Sizi 9 ay karnında taşıyıp doğum acısı çekip dünyaya getirmek bile ANNELIKTIRAnnemden nefret ediyorum 3günlüğüne evinde kaliyoruz yarin inşallah kendi evime şehrime geçiyorum ama az önce yine kavga ettik.hayatim boyunca annelik pek görmedim zaten bide kavgalari bitirdi beni iyice.dogumuma bile gelmemişti refakatci olarak kayinvalidem hep yanimdaydi.2.ameliyatimada gelmemişti ondada babam refakat etti.dogumumdan 15 gün sonra gelmişti.yaptığı dedikodular sürekli bi kavga halinde olması ayrı.3günlüğüne evindeyiz sığdıramadı yine.nefret ettim artık içimi dökmek istedim kızlar çok sinirliyim
Sorma valla cok antikadir. Eşini hastanede bıraktı hiç gidip bakmadı günlerce. Arkadaşlarıyla gezdi. Eşimle ben hergün gidip ilgilendik yemeğini yedirdik neler çekti adam. Hatta ben hastaneye gidiyorum diye kızardı boşver hemşireler yedirir zaten fazla yaşamaz diyordu. Öyle demeyin üzülüyorum diyodum. İlaçlarını vermezdi fenalasinca ambulans çağırmazdı. Bakıcı tuttuk kovdu istemem evimde yabancı dedi.Ay bu kadarı da olmaz ki ama.
Aynen yaa bir çorba yapti burnumuzdan getirdi.gelinleride asla kalmaz evinde onlarda hep otele gider.hicbir zaman anne sevgisi olmadi kadinda.bende birdaha kalmam otele giderim diye karar aldim artik bakalımBenim kayinvalidem de değişik bi kadındır. Yani seninki kadar olamaz ama bencildir misafir sevmez. Öyle alışkın olduğumuz anneler gibi evlatlarıma koşayım aman hep onları düşüneyim derdinde değil. Resmi ve uzak davranır herkese. Ama eşimle kardesi saygıda kusur etmemekle birlikte mesela fazla yanında durmazlar. Görümcem gelince otelde kalıyor çözümü böyle bulmuş. Kocası ve çocuklarıyla otele gider. Halbuki annesinin evi müsait bomboş ama rahat edemiyolar. Ne doğru düzgün yatak yastık verir ne yemek çıkarır. Gece otele gidip rahat ediyorlar. Rahmetli kocasını da hasta diye fırçalardı yük oluyor diye sinirlenirdi
Ben korktum şu an. Saygılar :////Sorma valla cok antikadir. Eşini hastanede bıraktı hiç gidip bakmadı günlerce. Arkadaşlarıyla gezdi. Eşimle ben hergün gidip ilgilendik yemeğini yedirdik neler çekti adam. Hatta ben hastaneye gidiyorum diye kızardı boşver hemşireler yedirir zaten fazla yaşamaz diyordu. Öyle demeyin üzülüyorum diyodum. İlaçlarını vermezdi fenalasinca ambulans çağırmazdı. Bakıcı tuttuk kovdu istemem evimde yabancı dedi.
Evet hep bi anne sevgisi istegiyle umuduyla geliyorum ama yok.artik umudum kalmadi.gerçekten çok üzücüÜzüldüm konu sahibi adınıza. İnsan ister istemez annesini yanında istiyor. Yani kişi 50 yaşına bile gelse anne kuzusudur hala. Annenize de sizin adınıza da çok üzüldüm.
Inan en güzeli o. Ne senin canın sıkılır ne annenin tadı kaçar. Bazı insan anne de olsa öyle işte. İçinde pek sevgi ve merhamet olmuyo kiminin ne yapcan? Öyle kabul etcen kendi sağlığın icinAynen yaa bir çorba yapti burnumuzdan getirdi.gelinleride asla kalmaz evinde onlarda hep otele gider.hicbir zaman anne sevgisi olmadi kadinda.bende birdaha kalmam otele giderim diye karar aldim artik bakalım
Diyorum ki evet anne o. Fakat sizde evlatsınız. Evlatta anne olacak. Anneniz de bir evlattı zaten. Anneanneniz ile de küs ölmüş. Çok acı ve üzücü.Evet hep bi anne sevgisi istegiyle umuduyla geliyorum ama yok.artik umudum kalmadi.gerçekten çok üzücü
Cidden bazen çok korkutucu oluyor ama öyle kabul ettik artık gülüp geçiyoruz. Kadınlardan hiç hoşlanmıyor bankada markette filan kadınlarla tartışır sürekli. Komik durumlar oluyor. Normalde deli diye bulasmazlar korkup kacarlar geçen minibüse binmis kendi gibi kavgacı bi kadına denk gelmiş birbirine girmişler minibuscu kaza yaptircaksiniz bana diyip indirmiş bunlarıBen korktum şu an. Saygılar :////
Ooooo kaynanaya gel kaynanaya vayyy süper. Ama ne bileyim bu kadar bencillik korkunç yani.Cidden bazen çok korkutucu oluyor ama öyle kabul ettik artık gülüp geçiyoruz. Kadınlardan hiç hoşlanmıyor bankada markette filan kadınlarla tartışır sürekli. Komik durumlar oluyor. Normalde deli diye bulasmazlar korkup kacarlar geçen minibüse binmis kendi gibi kavgacı bi kadına denk gelmiş birbirine girmişler minibuscu kaza yaptircaksiniz bana diyip indirmiş bunlarıBu arada kaynanam yurtdisinda okumuş 2 yabancı dil bilen meslek sahibi bir kadın
Ben de çok severek koydum üye oldum olası bu var değiştiresim gelmedi. Naif ve zarif bir kadın betimlenmis :) eh bide kitap okuyor çok tatliOoooo kaynanaya gel kaynanaya vayyy süper. Ama ne bileyim bu kadar bencillik korkunç yani.
Alakasız olacak fakat profil resmi ha-ri-kaaaaa. Ressam olunca istemsiz ilgimi çekti
Bencede burdaki kadinlara karşı acayip bi öfkesi var.doğru tespitNefretiniz annenizle mi sınırlı. Yoksa burdaki kadınlara karşı da öfkeli misiniz?
Bende çok rastladım kadınlardan hiç hoşlanmayan ve kadınlarla gördüğü her ortamda kavga eden tiplere.markette dolmuşta bende çok rastliyorum böyle kavgacı ve kendi cinsine nefret saçan tiplereCidden bazen çok korkutucu oluyor ama öyle kabul ettik artık gülüp geçiyoruz. Kadınlardan hiç hoşlanmıyor bankada markette filan kadınlarla tartışır sürekli. Komik durumlar oluyor. Normalde deli diye bulasmazlar korkup kacarlar geçen minibüse binmis kendi gibi kavgacı bi kadına denk gelmiş birbirine girmişler minibuscu kaza yaptircaksiniz bana diyip indirmiş bunlarıBu arada kaynanam yurtdisinda okumuş 2 yabancı dil bilen meslek sahibi bir kadın
Bizimki de onlardan :)Bende çok rastladım kadınlardan hiç hoşlanmayan ve kadınlarla gördüğü her ortamda kavga eden tiplere.markette dolmuşta bende çok rastliyorum böyle kavgacı ve kendi cinsine nefret saçan tiplere
ne alaka ya? Her anne kutsal mı hanımefendi? Bu kadar kötü insan neden var o zaman?Size sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.
Siz de annesiniz, Allah kendi evladinizdan cektirmesin size de. Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?