlıymış Yurtdışına Gidince Kız Depresyona Girmiş Eee Türkiye Değilki Sık Sık Gidip Gelesiniz Anlaşıldı Durum Şimdi Abla Sevgisini Giderecek Birini Aramış Belliki Yanlış Kişiye Çatmış Dediğim Gibi Konuşun Önce Kardeşinizle Sonra Bakalım Duruma

oglanin amaci kizkardesim istiyo hala ama kizkardesim terketmis ya kucuk sonucta gercek sevgiyi aski bu yaslarda kavrayamaz henuz burfa sucoglanda aralarindaki yas farki fazlaydi kizkardesiyle yasit bilemliydi kardesimin ayrilcagini ayrilincada gururuna yedirememis ama kizkardesim sevse asik olsa bile ailem kesinlikle evlenmelerine musade etmezdiki gene oglannin surekli dedigi laf beni kucuk gordunuz kucumsediniz isi gucu yok ne yiyp ne icicez modundan cikmis ask karin doyurur muhabbetinde daha bide asiri dedigim dedik biri kisitlama koyan yasak koyan kizkardesim oyleseylere gelemzki kaldiki oyaslarda o oyle yapinca ters tepti iste sonucuda buralara vardi

aynen dediginiz gibi ben rehberdim ona o hep bana sen benilm sagmelegimsin derdi canim benim ya boyle biri degildi gercekten derslerindeki basari okulda ilk ucegiren biriydi sonra dersleri dustu okul aile birligi ailemi cagirmis dusuteki sebep ne diye onlarda benim evlenip gittigimi kardesimin bunu kabulleenmedigini soylemis oglnbenden nefret ediyo beni sen ayrdin diyo onun aklinasen soktun o seni dinledi benim sevgimi hice saydi diyo dedim de evet dinledi beni ama gec dinledi keske bana anlatsaydi telefon olsaydi belki mesajatardi ama hic basbasa konusacagmiz bi zaman olmadi ama sonucu cok kotu oldu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…