Ben sizin yorumlarinizi biliyorum,siz genel olarak asabi bir kisilige sahipsiniz. O yuzden dedim yardim alin diye. Ben de yeni basladim seanslara,gercekten faydasi oluyor. Bir de nefretiniz icin yoga ve meditasyon oneriyorumSinirli olmasam buraya derdimi yazmazdim bacagimi uzatir kahvemi icerdim. zaten su anda sinirden köpürdügümü konumda belirttim dimi
Otele neyinYa allah aşkına böyle beddua olur mu?
İyi valla iki gündür denk geliyorum.
Sizin istediğiniz yönde yorumlar gelmeyince beddua ediyorsunuz sizin bu yorumunuzu kınıyorum.
Madem ev taşıyorsunuz otele neyin gitseydiniz gelip böyle de konu açmazdınız.
Yoo benim yorumlarim hic asabi degildir genelde mantikli makuldur.karistirdiniz sanirimBen sizin yorumlarinizi biliyorum,siz genel olarak asabi bir kisilige sahipsiniz. O yuzden dedim yardim alin diye. Ben de yeni basladim seanslara,gercekten faydasi oluyor. Bir de nefretiniz icin yoga ve meditasyon oneriyorum
Nefretiniz annenizle mi sınırlı. Yoksa burdaki kadınlara karşı da öfkeli misiniz?
Dün de beddua eden bir üye vardı onu dedim.2gündur hic girmedimde yoruma beddua falanda yapmadim ne alaka
Allah aşkına bununla da dalga geçin tabii açık ararsanız ben de şimdi açtığınız konulardan bulurumOtele neyindimi ama
Haha aslında yanlış yaptım. Sorum size degil. Koni sahibineydi . Alıntılarken hata yapmışım.Ben mi ?
Tövbe haşa , Allah anneme zeval vermesin , ömrümden alsın annemin ömrüne katsın .
Ayrıca burdaki arkadaşlara da bir kinim yoktur severim ben hepsini
Size sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.
Siz de annesiniz, Allah kendi evladinizdan cektirmesin size de. Neyse.
Bende size allah sizede benim annem gibi bir anne nasip etsin inşallah diye dua ediyorum ozaman anlarsiniz belki.zaten anlamayanlar yazmasin.benim gibi olanlar yazsin
Dogumundan yani genetik sonradan degil kücüklükten beri hasta.sinirsel psikolojik.ilaç kullaniyor.babamında payı vardır elbet onu rahat yaşatamayip hep para biriktirip ev almış bir insan.böyle sinirsel hastaligi olan insanlarin daha rahat refah içinde yaşamasi gerekir babam ise birikim ve yatirim sever yaşatmayı hiç bilmez.annem kendi annesiylede böyle çok sorunlar yaşadı küs öldü annanem haklı olarak.amaan hayat zor beeAnneniz neden böyle peki? Zor bir hayat mı geçirdi/geçiriyor? Sinirsel bir durum mu? Babanız ne diyor bu duruma? Başka kardeşiniz varsa onlara karşı tutumu nasıl?
Aynen.çok doğru.ben bunu aileme hep söylerim.hiçbi çocucugumzdan yuzumuz gulmedi derler bende insan ne ekerse onu biçer derim onlarakonu sahibesi güzel eker belki güzel biçer
Diger çocuklari pek görüşmez çok nadir görürler ve kısa yani onlarlada hicbir samimiyetleri yokAnneniz neden böyle peki? Zor bir hayat mı geçirdi/geçiriyor? Sinirsel bir durum mu? Babanız ne diyor bu duruma? Başka kardeşiniz varsa onlara karşı tutumu nasıl?
Diğer çocukları derken kardeşlerinizden mi bahsediyorsunuz, yoksa başka bir evlilikten mi oldu?Diger çocuklari pek görüşmez çok nadir görürler ve kısa yani onlarlada hicbir samimiyetleri yok
Hayat zor tabii. Hele ki bizim ülkemizde kadınlara ekstra zor. Üzüldüm annenizin durumuna. Belki de sevilmeye, sarılıp sarmalanmaya, nazlandırılmaya ihtiyacı vardır. Hep eleştiriliyorsa ailede artık o da karşı cephe almıştır herkese, kimbilir.Dogumundan yani genetik sonradan degil kücüklükten beri hasta.sinirsel psikolojik.ilaç kullaniyor.babamında payı vardır elbet onu rahat yaşatamayip hep para biriktirip ev almış bir insan.böyle sinirsel hastaligi olan insanlarin daha rahat refah içinde yaşamasi gerekir babam ise birikim ve yatirim sever yaşatmayı hiç bilmez.annem kendi annesiylede böyle çok sorunlar yaşadı küs öldü annanem haklı olarak.amaan hayat zor bee
Benim kayinvalidem de değişik bi kadındır. Yani seninki kadar olamaz ama bencildir misafir sevmez. Öyle alışkın olduğumuz anneler gibi evlatlarıma koşayım aman hep onları düşüneyim derdinde değil. Resmi ve uzak davranır herkese. Ama eşimle kardesi saygıda kusur etmemekle birlikte mesela fazla yanında durmazlar. Görümcem gelince otelde kalıyor çözümü böyle bulmuş. Kocası ve çocuklarıyla otele gider. Halbuki annesinin evi müsait bomboş ama rahat edemiyolar. Ne doğru düzgün yatak yastık verir ne yemek çıkarır. Gece otele gidip rahat ediyorlar. Rahmetli kocasını da hasta diye fırçalardı yük oluyor diye sinirlenirdiAnnemden nefret ediyorum 3günlüğüne evinde kaliyoruz yarin inşallah kendi evime şehrime geçiyorum ama az önce yine kavga ettik.hayatim boyunca annelik pek görmedim zaten bide kavgalari bitirdi beni iyice.dogumuma bile gelmemişti refakatci olarak kayinvalidem hep yanimdaydi.2.ameliyatimada gelmemişti ondada babam refakat etti.dogumumdan 15 gün sonra gelmişti.yaptığı dedikodular sürekli bi kavga halinde olması ayrı.3günlüğüne evindeyiz sığdıramadı yine.nefret ettim artık içimi dökmek istedim kızlar çok sinirliyim
Ay bu kadarı da olmaz ki ama.Benim kayinvalidem de değişik bi kadındır. Yani seninki kadar olamaz ama bencildir misafir sevmez. Öyle alışkın olduğumuz anneler gibi evlatlarıma koşayım aman hep onları düşüneyim derdinde değil. Resmi ve uzak davranır herkese. Ama eşimle kardesi saygıda kusur etmemekle birlikte mesela fazla yanında durmazlar. Görümcem gelince otelde kalıyor çözümü böyle bulmuş. Kocası ve çocuklarıyla otele gider. Halbuki annesinin evi müsait bomboş ama rahat edemiyolar. Ne doğru düzgün yatak yastık verir ne yemek çıkarır. Gece otele gidip rahat ediyorlar. Rahmetli kocasını da hasta diye fırçalardı yük oluyor diye sinirlenirdi
Diğer çocukları derken kardeşlerinizden mi bahsediyorsunuz, yoksa başka bir evlilikten mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?