ailemi cok iyi taniyorum aileme acarsam kesin o evden bir olu cikar bundan adim gibi eminim iste yuzu yok videoda umarim bu birtek videodur yuzu olsa bence kesinlikle bunu gosterirdi bana firsat bulup yani inkaredecegin hic bir sey yok derdi tek umudum bu yalan iste sonuna kadar inkar ettircem eger bu durumu aileme bildirirse
yoktur olsaydı onu gönderirdi hem olup olmadığını kardeşiniz bilir bence.
hic onlarabile bakmadim inanin esim uyumamisti daha disarda sigara iciyodu bende tam kapatip cikcaktim sonra mesaj geldi bende kayitli degildi zaten ama mesaj atabiliyodu bende engellememistim takip ediyodum arada bir sayfaya neler yaziyo diye belkide bilgisayardan gonderdi goruntuyu bilmiyorum belkide bilgisayara kaydetti tam 30 saniyelik bi goruntu sonlaradogru esyalar barizgorunuyo oglaninda son saniyeyuzu gorunuyo sonra hemensildim tabi esim gorur diye
yok kesinlikle oyle biseyyapmmaz adim gibi eminim kesinlikle itiraf etmez ben yaninda olsaydim bana kesin anlatirdi ama bunu biliyorumİnkar etmek en iyisi ama bakalım kardeşiniz inkar etmeyi kabul eder mi belki neler olduğunu anlatmak ister ki inş öyle bir şey yapmaz..
Acaba eşinize açsanız konuyu bir erkek olarak yanınızda olur mutlaka hem bu oğlanda öyle tehditler savuramaz. Tabi eşinizin nasıl karşılayacağını siz biliyorsunuz eğer yanınızda olcağını biliyorsanız eşinizede konuyu açmanızı öneririm. Bir erkek olarak daha iyi fikirler verebilir yanınızda olur tek başınıza yaşamazsınız bu korkuyu.
hic onlarabile bakmadim inanin esim uyumamisti daha disarda sigara iciyodu bende tam kapatip cikcaktim sonra mesaj geldi bende kayitli degildi zaten ama mesaj atabiliyodu bende engellememistim takip ediyodum arada bir sayfaya neler yaziyo diye belkide bilgisayardan gonderdi goruntuyu bilmiyorum belkide bilgisayara kaydetti tam 30 saniyelik bi goruntu sonlaradogru esyalar barizgorunuyo oglaninda son saniyeyuzu gorunuyo sonra hemensildim tabi esim gorur diye
kız kardeşin de ıq sorunu var nasıl yapmış öyle şeyi almış başına bela erkeklere güvenip nasıl soyunmuş eminimki ay yazık ya bence savcılığa şikayet edin hadi normal kamera açsa neyse de yani baya kötü
bunlar ikisi beraber mi çekilmişler keşke silmeseydiniz 30sn lik bir videoysa o zaman telefona gönderebilir büyük bir boyutu yoktur eğer telefonla kaydetmişse video boyutu büyük olmadığı için tel.e whatsupp tan falan gönderebilir
dundenberi yerdemiyim gokteyim bilemedim dun gece facebookuma bi mesaj geldi kizkardesimin facesini pisligin biri calmis bana kardesimle ilgili aklimin duracagi ailemin dagilcagi hatta cinayetin bile islenebilcegi bir seyler soyledi bentabi kizkardesimi savundum yapmaz etmez derken bana bivideo gonderdi cok utaniyorum sizesoylerken ama iste cokileri gitmemekle beraber bayabi uygunsuz goruntuler gordum bizim evde hemde kizkardesim 18yasinda hemde buvideoyu babama veerkek kardesime gosterecegini soyluyor ve bunlar aileme giderse ya kiz kardesim kendini oldurur yada ailemizden biri kesin olur ben biliyorum bunu napacagimi sasirdim kizkardesime hicbisiy soylemedim caktirmadim durumu egerki soylersem kesinlikle kendine bir zarr verir cunku bunu dahaoncebirkere denedi oglani hemen engelledim ama napacagimi bilmiyorum iki taraftanda sikismis durumdayim subatta turkiyeye gidicem ve durumu bisekilde izah edicem ama aslao videodaki kizkardesimdiyemem ama videodaki o eminim hem evimizden dolayi hemde kiyfetinden dolayi sadece yuzu gorunmuyo 30 saniyelik bir video kizkardesimi yanima getirmeyi dusunuyorum hatta istek yaptik ailem oglanin durumundanhaberdar bundan uc ay oncefacesini calip akliniza gelebilicek herturlu pislik seyi soyledi ama ailem hic inanmadilar babam ve erkek kardesim hicbir sekilde oglanla muhattap olmadilar prim vermemek adina daha dune kadar bende inanmazken boyle bisiyin artik gercek oldugunu biliyorum ama ailemin caninin yanmamasi icin nasil bir cozum uretmeliyim nolursunuz banabirfikir verin allahaskina bizcok birbirine tutkun annaeye babaya cok saygi duyan bir aileyken simdi nasil bu duruma geldik anlam veremedim kizkardesim cok degisti buiki sene icinde yalanlara basladi riyalara basladi kotu arkadas edindi ustelik erkek kardesim ve babam okadar cezalarverdigi halde hangi arabu hatayi isledi anlamadim ustelik evimizde internet yok ve kizkardesimin telefonunu almislardi iki sene once kadar bu kadar iletisimsiz kaldigi halde nasil boyle tehlikeli bisiy yapti hala aklim kalmiyo okadar ustune dustugumuz okadarcok deger verdigimiz kizkardesim simdi nehale geldi ben napiyim simdi nasil bir yol izliyim bana bi deyin yapti bi hata biliyorum ama obenim kiymetlim sirdasim en sevdigim bu hatasi yuzunden ondan kopamam cunku eger koparsam biliyorumki okaldiramaz bunu cok seviyorum onu yanlis yapti diye yargilamak istemiyorum aileme ve kizkardesime zarr vermeden nasil cozebilirim bu isi bana bi yontem bulun lutfen
belki yanlış anlayacaksın ama, kızkardeşini yanına almamalılsın. turkiyede ailesinin evine erkek arkadaşını alacak kadar cesaretli olan bir kız avrupada rahat bir ortamda neler yapmaz? önüne geçemezsiniz, sonradan çok pişman olursun.
Kız kardesın ılk once konus eger boyle bırsye varsa sana anlatsın . deki ona boyle boyle bırşey var o cocukla olan bıtenı kardesıne anlat deki böyle birşey dogruysa bır cozum bulalım de. kardesını yola getir .. Sonrada annene anlat bence canim . benım başıma hıc bır kotu hareketım olmadan kızlar bana ıftıra atıp tehdıt ederler bazen ama annem ıle sıkı dostuz ona hersyeın ustesınden gelıyor. ve sneınde anne boyle yapacak . ınan bana . sonrada sakin yakın arkadasmıs . yada akrabammıs kımseye sakın deme canim .. o kişi ne dıye ugrasıyor sizle bunu anlamadım . eger dusundugum seyı yapıp video cekmısse . bunu kotu sıtelere atacaktır. bır cozum daha o kişi o videoyu cd pc tlf katdetmıstir. yapabılıyorsanız o cocukla arkadas olabılecek bir kız erkek ayarlayın onun evıne gırsın . altından gırıp ustunden cıksın ...
olaylarin durulmasi acisindan yanimaalmam lazim busekildede daha kotudurumda gozumun onunde oldugu vakit bu kadarcesaret edemzkandiramazbeni korkarbenden ama annemi evet kandirdi yasindan dolayi cahilliginden dolayi yapti bunu ama benim yanimda asla cesaret edemez enistesinden cekinir ayrica offf napcagimi sasirdim valla
ahhkeske oyle bisiy yapilsa amabu ikansiz ahlaksiz sitelere atsabile hic birisineyarmazki goruntucok azbide oglanin amaci internetekoyup yaymak falandegil bisekilde sadece aileme ulastirmak onunda tek amaci bu
bır ıhtımal daha fotoshop ıle meydana getırmıstır ama 30 sn ıse ınsanın kafası karısıyor. photospluk bırsey olsa 30 sn az bence. cunku ınandırıcı olsun dıe 2.3.4 dklık brıseyler yapardı . 30 sn deyınce ınsanın aklı karısıyor(
peki canim bu cocuk nıye aılene ıletmek ıstıyor?? akrabamı?? yoksa sneın kız kardesın bunun canınımı acıttı???
30 sn olunca cocuk kız kardesın suphelenmesın dıye az cekmıstır. photoshoplu bır yalan olsa daha uzun sure bence olabılırdı dıye aklım karıstı :))30saniyeolunca nedenakliniz karisiyor cunkuben video olaylarini pekanlamiyorumda oyuzden soruyorum yani neolabilirsizce?bifikrinizvarmi
yok akraba degil kizkardesim cikmisgalibasonrada birakmis amaci bu iste gurur yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?