Size sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.Annemden nefret ediyorum 3günlüğüne evinde kaliyoruz yarin inşallah kendi evime şehrime geçiyorum ama az önce yine kavga ettik.hayatim boyunca annelik pek görmedim zaten bide kavgalari bitirdi beni iyice.dogumuma bile gelmemişti refakatci olarak kayinvalidem hep yanimdaydi.2.ameliyatimada gelmemişti ondada babam refakat etti.dogumumdan 15 gün sonra gelmişti.yaptığı dedikodular sürekli bi kavga halinde olması ayrı.3günlüğüne evindeyiz sığdıramadı yine.nefret ettim artık içimi dökmek istedim kızlar çok sinirliyim
Mecburiyetten.ev taşiyoruz tayinimiz çiktiMadem annenizi biliyorsunuz gitmeseydiniz keşke...
Bende size allah sizede benim annem gibi bir anne nasip etsin inşallah diye dua ediyorum ozaman anlarsiniz belki.zaten anlamayanlar yazmasin.benim gibi olanlar yazsinSize sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.
Siz de annesiniz, Allah kendi evladinizdan cektirmesin size de. Neyse.
Her insan anne olamaz 9 ay karninda tasimakla anne olunmaz.ozaman taşi taşi karninda sonra dogur saldim çayira mevlam kayira de.olacak işmi.benim gibi olanlar yazsin zaten başligada yazdim.benim gibi bunu yaşamayanlar yazmasin lütfen.Olsun yine de annedir , ne yaparsak yapalım bizi karnında taşıdığı o 9 ayın emeğini bile ödeyemeyiz . Yapısı böyle deyip kabullenin ..
Her insan anne olamaz 9 ay karninda tasimakla anne olunmaz.ozaman taşi taşi karninda sonra dogur saldim çayira mevlam kayira de.olacak işmi.benim gibi olanlar yazsin zaten başligada yazdim.benim gibi bunu yaşamayanlar yazmasin lütfen.
Bu 3 gun babamin evi dışında kalabilicem bi yer yokMecburiyetten mi gittiniz? Keşke 3 gün değil saatlik uğrasaydınız, huyunu biliyormuşsunuz.
Siz çocuklarınıza iyi bir anne olun inşallah.
Ya allah aşkına böyle beddua olur mu?Bende size allah sizede benim annem gibi bir anne nasip etsin inşallah diye dua ediyorum ozaman anlarsiniz belki.zaten anlamayanlar yazmasin.benim gibi olanlar yazsin
Ben size dua ederken siz beddua ediyorsunuz ya,iste haksizliginiz daha buradan belli.Bende size allah sizede benim annem gibi bir anne nasip etsin inşallah diye dua ediyorum ozaman anlarsiniz belki.zaten anlamayanlar yazmasin.benim gibi olanlar yazsin
2gündur hic girmedimde yoruma beddua falanda yapmadim ne alakaYa allah aşkına böyle beddua olur mu?
İyi valla iki gündür denk geliyorum.
Sizin istediğiniz yönde yorumlar gelmeyince beddua ediyorsunuz sizin bu yorumunuzu kınıyorum.
Madem ev taşıyorsunuz otele neyin gitseydiniz gelip böyle de konu açmazdınız.
Ah,degil mi ama?Bir de annenizi dinleseydik keşke .
Sinirli olmasam buraya derdimi yazmazdim bacagimi uzatir kahvemi icerdim. zaten su anda sinirden köpürdügümü konumda belirttim dimiBen size dua ederken siz beddua ediyorsunuz ya,iste haksizliginiz daha buradan belli.
Ayrica konu aciyorsunuz,o yazsin bu yazmasin deme luksunuz yok. Fazla sinirlisiniz,yardim almanizi tavsiye ediyorum.
Nefretiniz annenizle mi sınırlı. Yoksa burdaki kadınlara karşı da öfkeli misiniz?Bir de annenizi dinleseydik keşke .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?