Benim gibi annesinden nefret edenler

Sizi 9 ay karnında taşıyıp doğum acısı çekip dünyaya getirmek bile ANNELIKTIR

Ay bu kadarı da olmaz ki ama.
Sorma valla cok antikadir. Eşini hastanede bıraktı hiç gidip bakmadı günlerce. Arkadaşlarıyla gezdi. Eşimle ben hergün gidip ilgilendik yemeğini yedirdik neler çekti adam. Hatta ben hastaneye gidiyorum diye kızardı boşver hemşireler yedirir zaten fazla yaşamaz diyordu. Öyle demeyin üzülüyorum diyodum. İlaçlarını vermezdi fenalasinca ambulans çağırmazdı. Bakıcı tuttuk kovdu istemem evimde yabancı dedi.

Üzüldüm konu sahibi adınıza. İnsan ister istemez annesini yanında istiyor. Yani kişi 50 yaşına bile gelse anne kuzusudur hala. Annenize de sizin adınıza da çok üzüldüm.

Aynen yaa bir çorba yapti burnumuzdan getirdi.gelinleride asla kalmaz evinde onlarda hep otele gider.hicbir zaman anne sevgisi olmadi kadinda.bende birdaha kalmam otele giderim diye karar aldim artik bakalım

Ben korktum şu an. Saygılar :////

Üzüldüm konu sahibi adınıza. İnsan ister istemez annesini yanında istiyor. Yani kişi 50 yaşına bile gelse anne kuzusudur hala. Annenize de sizin adınıza da çok üzüldüm.
Evet hep bi anne sevgisi istegiyle umuduyla geliyorum ama yok.artik umudum kalmadi.gerçekten çok üzücü

Aynen yaa bir çorba yapti burnumuzdan getirdi.gelinleride asla kalmaz evinde onlarda hep otele gider.hicbir zaman anne sevgisi olmadi kadinda.bende birdaha kalmam otele giderim diye karar aldim artik bakalım
Inan en güzeli o. Ne senin canın sıkılır ne annenin tadı kaçar. Bazı insan anne de olsa öyle işte. İçinde pek sevgi ve merhamet olmuyo kiminin ne yapcan? Öyle kabul etcen kendi sağlığın icin

Evet hep bi anne sevgisi istegiyle umuduyla geliyorum ama yok.artik umudum kalmadi.gerçekten çok üzücü
Diyorum ki evet anne o. Fakat sizde evlatsınız. Evlatta anne olacak. Anneniz de bir evlattı zaten. Anneanneniz ile de küs ölmüş. Çok acı ve üzücü.
Yani bir annenin sorunları varsa çok kötü sıkıntısı psikolojisi varsa -evlenmeden çocuk yapmadan öncre- cidden hiç kolay olmamalı bu halle dünyaya çocuk getirmek. Bende buna kızıyorum işte çocuk bir şekilde anne sevgisi istiyor. İster istemez çocuk sevgisiz büyüyünce anne şefkati arıyor.

Ben korktum şu an. Saygılar :////
Cidden bazen çok korkutucu oluyor ama öyle kabul ettik artık gülüp geçiyoruz. Kadınlardan hiç hoşlanmıyor bankada markette filan kadınlarla tartışır sürekli. Komik durumlar oluyor. Normalde deli diye bulasmazlar korkup kacarlar geçen minibüse binmis kendi gibi kavgacı bi kadına denk gelmiş birbirine girmişler minibuscu kaza yaptircaksiniz bana diyip indirmiş bunları Bu arada kaynanam yurtdisinda okumuş 2 yabancı dil bilen meslek sahibi bir kadın

Ooooo kaynanaya gel kaynanaya vayyy süper. Ama ne bileyim bu kadar bencillik korkunç yani.
Alakasız olacak fakat profil resmi ha-ri-kaaaaa. Ressam olunca istemsiz ilgimi çekti

Ooooo kaynanaya gel kaynanaya vayyy süper. Ama ne bileyim bu kadar bencillik korkunç yani.
Alakasız olacak fakat profil resmi ha-ri-kaaaaa. Ressam olunca istemsiz ilgimi çekti
Ben de çok severek koydum üye oldum olası bu var değiştiresim gelmedi. Naif ve zarif bir kadın betimlenmis :) eh bide kitap okuyor çok tatli

Bende çok rastladım kadınlardan hiç hoşlanmayan ve kadınlarla gördüğü her ortamda kavga eden tiplere.markette dolmuşta bende çok rastliyorum böyle kavgacı ve kendi cinsine nefret saçan tiplere

Durumunuzu bilmiyorum ama ne olursa olsun bi gun o nefret ettiginiz annenizi bile ozlersiniz.benim annem de beni sinir eder ama asla nefret edemem ondan.bunu asla unutmayin bu dunyada anneden babadan baska insani karsiliksiz seven kimse yoktur.eş ne kadar iyide olsa anne baba gibi asla olmuyor.arada ters dusuyoruz sinirleniyoruz ama yinede unutuyoruz unutmaliyiz

Varken kizmasi ne garip ya Allah yokluğunu göstermesin siz yinede kızın ne diyim bilmiyorum o durumu duyguyu

Annenizin annesi nasıl bir insandı merak ettim. Belki çok küçükken kötü şeyler yaşadı annesinden hiç sevgi alaka görmedi kendi de nasıl göstereceğini bilmiyordur.

Sizin yorumunuza istinaden tahmini yorumum babanız annenizin gençliğini ömrünü yemiş annenize gün yüzü göstermemiş elinde varken birlikte güzel şeyler yapıp vakit geçirmek varken ev alacağım diye hem kendini hem annenizi yemiş çok üzüldüm gerçekten belki bu kadar asabi olmasının sebebi budur bilemiyorum

Annenizi bir psikoloğa ya sa psikiyatr a götürmeyi teklif etseniz. Sizi de anlıyorum insan anneye çok ihtiyaç duyuyor zor zamanında yanında istiyor en özel günü doğum düğün vs hep destek bekliyor manevi olarak nefret etmeyin bence mesafe koyun aranıza bir üyenin dediği gibi nötr kalın ararsa konuşun. Allah size de sabır versin bir an önce düzelir aranız inşaAllah..

Benim annem vefat etti.
Ama hayatta olsaydı yine aynı yorumu yapardım.

Birini eleştirirken, çıplak düşünmeliyiz onu
Edindiği tüm kimliklerden, vasıflardan hariç
Sadece insan olarak değerlendirmeliyiz.

Şu durumda, 2 farklı pencere var; annen ve sen

O küçükken her durumu kotaran, yavrularını yarıda bırakmayan güçlü kadın değil ki artık
O da yıprandı
Ee fıtratı zaten asabiyse bir de,
İkiniz de hepsinden öte 2 yetişkin kadınsınız.

Beni yanında kıyısında huzurda hissetmediğim kadına gitmezdim. Değil o ev babamın, kamu alanı olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…