babana bile güvenme derler bizde hele bu zamanda kimseye güvenme bi konrol et bence...
cok doğru amin Alah kimseyi şasırtmasın..
nasıl bu kadar eminsin osmanlıda ancak hadım olan erkeklere güvenilebilir bu kadar ki hareme girebilmişler haa hhaa
hepimizin temennisi, isteği bu benden ıyısını mi bulcak zaten aldatmalr sen kötü olduğundan değildir ki
niye yapmasın ki erkek değilmi... önceden bende öle diyordum
bu da güzel bi laf..
kesinlikle tepmez tabıkı o anki ruh haline bağlı
asla "asla "demeyin... çin atasözü..
tanınmıyo ya kç sene sevgili oluyo , evleniyo da yıne de tanınmıyo kişiler, tüm insanlar için genellenebilir yani insanlar bazen öyle bi değişik oluyolarki şaşırıp kalıyosun...
benim eşim asla yapmaz.askeri personel zaten.etrafında bayan yok.saat 5 dedimi evde.bensiz gezmeye bile gitmez.tüm internet şifrelerini bilirim.face imiz bile ortak.tabiki büyük konuşmamak lazım ama bu birazda dini inanç ile ilgili.konu sadece ben olsam şeytana uyar belki ama Allah tan korktuğu için yapmaz.her erkek aldatır lafı da züğürt tesellisi bence
profösörün araştırması güzelmişş
"insan beşer, kuldur şaşar" demiş atalarımız.
üzerine birşey söylememe gerek yok sanırım
benim sevgiliminde beni aldatacağını hiç sanmıyorum gözü dışarda biriisi değildir maşallah diyim
Erkeklikle bir sorunu olsa evliliğim 3,5 sene sürmezdi zaten..
Ama biliyorum ben,hayatına yeni bir kadın alması imkansız!
Nedenine gelince adamın takıntı derecesinde bağlı halen bana..
Onu aşabilmesi için daha çok uzun zaman lazım..
Size sandığınız kadar bağlı olsa evli iken mutlu ederdi ve halen birlikte olurdunuz....
Evli iken mutlu olsaydınız boşanmazdınız sanırım,boşanma sürecinde yara aldığınızı sürekli dile getiriyosunuz
Sorun dış etkenlerse size o kadar bağlı olsa başkalarından etkilenmez :81:
katılıyorum,başıma hiç gelmedi güvenim de sonsuz olacağına da ihtimal vermiyorum ama derler ya büyük lokma ye ama büyük söz söyleme diye...karakterine aykırı olmasına rağmen ASLA OLMAZ dememek lazım ki,kötüyü çağırmayalım.ama çoook uzun zaman önce laf lafı açmıştı da,konu ta aldatmaya kadar gelmişti.eşime o zaman bir ricada bulunmuş ve şöyle demiştim:'Aşkım,ben senden adım gibi eminim,bi haltlar yemezsin biliyom ama beşer bazen şaşar işte,olur da hani birgün raziyenin tekine anlık kapılırsan senden rica ediyorum seçici ol!aldatarak zaten aşağılamış oluyon ama bu raziye benden daha çirkin ise,iki kere aşağılamış olursun.lütfen,seçtiğin kişi benden güzel olsun ve saklama havasına geçip aşağılamanın yanı sıra bir de aptal muamelesi yapma bana,her kadın bu olayı anlar.zaten seni affetmeyip terk ederim böyle bişey olursa,bari uzatmaları oynama o anda...'demiştim de eşim ne diyeceğini şaşırmıştı....sadece yüzüme bakıp:'Böyle bişey düşünmen bile çok kırıcı...'demişti.14yıldır bi falsosunu görmedim,bundan sonrada inşallah görmem.ben eşime güveniyorum beni aldatabileceği ihtimali aklımın ucundan bile geçmez beni aldatıp hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakamazAllah korusun
fakat şunuda unutmamak lazım ki sonuçta kimse eşine konduramaz aldatılan kadınlarda eminim aldatılmadan önce sorsanız benim eşim yapmaz derlerdi çok iğrenç bir durum Allah kimsenin başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?