Benim eşim sevgilim asla çapkınlık yapmaz diyen varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esime guvenim sonsuz ama hepimiz insaogluyuz cig sut emmisiz ne de olsa...
bu hayatta herkesten hersey beklenir...
kendimizden bile...
hic bir zaman asla demek, hayatin insana ne getirecegini kimse tahmin edemez

Hic kimse demesin bence öyle bir yapiyorlarki benim esin yapmaz dediklerini.

Bende yapmaz diyordum çok güveniyordum ama bugün tesadüf eseri bir arkadaşlık sitesinde üyeliğini gördüm akşam işten çıksın canını okuyacağım benden önce açılmış ama kapatılmamış girilmemişte giriş tarihi eskilerde ama ben ona öyle bir siteye üye olmayı bile yakıştıramadım

daha dün gece cebinden yanlışlıkla tel beni aradı ve başka hatunların muhabbetlerini yaptıklarını dinledim... sabah aradığındada dedim gece beni aradın ama farkında değildin herhalde fizik on numaraydı dedim :)) ayrıyız ya şimdi neymiş bekar adamların muhabbetleri dinlenmezmiş çok ayıpmış... bide demezmi on numara olsa ne seninki kadar değildi diye malum ben on beş kilo olsam bile on kilomu totom oluşturacağı için ondada totoya karşı inanılmaz bir çekim olduğu için sanırım ben yine öndeyim :))
yani sonuç itibariylen hepsi aynı bi güzel kız görmeye görsünler

Çok iddialıyım yapmaz diyroum ama yine de Allah şaşırtmasın !

Benim melek kocam bitanecik kocam, 2,5 yıldır ayrı yaşadığımız halde bi kız bakarken kalkıp yer değiştirip mekan terkediyosa, zillilerin memleketinde bi çayla fıstık gibisini yatağına alabileceği halde, bekar arkadaşlarının her haftasonu çağırmasına kendinin yalnız kalacağını bilmesine diğer erkeklerin kendisiyle abi ne kadar sadıksın dalgasını geçeceklerini bilmesine rağmen gitmiyorsa, aldatmaz beni :) Asla bulamayacağım kadar mükemmelsin sevgilim ! :) Her türlü huysuzluğuma rağmen ,beni aslşında can evimden vurabilecek kadar rahat imkanlara sahipken kadın=erkek namusu aynıdır ddiğin için sonsuz teşekkürler sna

yapacağı noktada kendisini boşayacağım için.. eşimken aldatamayacak olabilir

Büyük konuşmak istemem asla ama sevgilime güvenim sonsuz. Bende başka birine dönüp bakacağını sanmıyorum. ben bu tip konularda hassasımdır. yaptığı bir yanlışta beni kaybedeceğini ve affetmeyeceğimi çok iyi bilir. Bunu ilişkimizin en başında söylemiştim. bugüne kadar şükürler olsun güvenimi asla zedelemedi. Gözüm kapalı güveniyorum sevgilime. Allah nazarlardan saklasın

rabbim şeytana uydurmasın
oana çok güveniyorum
asla yapmaz diyemem ama
yapmıyacağındanda bi okadar emiinim
büyük konuşmak istemem
çok sevdiğim komşumun eşi de aldatmıştı
oysa adam geriden baksan melek gibiydi
eşiylede çok iyilerdi
ama aldattı işte
rabbim kimseyi düşürmesin o duruma

bende esımın bole bıse yapmıcandan cok cok coook cokk ve hatta cok emınım
allah korkusu olan bı ınsan cunkı ve benı sevdınden emınım tabı rabbım dogru yoldan ayırmasın
seytana uydurmasın

Benim eşimde öyle daha önceden hiç böyle bişey yapmamı bile yapıcağını sanmıyorum. Çok güveniyorum ona o konuda ama büyükte konuşmamak lazım. Asla yapmaz dediğim insanlar çok oldu ve hepside yaptılar. :) Yani kısacası eşim yapmaz ama ben yaparım

Büyük konusmak gıbı olmasın ama yapmaz güvenıyorum tanıyorum

Sanırım biraz dinine bağlı, Allah korkusu olan, herşeyden öte iyi bi aile terbiyesi almış olduğu için bu konuda içim rahat. Ama yine de kimseye sonsuz güvenilmez...

aldatmaz asla diyebiliyorum çok güveniyorum çünkü bakmaz kimseye de demek geliyo içimden ama bazı kızlara ben bile bakıyorum ya

Bence yapmayacak erkek yoktur.evlı degılım ama sevgılım ıcın de aynını soylerım.hem sımdı cok fena kızlar var,hem erkektır asla guvenmem tam olarak yani..

Son düzenleme:
ElBette yapaBilir... ama emin olduğum tek Bişey var gün gelir de Beni aldatırsa kendini yer Bitirir.. o derece vicdanlıdır.. içinde vicdan olan adam aldatır mı Bilemem.. güveniyorum, ama asla yapmazzz diyemem demem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…