İnşallah inşallah herşey iyi olur...sana düşünme diyeceğim ama sen yinede düşünmeden edemiyceksin.bu aralarda kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.
bazı şeylerde psikoloji çok önemlidir.kendi kendini telkin etmeye çalış.daha 28 yaşındasın olur inşallh.
umudunu kesme,neredesin bilmiyorum ama başka şehirleride araştırıp başka doktorlarada git.
canim cok uzuldum benim ve esimin saglik problemi varmis taki 3. bebegime hamileyken ogrendik sok oldukilk bebegimde doktora gittim kasik agrisi sikayetiyle tabi gencdim hicbirseyin farkindada degildim bebegi dr yara sandi yakilacak dedi 3 gun sonra randevu verdi eve giderken dr muayne ederken yaptigi yanlislik 5 dk sonra asiri kanamam basladi esimle yoldan geri donduk baska hastanede 6 haftalik hamile oldugum cikti rahminde yara degil bebek dediler ama muayne esnasinda kocaman demir gibi biseyle alttan muayneyle gitti bebeginiz dediler ama yavrum tutundu annesine hastanede tedavi ara ara kanamam oldu onlarca ilac serum 7,5 olunca asiri kanamadan sezeryanla aldilar bebegi prensesim dogdu simdi 10 yasinda essek hergun benle kavga eder oyle okula gider 2.bebegimde zayiflama ilaclari asiri spor grip ilaclari kas gevsetici neler kullandim sakat dediler sapasaglam oglum oldu 3. numarada esimle benim bir sorunumuzun oldugunu bizim nasil bebek sahibi oldugumuzu ve sakat cocugumuzun olamadigini arastirmaya basladilar tabiki ben hep rab ol dedi oldu dedim ama onlarin allaha inanci yok nerden bilsinler dinsizler tabiki hep arastirma yaptilar hepsi sok oldu olamaz mucize dediler onun icin sakin uzulme stres yapma rabbim ol derse olur olmazsada alirsin evlatlik sadece dogurmakla anne olunmuyor inanki neleri goruyoruz duyuyoruz halamda aldi 12 yil sonra inanki gozunden sakiniyor kesinlikle kabul etmeyen ailelerin goz bebegi oldu halamla enistem hicbir farki yok kendimizden olmamasinin canimizi bile veririz diyorlar cokda mutlular
canim cok uzuldum benim ve esimin saglik problemi varmis taki 3. bebegime hamileyken ogrendik sok oldukilk bebegimde doktora gittim kasik agrisi sikayetiyle tabi gencdim hicbirseyin farkindada degildim bebegi dr yara sandi yakilacak dedi 3 gun sonra randevu verdi eve giderken dr muayne ederken yaptigi yanlislik 5 dk sonra asiri kanamam basladi esimle yoldan geri donduk baska hastanede 6 haftalik hamile oldugum cikti rahminde yara degil bebek dediler ama muayne esnasinda kocaman demir gibi biseyle alttan muayneyle gitti bebeginiz dediler ama yavrum tutundu annesine hastanede tedavi ara ara kanamam oldu onlarca ilac serum 7,5 olunca asiri kanamadan sezeryanla aldilar bebegi prensesim dogdu simdi 10 yasinda essek hergun benle kavga eder oyle okula gider 2.bebegimde zayiflama ilaclari asiri spor grip ilaclari kas gevsetici neler kullandim sakat dediler sapasaglam oglum oldu 3. numarada esimle benim bir sorunumuzun oldugunu bizim nasil bebek sahibi oldugumuzu ve sakat cocugumuzun olamadigini arastirmaya basladilar tabiki ben hep rab ol dedi oldu dedim ama onlarin allaha inanci yok nerden bilsinler dinsizler tabiki hep arastirma yaptilar hepsi sok oldu olamaz mucize dediler onun icin sakin uzulme stres yapma rabbim ol derse olur olmazsada alirsin evlatlik sadece dogurmakla anne olunmuyor inanki neleri goruyoruz duyuyoruz halamda aldi 12 yil sonra inanki gozunden sakiniyor kesinlikle kabul etmeyen ailelerin goz bebegi oldu halamla enistem hicbir farki yok kendimizden olmamasinin canimizi bile veririz diyorlar cokda mutlular
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
yasemin canim aynisi benim basima geldi tipatip ama bebege hicbirsey olmadi allahima sukurler olsun icini rahat tut rabbim korur onu sakin kotu birsey getirme aklina ben birde cok zayiftim bebegimi 4. ayina kadar hic besleyemedim hastanede uzun sure yatmamin sebebi birazda o dusunsene 1.68 boy 43 kilo hicbirsey yemiyor su bile icsem geri cikartiyordum birde kanamam oluyordu ara ara sonra durdu 4. aya yakin 7.5 aylik olunca tekrar kanamayla gittim erken dogum deyip sezeryanla aldilar cunku dogum baslamadi sakin uzulme bebeginede iyi bak annesi stres panik yok rahat ol kucuk oldugundan birsey olmuyormus burda cok iyi bir dr sormustum
bu arada tebrik ederim canim allah saglikli hayirli bebek ve saglikla kucagina almayi nasip eylesin
yasemin bu kadar panik yapma kiz kardesim ikizlere hamileyken neler cekti kist varmis hamileyken patladi sonra tekrar oldu hemde kac kezaldilar allahim canindan bezmisti cok sukur tatlimi tatli bir kizi bir oglu var
ama sende gercekden yara vardir belki canim ben dogumdan sonra kac kez baska dr gittim hicbiri yok dedi bendeki ciddi ciddi bebegimdi yani yara zannetti dr sende git baska dr sor icin rahat etsin tekrar yaziyorum benim kardesimdede kist varmis onun hamileyken ameliyatla aldilar sonra tekrar tekrar kackez birkere patlamis annem evde baygin bulup kisa surede dr goturmese olcekmis nerdeyse seninde yara vardir ama sen sor yinede dr icin rahatlasin belirsizlik yer bitirir insani benim bebegim dogana kadar oyle olmustu en iyi ben bilirim konu sahibi arkadanda ozur dilerim
bir an aklımdan çıkaramıyorum. tam unutmuşken birşey oluyor dokturun yüzü ve sesi gözümün önüne geliyor
istesem bile unutmam pek mümkün değil iş yerimde 3 tane hamile var. 2 si ile aynı yerdeyiz sürekli gözümün önünde onların konuşmalarını duydukça nasıl aklımdan çıkarayım ki
geçen hafta spora başladım. haftaiçi 3 gün akşam gidiyorum
o epey oyalıyor aslında beni, vakit geçiyor en azından
çünkü evde duramıyorum yerimde kalamıyorum
haftasonu 2 koca gün geçmek bilmedi
o kadar evle uğraştım, kendime saçma sapan işler yarattım
ama yok durduğum anda aklıma geliyor
bu arada istanbuldayım
yarınki doktorumdan sonra çapaya gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?