böyle bi evlilik sürdürmek zor tedavi olması lazım eşinizin ama nedense erkekler bu konuda tedavi olmak istemiyorlar gururlarına mı dokunuyor bilmiyorum bi salak gururları için eşlerini mutlu edemiyolar anlamıyorum eşinle acıları mutlukları arzuları paylaşmıyacaksan ne önemi var evliliğinerkekler sorunlarının çözümsüz olduğunu düşündüklerinde maalesef herşeye karşı duyarsızlaşıyor bi bitki sadece fotosentez yapılorlar anlayacağın gerçi bitki bile sevgiden anlayıp çiçek açıyor ama ... allah sabır versin sana canım
Konunu hatirliyorum
Saglikla ilgili operasyonu nedir?
Siz yaninda miydiniz?
Bu durum asla normal degil
Boyle adamlar ya gay, ya iktidarsiz ya da eslerini aldatiyorlar ...
tepkisizliği sana olan mahçupluğundan bana göre sana bi konuda kızsa bu konuların açılacağını tahmin ediyor, gecici çözümler bir işe yaramazki bi süre sonra yine aynı sorun ,
biz kadınlar böyle bi sorunumuz olsa kendimizi harap ederiz çözmek için mesela bu sitede ne kadar vajinismuslu kadın var , sorunlarını çözmek için doktor doktor geziyorlar çaba sarfediyorlar , erkekler bu konuda tedaviyi neden görmüyorlar anlamıyorum hem tedavisini olucak hem de evinde huzura kavuşacak anlamak zor
ya aklıma takıldı o durumda olanların bekarlığında ilişki durumu nasıldı fazla kız arkadaşları olmuşmu birlikteliği olmuşmu buları biliyomusunz bence bunuda araştırmak lazım bekarlığındaki durumunu yani hepmi öyleydi evlenincemi kaldıramıyolar değişiyolar bunu çok arkadaş yaşıyo çünkü nişanlıyken falan yakınlaşma oluyomuydu falan bunlarıda düşünmek gerekir bence
Benden önce bir ciddi ilişkisi olmuş, ayrılmışlar. Bir de öyle takıldığı bir kız olduğunu öğrenmiştim. İlişkiye girmiş dediğine göre ama ben emin olamıyorum doğru olup olmadığına.
eski konunuzu da hatırlıyorum. ben sorununuzu tam olarak anlamıyorum aslında.
sorun eşinizin önsevişmeyi bilmemesi mi? bunu uzun tutmaması mı? yoksa seksten zevk alamamanız mı?
eşinizin pasifliği bu sevişme konusunu ne derece etkiliyor? asıl sorunu hasır altı ederek yada çözülemiyor diye adamdan farklı yollarla hıncınızı çıkararak sorunu çözmeye karşı bir adım atmış olmuyorsunuz. ancak daha da derinleştirmiş oluyorsunuz.
eşinizin yada eşinizin demeyelim de ilişkinizin bu anlamdaki sorunu sizi bu kadar rahatsız ediyorsa muhakkak doktor desteği alın. psikolojik yada normal. adam sizin dediğiniz herşeyi yapıyorsa bunu da hayli hayli yapar kanımca.
Tamam yapar da, psikologun itelemesiyle bu olmayan istek gelmiyor ne yazık ki. İş için şehir dışındaydım 4 günlüğüne, geldim, geleli bugün 4. gün hiçbir girişimi olmadı. Sizce bu normal mi? Çok afedersiniz oldukça da çekiciyim, hani öyle bir eksiğim de yok, fazlam var, erkekler her zaman ilgi gösterdiler, hala da belli sınırlar dahilinde tabi ki güzel olduğumu hissettiriyorlar. Yani bu adam bende neyi bulamıyor?
E 2 sene ilişkiye girmeden, hiç ağzını açıp şikayette bulunmadan duran da bu adam değil miydi? Şimdi anladınız mı sorunu, bence onun cinsellik olsun olmasın gibi bir kaygısı yok. Ama şikayet eden sadece ben olduğum için kendini mağdur gösteren de o oluyor. Bu nasıl adaletsizlik. Bana karşı tek argümanı şu; tartışmasak aslında çok da güzel olurdu. Ya iki gencecik, sağlıklı insan, kardeş kardeş oturuyor, enerjisini atamıyor, tartışmayacağız da ne olacaktı ki. Asıl, tartışmalarımızın sebebi bu zaten.
Eşimin pasifliği, hatta pasiflikten öte varlığına dair pek bir kanıt olmaması diyim, her şeyi etkiliyor tabi ki. İnsanlar burada yok eşim şuna kızdı, bunu yaptı diye şikayet ediyorlar, biz de o kadınlara hak veriyoruz, ama inanın böyle hiçbir şeye hiçbir tepki göstermeyen erkekten daha iyi bence. Minder gibi yastık gibi olmamalı genç bir insan, bir konuda da tercihi olmalı. Küçükken arkadaşın olmayınca kendi kendine oynardın ya, bir kendini, bir de karşıya geçip olmayan arkadaşını. İşte benim durumum böyle biraz. Aynı dilden konuşayım, hiçbir hareket göstermeyim diyorum bazen ve deniyorum da. İşte görevlerimi aksatıyorum, yapılması acil olan bir şeyi yapmıyorum. Yok, ona da hiçbir şikayette bulunmuyor. E böyle bir insan için çaba göstermeye ne gerek var diye düşünüyorsun. Madem onun için hiçbir şey farketmiyor, ben niye güzel güzel yemek yapayım, evimi çiçek gibi yapayım diyorsun. Halbuki ben acayip evcimen bir tipim, başak burcuyum düzenli falan. Ama bu adam için bu işlerden bile soğudum, değmiyor ki diye düşünüyorum.
Demek ki onun benim her dediğimi yapması iyiliğinden falan değilmiş, kendisinin hiçbir seçimi, sorumluluğu olmamasındanmış. Bence bu ikiyüzlülük, iyiniyet falan değil. Elini hiçbir taşın altına koymadan yaşamayı amaç edinirsen ot gibi de ölür gidersin. Başka da bir şey olmaz. Ben böyle düşünüyorum.
Tamam yapar da, psikologun itelemesiyle bu olmayan istek gelmiyor ne yazık ki. İş için şehir dışındaydım 4 günlüğüne, geldim, geleli bugün 4. gün hiçbir girişimi olmadı. Sizce bu normal mi? Çok afedersiniz oldukça da çekiciyim, hani öyle bir eksiğim de yok, fazlam var, erkekler her zaman ilgi gösterdiler, hala da belli sınırlar dahilinde tabi ki güzel olduğumu hissettiriyorlar. Yani bu adam bende neyi bulamıyor?
E 2 sene ilişkiye girmeden, hiç ağzını açıp şikayette bulunmadan duran da bu adam değil miydi? Şimdi anladınız mı sorunu, bence onun cinsellik olsun olmasın gibi bir kaygısı yok. Ama şikayet eden sadece ben olduğum için kendini mağdur gösteren de o oluyor. Bu nasıl adaletsizlik. Bana karşı tek argümanı şu; tartışmasak aslında çok da güzel olurdu. Ya iki gencecik, sağlıklı insan, kardeş kardeş oturuyor, enerjisini atamıyor, tartışmayacağız da ne olacaktı ki. Asıl, tartışmalarımızın sebebi bu zaten.
Eşimin pasifliği, hatta pasiflikten öte varlığına dair pek bir kanıt olmaması diyim, her şeyi etkiliyor tabi ki. İnsanlar burada yok eşim şuna kızdı, bunu yaptı diye şikayet ediyorlar, biz de o kadınlara hak veriyoruz, ama inanın böyle hiçbir şeye hiçbir tepki göstermeyen erkekten daha iyi bence. Minder gibi yastık gibi olmamalı genç bir insan, bir konuda da tercihi olmalı. Küçükken arkadaşın olmayınca kendi kendine oynardın ya, bir kendini, bir de karşıya geçip olmayan arkadaşını. İşte benim durumum böyle biraz. Aynı dilden konuşayım, hiçbir hareket göstermeyim diyorum bazen ve deniyorum da. İşte görevlerimi aksatıyorum, yapılması acil olan bir şeyi yapmıyorum. Yok, ona da hiçbir şikayette bulunmuyor. E böyle bir insan için çaba göstermeye ne gerek var diye düşünüyorsun. Madem onun için hiçbir şey farketmiyor, ben niye güzel güzel yemek yapayım, evimi çiçek gibi yapayım diyorsun. Halbuki ben acayip evcimen bir tipim, başak burcuyum düzenli falan. Ama bu adam için bu işlerden bile soğudum, değmiyor ki diye düşünüyorum.
Demek ki onun benim her dediğimi yapması iyiliğinden falan değilmiş, kendisinin hiçbir seçimi, sorumluluğu olmamasındanmış. Bence bu ikiyüzlülük, iyiniyet falan değil. Elini hiçbir taşın altına koymadan yaşamayı amaç edinirsen ot gibi de ölür gidersin. Başka da bir şey olmaz. Ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?