benim derdim cok buyuk

İnkar etmek en iyisi ama bakalım kardeşiniz inkar etmeyi kabul eder mi belki neler olduğunu anlatmak ister ki inş öyle bir şey yapmaz..

yoktur olsaydı onu gönderirdi hem olup olmadığını kardeşiniz bilir bence.

bence oda diken ustunde zaten birde oglanademiski dun diyo ablamseni sinir edip agzindanlaf almaya caliscak demis bunu ne zman demis tel yok internet yok nasil konusuyo hala oglan yalanmi atiyo gercekmi soyluyo bilemedim

Acaba eşinize açsanız konuyu bir erkek olarak yanınızda olur mutlaka hem bu oğlanda öyle tehditler savuramaz. Tabi eşinizin nasıl karşılayacağını siz biliyorsunuz eğer yanınızda olcağını biliyorsanız eşinizede konuyu açmanızı öneririm. Bir erkek olarak daha iyi fikirler verebilir yanınızda olur tek başınıza yaşamazsınız bu korkuyu.

İnkar etmek en iyisi ama bakalım kardeşiniz inkar etmeyi kabul eder mi belki neler olduğunu anlatmak ister ki inş öyle bir şey yapmaz..
yok kesinlikle oyle biseyyapmmaz adim gibi eminim kesinlikle itiraf etmez ben yaninda olsaydim bana kesin anlatirdi ama bunu biliyorum

kız kardeşin de ıq sorunu var nasıl yapmış öyle şeyi almış başına bela erkeklere güvenip nasıl soyunmuş eminimki ay yazık ya bence savcılığa şikayet edin hadi normal kamera açsa neyse de yani baya kötü

esime durumu anlttim ama yalan olarak anlattim cunku dun bir anda ellerim kitlendi ve yere dustum ustelik oglum kucagimdaydi yatirmaya giderken mecbur aglama nobetine girince anlattim ama bence o degil dedim kardesime komplo bu dedim hele o okadar severki kardesimi hic toz kondurmadi yapmaz oylebisiy dedi baska bisiy demedi

bunlar ikisi beraber mi çekilmişler keşke silmeseydiniz 30sn lik bir videoysa o zaman telefona gönderebilir büyük bir boyutu yoktur eğer telefonla kaydetmişse video boyutu büyük olmadığı için tel.e whatsupp tan falan gönderebilir

savciliga vermeyiz kesinliklebilmiyorum yapti bi hata girdi bi donusu olmayan yola onunla beraber bizde girdik nasil cikccaz bilmiyorum

esim gormesin diye sildim bende bakamadim fazla yakistiramadigim icin bence bundan baska goruntu yok diye dusunuyorum umarimda oyle olur

belki yanlış anlayacaksın ama, kızkardeşini yanına almamalılsın. turkiyede ailesinin evine erkek arkadaşını alacak kadar cesaretli olan bir kız avrupada rahat bir ortamda neler yapmaz? önüne geçemezsiniz, sonradan çok pişman olursun.

Kız kardesın ılk once konus eger boyle bırsye varsa sana anlatsın . deki ona boyle boyle bırşey var o cocukla olan bıtenı kardesıne anlat deki böyle birşey dogruysa bır cozum bulalım de. kardesını yola getir .. Sonrada annene anlat bence canim . benım başıma hıc bır kotu hareketım olmadan kızlar bana ıftıra atıp tehdıt ederler bazen ama annem ıle sıkı dostuz ona hersyeın ustesınden gelıyor. ve sneınde anne boyle yapacak . ınan bana . sonrada sakin yakın arkadasmıs . yada akrabammıs kımseye sakın deme canim .. o kişi ne dıye ugrasıyor sizle bunu anlamadım . eger dusundugum seyı yapıp video cekmısse . bunu kotu sıtelere atacaktır. bır cozum daha o kişi o videoyu cd pc tlf katdetmıstir. yapabılıyorsanız o cocukla arkadas olabılecek bir kız erkek ayarlayın onun evıne gırsın . altından gırıp ustunden cıksın ...

olaylarin durulmasi acisindan yanimaalmam lazim busekildede daha kotudurumda gozumun onunde oldugu vakit bu kadarcesaret edemzkandiramazbeni korkarbenden ama annemi evet kandirdi yasindan dolayi cahilliginden dolayi yapti bunu ama benim yanimda asla cesaret edemez enistesinden cekinir ayrica offf napcagimi sasirdim valla

ahhkeske oyle bisiy yapilsa amabu ikansiz ahlaksiz sitelere atsabile hic birisineyarmazki goruntucok azbide oglanin amaci internetekoyup yaymak falandegil bisekilde sadece aileme ulastirmak onunda tek amaci bu

bır ıhtımal daha fotoshop ıle meydana getırmıstır ama 30 sn ıse ınsanın kafası karısıyor. photospluk bırsey olsa 30 sn az bence. cunku ınandırıcı olsun dıe 2.3.4 dklık brıseyler yapardı . 30 sn deyınce ınsanın aklı karısıyor (

hayır sonuçta bu genç bir kız hapis hayatı yaşatamazsınız ki, doğruyu yanlışı çoktan öğrenmesi lazımdı, bu elinden telini evinden internetini alarak olmaz. dediğim gibi yanınıza almanız başınızı daha çok ağrıtır ama siz bilirsiniz.

ahhkeske oyle bisiy yapilsa amabu ikansiz ahlaksiz sitelere atsabile hic birisineyarmazki goruntucok azbide oglanin amaci internetekoyup yaymak falandegil bisekilde sadece aileme ulastirmak onunda tek amaci bu

peki canim bu cocuk nıye aılene ıletmek ıstıyor?? akrabamı?? yoksa sneın kız kardesın bunun canınımı acıttı???

30saniyeolunca nedenakliniz karisiyor cunkuben video olaylarini pekanlamiyorumda oyuzden soruyorum yani neolabilirsizce?bifikrinizvarmi

30saniyeolunca nedenakliniz karisiyor cunkuben video olaylarini pekanlamiyorumda oyuzden soruyorum yani neolabilirsizce?bifikrinizvarmi
30 sn olunca cocuk kız kardesın suphelenmesın dıye az cekmıstır. photoshoplu bır yalan olsa daha uzun sure bence olabılırdı dıye aklım karıstı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…