- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.026
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Burda hep okurdum ne olursa olsun eşinle yatağını ayırma gibi yorumları ama yapamadım şuan salondan bildiriyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Konuyu anlatmaya başlayacağım yorumlarınızı bekliyorum. Evlendiğimden beri hem kayınvalidemleri hem de kendi aileme öyle çok fazla yemeğe alamadım. Çünkü çoğunlukta biz onlara gideriz hep. Pandemi dolayısıyla da başladığından beri gelmediler eee ama bekliyorlar da. Geçen hafta kayınvalidemleri çağırdım. Yemeğe geldiler sonra çay falan içtik kalktılar. Kayınpederim erken uyuduğu icin erken kalktılar. Bugünde kendi ailemi çağırdım babam bir tek pazar çalışmadığı için sadece pazar günleri gelebiliyorlar. Kahvaltıya çağırdım akşam yemeğe de kaldılar sonra yolculadım. Kahvaltıya da özendim tatlı da yaptım akşam yemeğe de özendim. Kayınvalidemler geldiğinde de aynı hassasiyeti gösteririm. Ama eşime batmış olacak ki sirke satan suratına sordum birşey olmuş anlat diye. Geçen annemler geldiğinde bu kadar özenmedinden başladı ben her dakika seni düşünmekten işlerime yoğunlaşamıyorumdan çıktı. Hatta geçen cinsel hayatımızın az olduğundan (ayda ortalama 6-7) yakınmıştım. Bana benim en önemli derdim seni arzulamak mı? Gibisinden birşey de dedi. Söylediklerine şok olarak vay be alis adamı ne bunaltmışsın dedim içimden. Bundan sonra öfkeme hakim olcam diye kendime verdiğim sözler yalan olmakla beraber, “bundan sonra sana söyleyecek lafım yok” diyerekten yatağı terkederek salona girmiş bulunmaktayım. Geldi konuşalım dedi, ilk defa birşey anlatmak istemedim sustum ve gitti. Burda açtığım konularda da eşimi savunurdum hep beni çok düşünür el üstünde tutar diye. Yanılmışım galiba. Bilmem ki ağlamadım bile nasıl davranmalıyım?