Benim gibi aldatıldığını düşünüp hisseden hanımlar...

canım ,allah sanada kolaylık versin gözle görmeyi tahayyül bile edemiyorum..tabikide yanlış anlamam. umursamamayı çok istiyorum..eşim kabul etmez ama ben alabilirim..inanın aldatılmış olmaktansa paranoyak olmayı tercih ederim.

cep telefonu işi çözer bence belki yadırganacağım ama cep telefonunu periyodik aralıklarla kontrol edin derim ...

cep telefonu işi çözer bence belki yadırganacağım ama cep telefonunu periyodik aralıklarla kontrol edin derim ...

bende ediyorum..bir şeye rastlamadım..ama geçen sene misafir odasında kıl bulduğum zamanlar telefon gelince hemen koşar kendi bakardı,eskiden olsa işi olunca telefona baksana kim arıyor diyen adam..traş falan olsa tel çalınca koşup kendisi bakardı.hele bir gün mesaj gelmişti önce benim yüzüme gözünün ucuyla şöyle bi bakmıştı.bi şey yakaladımmı? yine hayır..yaa karşıdakini güzelce tembihliyor yada..ben kuruyorum..yaa o kadar muallaktayımki..yaa yapmıyorsa ..hadi ben haklıysam..

eşinizin sizi aldattığını elinizde hiç bir kanıt olmadan(bana göre kanıt var ama)taaaa yüreğinizin derinliklerinde hissettinizmi

evvet malesef nişanlıyken hissettim ve doğru çıktı. sizi gercekten çook iyi anlıyorum kadınların gercekten sezgileri kuvvetli...

evvet malesef nişanlıyken hissettim ve doğru çıktı. sizi gercekten çook iyi anlıyorum kadınların gercekten sezgileri kuvvetli...

nasıl anladınız..nasıl ortaya çıktı yakaladınızmı..yoksa sizde benim ki gibi,kıl,tüy:)) gibi şeylermi buldunuz

Kıllara takmışsınız kafayı,evinizdeki halını kılı hem de,hiç alakasız birine ait olmadığını nereden biliyorsunuz...eşinizi kıskandığınızdan şüpeler paranoyaya dönüşmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…