benim derdim cok buyuk

30saniyeolunca nedenakliniz karisiyor cunkuben video olaylarini pekanlamiyorumda oyuzden soruyorum yani neolabilirsizce?bifikrinizvarmi
​Çekilen bu videodan kızkardeşinizin haberi yok değil mi yani gizli çekim oluyor ister 30 saniyelik olsun isterse 100 saniyelik olsun gizli çekim videolarının hepsi suçtur.Bilişim suçlarına ve savcılıga şikayet edebilirsiniz.

Konuyu baştan sona okudum.Allah yardımcınız olsun.

Böyle bir durumda birilerinin bilmesi şart.Aileden soğukkanlı anlayışlı hiç mi bir kimse yok.
Teyze olur dayı amca yada bir aile dostu.
Olanı biteni anlatır çocukla konuşur savcılığa vereceğinizi söyler.

Emini kendiside bir daha cezaevine girmeyi göze alamaz.

çocuk videoyu nasıl çekmiş ki bi yere falan mı koydu telefonunu kayıt aldı. çnkü videoda kendiside var sonuçta başka biri gelip çekecek değil ya..

Sizi tehdit eden bu kişinin yaptığı,hukuki bir suç aslında.
Hapis yatar bu yaptığı yüzünden,bence tüm delillerinizi toplayın ve polise gidin ve ya tüm delillerinizi topladıktan sonra,eğer sizi bir daha tekdit ederse kendisini mahkemeye verip,hapse attıracağınızı söyleyin,
Bir daha cesaret edemez.Kız kardeşinizin de arkasında olun.

canım seni korkutmak istemem ama bence video daha uzun kısım kısım paylaşacak diye düşündüm bir an inanılmaz zor bir durum allah yardımcınız olsun internette filan paylaşmaz bence çünkü kendiside var görüntüde bir üye yanına alma kardeşini demiş ki bencede haklı canım alma bak allah korusun daha büyük sorunlar çıkar sizin evde seninde aile dirliğin bozulur görüntüyü nasıl çekmiş merak ettim

vala benbabami taniyosam eger bu duyulsun babam kesin oldurur kizkardesimi mecazi soylemiyorum bunu kesinlikle gercek bu dedigim

goruntu hakkinda kesinlikle konusmak istemiyorum lutfen

bu dediklerinizi benyaparim ama ailemyapmaz namuscinayetine girer bu isonlaringozunde

çocuk videoyu nasıl çekmiş ki bi yere falan mı koydu telefonunu kayıt aldı. çnkü videoda kendiside var sonuçta başka biri gelip çekecek değil ya..

hicbir fikrim yok ama bencegizlicekmis biranda telelinde eminim buna cunkudogruldugu zamangoruntunun acisi degisiyo ve onu oncedenhaziladi birandacekti gizli olarak

şu an o adam suç işliyor siz de onu şikayet edeceğinizi söyleyin biliyorum hiç kolay değil ama polise durumu anlatın eğer olay büyürse kötü sonuçlar doğuracağını da söyleyin

şu an o adam suç işliyor siz de onu şikayet edeceğinizi söyleyin biliyorum hiç kolay değil ama polise durumu anlatın eğer olay büyürse kötü sonuçlar doğuracağını da söyleyin

herseyin bilincinde zaten ama korkmuyo malesef

canım bu yaşanılanları bi annenle paylaşssan bence babanla erkek kardeşinden daha az tepki verecek diye düşündüm

annemle paylassam bisiy degismezki hadi annemi bi sekilde sustururum ama bbamla kardesim kesinlikle susmaz vede annemi ddinlemezler oylebirdurumda

Allah yardımıcınız olsun çok zor bi durum bence kız kardeşinize söylemelisiniz ve bir de annenize çünkü tek başınıza bu sorumluğu taşımak daha zor gelir size..
ve bend earkadaşlarım gibi savcılığa şikayet etmenizi tavsiye ediyorum başka türlü kurtulmanız çok zor olur.

ben bunu yazimdabelirttim bu sekilde kurtulusdegil bizim icinsadece birailenin sonu olur benim amacim kizkardesimni yuzu gorunmuyo sayet bucocuk goruntuyu kardesime gostercek olursa napmaliyiz nasil biyalanatmaliyizki inandirici olsun ve kizkardesim kurtulsunkokunden istiyorum

fotoşop diyerek inkar edin başka yapabileceginiz bir şey yok ne yazık ki.ya da hacker bulup cocugun pcsine virüs yollayıp pcyi çökertmek olabilir.ama telinde de vardır video valla bilemedim ki.belki herkes görmesin diye teldekini silmiştir..

ama sunu atlıyorsunuz bu dediğiniz sahıs kendi öz kardeşini vurmus kardeşinize ya da ailenize kötü şeyler yapabilir.savcılığa bu sebeple gitmelisiniz.

erkek kardeşim öyleleri geri vites atar erkek kardel varsa söylesin korkar kaçar dedi bence bu da bi yöntem ya da eşine söyle bence ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…