benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

bir an aklımdan çıkaramıyorum. tam unutmuşken birşey oluyor dokturun yüzü ve sesi gözümün önüne geliyor
istesem bile unutmam pek mümkün değil iş yerimde 3 tane hamile var. 2 si ile aynı yerdeyiz sürekli gözümün önünde onların konuşmalarını duydukça nasıl aklımdan çıkarayım ki

geçen hafta spora başladım. haftaiçi 3 gün akşam gidiyorum
o epey oyalıyor aslında beni, vakit geçiyor en azından
çünkü evde duramıyorum yerimde kalamıyorum
haftasonu 2 koca gün geçmek bilmedi
o kadar evle uğraştım, kendime saçma sapan işler yarattım
ama yok durduğum anda aklıma geliyor
bu arada istanbuldayım
yarınki doktorumdan sonra çapaya gideceğim

şu an xxx ve yyy isimli iki arkadaşım karşı masamda oturmuş bebklerinin gelişimini konuşuyor
birinin 30.hafta olmuş, diğeri tekmelemeye başlamış
her anlarını yaşarken o duguyu hissedememek
ve kendi sorunumu unutmak
nasıl olacak söyleyin bana Allah aşkına söyleyin
ağlamamak için kendimi öyle bir sıkıyorum ki şu an bilemezsiniz

hayatımın son 4-5 yılını bu modda geçirdim.hala da aynı haldeyim. çok iyi anlıyorum ne hissettiğini ama güçlü olmaya çalış. allahtan gelen bir imtihan bu bizim için. alnımızın akıyla çıkacağız inş. umudumuzu da kaybedersek nasıl yaşarız. bizim derdimiz çok büyük canım, ama allah daha büyük...

allah kalbini ferahlatsın..

canim cok uzuldum benim ve esimin saglik problemi varmis taki 3. bebegime hamileyken ogrendik sok oldukilk bebegimde doktora gittim kasik agrisi sikayetiyle tabi gencdim hicbirseyin farkindada degildim bebegi dr yara sandi yakilacak dedi 3 gun sonra randevu verdi eve giderken dr muayne ederken yaptigi yanlislik 5 dk sonra asiri kanamam basladi esimle yoldan geri donduk baska hastanede 6 haftalik hamile oldugum cikti rahminde yara degil bebek dediler ama muayne esnasinda kocaman demir gibi biseyle alttan muayneyle gitti bebeginiz dedilerama yavrum tutundu annesine hastanede tedavi ara ara kanamam oldu onlarca ilac serum 7,5 olunca asiri kanamadan sezeryanla aldilar bebegi prensesim dogdu simdi 10 yasinda essek hergun benle kavga eder oyle okula gider 2.bebegimde zayiflama ilaclari asiri spor grip ilaclari kas gevsetici neler kullandim sakat dediler sapasaglam oglum oldu 3. numarada esimle benim bir sorunumuzun oldugunu bizim nasil bebek sahibi oldugumuzu ve sakat cocugumuzun olamadigini arastirmaya basladilar tabiki ben hep rab ol dedi oldu dedim ama onlarin allaha inanci yok nerden bilsinler dinsizler tabiki hep arastirma yaptilar hepsi sok oldu olamaz mucize dediler onun icin sakin uzulme stres yapma rabbim ol derse olur olmazsada alirsin evlatlik sadece dogurmakla anne olunmuyor inanki neleri goruyoruz duyuyoruz halamda aldi 12 yil sonra inanki gozunden sakiniyor kesinlikle kabul etmeyen ailelerin goz bebegi oldu halamla enistem hicbir farki yok kendimizden olmamasinin canimizi bile veririz diyorlar cokda mutlular

ınanmıyorum soka gırdım suan

offff canım ya yazını okuyunca cok kotu oldum sebebıde 1bucuk ay evvel doktora gıttıgımde yara var dedı ve ılac verdı hatta o koca aletle bakarken gene kanama oldu dedı
neyse suan soktayımben verdıgı ılacları kullandım ayyyyyyyyy tıkandım yazamıyorum aradan bundan bıkacgun evvel kasıklarımda agrı oluyodu ve adetım gecıktı dıye test yaptım ve pozıtıf cıktı kan tahlılı yaptırdım sonucları yarın alıcam kan 10 haftalık olamdan ultrasonada bakamayız dedıler ve en son adet donemıme gore hesaplıyolar 6haftalıktır dıyolar ay bende yara var derken bıkac gun evvel hamıle oldugumu ogrendım kasıklarımd agrılar var acaba benım bebegımıdemı yara sandılar zararmı verıler

Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'

UMUDUNUZU KAYBETMEMENİZ DUALARIMLA...

bana da aynısını demıslerdı. ama umudumu kaybetmedım. senı belkı de en ıyı anlayan benımdır ama hayata ve senı bekleyen bebege sarılmak, ALLAH a dua etmek. o ınsanlara ınanmaktan daha dogru bırsey. bır cok doktora gorun, bır cok tedavı yontemı var. herseyı denersın, beklersın. yasın cok genc. dıyelım kı olmadı bebegın, bır oksuze annelık yaparsın anne dıye duyarsın o seslerı. kaybettıgı evladından bır daha anne kelımesını duyamayan kadınlar var. hıcbır acı onlarınkı kadar buyuk olamaz hıckımse onlar kadar caresız olamaz.

yasemin canim aynisi benim basima geldi tipatip ama bebege hicbirsey olmadi allahima sukurler olsun icini rahat tut rabbim korur onu sakin kotu birsey getirme aklina ben birde cok zayiftim bebegimi 4. ayina kadar hic besleyemedim hastanede uzun sure yatmamin sebebi birazda o dusunsene 1.68 boy 43 kilo hicbirsey yemiyor su bile icsem geri cikartiyordum birde kanamam oluyordu ara ara sonra durdu 4. aya yakin 7.5 aylik olunca tekrar kanamayla gittim erken dogum deyip sezeryanla aldilar cunku dogum baslamadi sakin uzulme bebeginede iyi bak annesi stres panik yok rahat ol kucuk oldugundan birsey olmuyormus burda cok iyi bir dr sormustum

AY canım senın yazını okudugumdan berı ellerım ayaklarım tıtrıyo yemın ederım klavyeyı kullanmakta zorluk cekıyorum bıde yara var dıye parca aldı yaradan doktor ve o an kanamam olmustu cocugumun parcasınımı kopardı yara dıye yanı yıkıldım suan

bu arada tebrik ederim canim allah saglikli hayirli bebek ve saglikla kucagina almayi nasip eylesin

yasemin bu kadar panik yapma kiz kardesim ikizlere hamileyken neler cekti kist varmis hamileyken patladi sonra tekrar oldu hemde kac kezaldilar allahim canindan bezmisti cok sukur tatlimi tatli bir kizi bir oglu var

bu arada tebrik ederim canim allah saglikli hayirli bebek ve saglikla kucagina almayi nasip eylesin

canım benımı tebrık edıyosun anlamadım aptal gıbıyım suan forum takıpte yazını okuyunca dırek gırdım okudum ve sok oldum konu sahıbı arkadasımdan ozur dılıyorum

yasemin bu kadar panik yapma kiz kardesim ikizlere hamileyken neler cekti kist varmis hamileyken patladi sonra tekrar oldu hemde kac kezaldilar allahim canindan bezmisti cok sukur tatlimi tatli bir kizi bir oglu var

allah bagıslasın canım benım nasıl panık olmam 2gun onnce hamıle oldugumu ogrendım ve sımdı senın yazdıkalrını okuyunca cocuguma zarar verıldıgı hıssıne kapıldım

ama sende gercekden yara vardir belki canim ben dogumdan sonra kac kez baska dr gittim hicbiri yok dedi bendeki ciddi ciddi bebegimdi yani yara zannetti dr sende git baska dr sor icin rahat etsin tekrar yaziyorum benim kardesimdede kist varmis onun hamileyken ameliyatla aldilar sonra tekrar tekrar kackez birkere patlamis annem evde baygin bulup kisa surede dr goturmese olcekmis nerdeyse seninde yara vardir ama sen sor yinede dr icin rahatlasin belirsizlik yer bitirir insani benim bebegim dogana kadar oyle olmustu en iyi ben bilirim konu sahibi arkadanda ozur dilerim

ıcıme bır kurt dustu ve benı kemırıp duruyor,dun kasıklarıma gıren agrılar yuzunden agladım esım de aılesıne soylemıs karnı agrıyo dıye kayınbaba da gulmus ne agrısı o daha kucucuk dıye ya 1bucuk ay degılde 2bucuk aylıksa offffffffffffff cocugumun parcasını koparsalardı bu bıyopsıde anlasılırmıydı lutfen bır bılen cvp versın sonuc temız demıslerdı bıde:26::26:

Konuyu dagıtmamak ıcın kendı derdımı anlatıcak bır konu acmaya karar verdım

hiç mi kalmamış rezervinde yumurta..kesinleştimi.amh diye bir test var bildiğim kadarıyla menapoza ne kadar yaklaştığına bakılıyor..benim bir arkadaşım da menapoza girmek üzereyken istanbulda bi merkeze giderek tedavi oldu şu an 5 haftalık hamile ..gittiği hastane bu işte çok iyi...4.tüp bebeğe burada cevap buldular çok şükür..beslenme uzmanıyla çalışıyorlar..2 ay gençleştirici hormon ve anti aging haplar kullandı sonuç dolu dolu 10 yumurta toplandı..femera diye bi protokol uygulandı menapoza girmek üzere olanlara uygulanan bi protokol...bence ağlamada zaman kaybetmeden iyi merkeze git..tedavine başla canım..bu hastane başarızı sonuca para iadesi yapıyor sözleşmede yazıyor..bende tedavi gördüm ama sorunum başkaydı seni çok iyi anlıyorumm.bu arkadaşımada izmirde çocuğun olmaz dediler ama o yılmadı istanbulda tedavi oldu ve allahın izniyle hamile kaldı..dualarım seninle allah yardımcın olsun...

Merhaba,yazdıklarınızı okudukça benimde yaram deşildi,oysa biliyorum hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan Allah'a sığınmak gerek,yaşadıklarımız bir sınavdan ibaret diye düşünüyor ve Herşeye rağmen Allahtan ümidimi kesmiyorum en azından çabalıyorum,hamile haberini aldıklarım için dua ediyorum,onlar için seviniyorum sizin için herşey çok yeni anladığım kadarıyla henüz tedavi görmemişsiniz ümidinizi kesmek için çok erken,bende 1,5 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyorum,1 yıl önce olduğum çikolata kisti ameliyatı ile yumurtalıklarım çok olumsuz etkilendi şu an erken menapoz tedavisi görüyorum önceki drumun senin tüp bebekte bile şansın yok demesine inat başka bir doktorla ve yaradana olan inancımla kendimi yeniliyorum,ve çok iyi biliyorum ki Rabbim hakkımızda hayırlısı ise inanç ve dua sayesinde yüzümüzü güldürecektir.Lütfen ümidinizi yitirmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…