- 8 Ağustos 2015
- 67
- 18
- 88
- Konu Sahibi Balkizaykiz
-
Maya tavsiye ederum arkadasn netten arastirIyi geceler hanimlar :)
Benim derdim gozumun altinda artik iyice kendini belli etmeye baslayan kirisikliklarim.Daha 26 yasindayim genc goruyorum kendimi onlar icin dogal, katkisiz urunler kullanmak istiyorum kayisi cekirdegi yaginin iyi geldigini okudum ama guvenebilir bir marka bulamadim,bunun icin onerebilecginiz bir marka var mi?Simdiden tesekkur ederim :)
Kirisikligin botokstan baska cozumu yok. Hic bir krem olusan kirisikligi gecirmez. O yuzden olusmadan ev yapimi ya da katkisiz urunlerle yeni kirisikliklarin olusmasini engellemek en mantiklisi.26 yaşında ne kırıkşıklığı bence hiç doğalda olsa oynama sonra alıştırır daha genç kırışabilirsin..
Bende araştırdım alerjik olmayan doğal kremler falan vücudumun neme ihtiyacı olduğu için ama çıbanlar cıkıyor yüzümde kullanamıyorum..
Sana tavsiye bitkisel ev yapımı kürler kesinlikle kendin hazırla taze taze kullan.
Evet bende daha cok onlem almak istiyorum madem geciremiyorum,tesekkurler:)Kirisikligin botokstan baska cozumu yok. Hic bir krem olusan kirisikligi gecirmez. O yuzden olusmadan ev yapimi ya da katkisiz urunlerle yeni kirisikliklarin olusmasini engellemek en mantiklisi.
Aynen cok kuru bir cildim var ayrica cok da hassas nemlendirici kullanirken bile cekiniyorm kizariyoKirisiklik ve kuru bir cilt birbirine cok yakin bir ikilidir canim. Ve kuru bir cilt dogru bakim yapilmadigi takdirde kirisiklik olusumuna daha yakindir. Kis aylarinda bulundugumuz icin cildimiz cok kuru, bunu basta soylemis olayim. Bende ciddi bir kuruluk yasiyorum su anda mesela, o yuzden daha dolgun ve iyi nemlendiriciler ve goz kremi kullaniyorum (ne tesadufki henuz dun gittim goz kremimi degistirdim, daha yogun bi krem aldim haha..).
25 yasinda her kadinin goz kremi kullanmaya baslamasi gerektigini dusunuyorum ayrica.
O yuzden guzel bir goz kremiyle baslangic yapabilirsin. Kremi aldigin magazadaki calisanlardan yardimci olmalarini isteyebilirsin, cildine daha yakindan bakip ona gore bir marka onerirler belki. Ben Clinique'ten All about Eyes'i kullaniyordum, daha yogun bir kivam icin All about Eyes Rich almak icin gittim magazaya ama calisan bana Benefit'ten It's Potent'i almami tavsiye etti, oylede yaptim bakalim. Butcemi asiyor dersen daha dogal seyler kullanabilirsin, guzel bir yag (argan) mesela. Ama yuzunu kesinlikle iyi nemlendir. Mumkunse yuz kremini surmemeye calis goz altina (yuz kremleri goz alti icin biraz fazla yogun olabiliyor, buda goz altinda torbaciklar olusturur asilmasini saglar).
valla var şu maya maskesi mukemmel annem 6 ayda 25lik gibi oldu bi de destekli sütyen giyse yanımda arkadaşım sanarlar sşldkfşsdlfKirisikligin botokstan baska cozumu yok. Hic bir krem olusan kirisikligi gecirmez. O yuzden olusmadan ev yapimi ya da katkisiz urunlerle yeni kirisikliklarin olusmasini engellemek en mantiklisi.
valla var şu maya maskesi mukemmel annem 6 ayda 25lik gibi oldu bi de destekli sütyen giyse yanımda arkadaşım sanarlar sşldkfşsdlf
Haahah ilahi ya cok komiksin. Mayayi biz de yapalim belki engeller o zaman.valla var şu maya maskesi mukemmel annem 6 ayda 25lik gibi oldu bi de destekli sütyen giyse yanımda arkadaşım sanarlar sşldkfşsdlf
Doğal ürünlerde sıkılastırma özelliğini bulamazsınız. Çinko ve salisik asıt içerren urunler var onlardan edınmenızı tavsıye ederımIyi geceler hanimlar :)
Benim derdim gozumun altinda artik iyice kendini belli etmeye baslayan kirisikliklarim.Daha 26 yasindayim genc goruyorum kendimi onlar icin dogal, katkisiz urunler kullanmak istiyorum kayisi cekirdegi yaginin iyi geldigini okudum ama guvenebilir bir marka bulamadim,bunun icin onerebilecginiz bir marka var mi?Simdiden tesekkur ederim :)
hem de nasıl leşşş gibi kokuyor annemle kokarca diye dalga geçiyoduk annemin cildi porselen gibi oldu duzenli kullandı ben üşengeç olduğumdan öğrenci evindeyim kendim yapmadım memleketteyken annem yaparken yapıyodum arkadaşımın annesinin de et benleri çıkmıştı çene altı ve boğazında o da maskeyi yaptı hepsi döküldü kadının kardeşi de doktor estetikçi lazer mi yaptırdın benlerine diye sordu o kadar wooow bi maske ama düzenli kullanCanim o kadar iyimi o maske ya?
Cok pis kokuyor, ama denemisligim var. Gecen gun yine yapmistim suyla karistrip( tarifte sut yaziyodu bildigime gore ama yuzum yagli oldugu icin su kullaniyorum ben).
Kullandim arada sirada tam rutin olmasa bile, ama oyle wow fark gormedim.
Annende ne gibi faydalari oldu?
Sende kullandinmi hic?
Genc ciltlerde ne gbi fayda yaratir?
hem de nasıl leşşş gibi kokuyor annemle kokarca diye dalga geçiyoduk annemin cildi porselen gibi oldu duzenli kullandı ben üşengeç olduğumdan öğrenci evindeyim kendim yapmadım memleketteyken annem yaparken yapıyodum arkadaşımın annesinin de et benleri çıkmıştı çene altı ve boğazında o da maskeyi yaptı hepsi döküldü kadının kardeşi de doktor estetikçi lazer mi yaptırdın benlerine diye sordu o kadar wooow bi maske ama düzenli kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?