benim bizzat akrabamında öyle bir durumu vardı. 12 sene sonra bir erkek çoçuğu oldu... bu çoçuk 5 yaşına geldi. anne nasıl olsa benim çoçuğum olmuyor. bu oğlumda zor oldu diye korunmadı. ana 5 sene sonra ikinci bikr erkek çoçuğu...
allahın büyüklüğünden sual olunmaz... inşallah allah yardımcın olur. morelini yüksek tut canım.
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Allah'ü tealaya dua et. Bütün dertlerin şifası ondadır. Bir bakmışsın güzel bir kızın olmuş. Umudunu yitirme.
Başlığı görünce ağladım..Bende neden benim halımda emekleyen yok diye ağlardım.Koltukda oturup saatlerce halıya bakarak ağladığımı bilirim.Neden ben diye o kadar dertlenip içerlerdimki helede o doğurup atanları öldürenleri okudukça dahada içerlerdim allahım ben istiyenim neden vermiyorsun der dururdum...
Bende sizin gibi 28 yaşında menapoza girdim sizi çok çok iyi anlıyorum gittiğim her doktor bana değilde eşime söylermiş olmaz boşuna tedavi ediyoruz diye son gittiğime eşim sormuş neden umut veriyorsunuz o zaman beyefendi ya tutarsa diyip göle maya çalıyoruz demiş....
Yıllarca içime kapanıp doktora vs.. gitmedim kim ne dediyse inatla yapmadım sonuç şimdi çok pişmanım yaşım 45 oldu eşimde hala bebek özlemi var bunun farkındayım geçenlerde evlat edinelim dedi onada ben sıcak bakamıyorum acaba o masumun günahına girermiyim yani şöyle söyliyim sinirli bir yapım var sabır gösterebilirmiyim bilmiyorum....
Sözün kısası sakın ama sakınnn benim gibi pes etmeyin aslaa vazgeçmeyin sonra o kadar büyük pişmanlık yaşıyorsunuzki bir değil beş doktora gidin tıp gerçekten o kadar ilerlediki 20 yıl önce bu kadar değildi şimdi her şeyin çaresi var rabbim inşallahh evinizde o duymayacağım dediğiniz bebek ağlamalarını gülmelerini size yaşatsın üzülmeyin üzülmek çare değil
sabırla hırsla dört elle sarılın isteğinize allah hiç birşeyden aciz değildir onun hazinesinde çoookkk yeterki isteyin benim gibi hayata kendinize küsmeyin....Rabbim inşallah sağlıklı bebekler sizede verir versinnn.....
Rabbim sesini duysun inşallah. en çok istediğim şey bir kızımın olması...
bende şimdi bu yazdıklarınızı okurken gözyaşlarına boğuldum. sizinle hez zaman konuşmak isterim
o kadar acı birşey ki.
içten içe beni kemiren ama tam olarak hissettiklerimi kimseye anlatamadığım bir durum
çeyizimde bir bebek hırkası var
geçen haftadan berdir evde her yalnız kalışımda o hırkaya bakıp bakıp ağlıyorum
bunu giyecek bir bebeğim asla olmayacak mı diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
yarın yeni bir doktora daha gideceğim
inşallah herşey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?