Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen gün reddettim ya üzüldü. Aslında merhametli ve beni sevdiğini biliyorum. He çok mu seviyor ona bişey diyemem. Bı de ilk zamanlar sürekli birlikte olurduk 2 günde 1 kızım olduktan sonra araya soğukluk girdi.
Geçen gün reddettim ya üzüldü. Aslında merhametli ve beni sevdiğini biliyorum. He çok mu seviyor ona bişey diyemem. Bı de ilk zamanlar sürekli birlikte olurduk 2 günde 1 kızım olduktan sonra araya soğukluk girdi.
iyi de kendi ailenize daha fazla ozenmeniz kadar normali de yok ki.
sonucta anneniz babaniz ne sever ne sevmez biliyorsunuz.
Sanki esiniz gelmis annem sunu sever yapalim demis de siz olmaz mi demissiniz onun ailesi icin.
cok guzel agirladim diyorsunuz, herkes memnun oldu ise tamamen esitlik diye dusunmek sacmaliktan baska sey degil.
Ayrica esiniz somurtarak aslinda sizin ailenize kotu davranmis, onun degil sizin kizgin olmanizi beklerim ben
Kadın dediğin hem anasına babasına çok iyi evlat olacak hem kayın aileye çok iyi gelin olacak hem kocasına çok iyi eş olacak, hem çocuğuna çok iyi anne olacak hem..... bu böyle gider. Peki biz bunları olacaksak erkekler ne halt olacak?
Bir kadının evlendikten sonra anne babasına hürmet göstermesi suç mu? Çok düşünüyorsa kocan olacak şahıs kendi anne babasına hürmet göstereymiş.
Sinirlerim zıpladı yaa.