Benim gibi annesinden nefret edenler

Sinirli olmasam buraya derdimi yazmazdim bacagimi uzatir kahvemi icerdim. zaten su anda sinirden köpürdügümü konumda belirttim dimi
Ben sizin yorumlarinizi biliyorum,siz genel olarak asabi bir kisilige sahipsiniz. O yuzden dedim yardim alin diye. Ben de yeni basladim seanslara,gercekten faydasi oluyor. Bir de nefretiniz icin yoga ve meditasyon oneriyorum

Otele neyindimi ama

Ben sizin yorumlarinizi biliyorum,siz genel olarak asabi bir kisilige sahipsiniz. O yuzden dedim yardim alin diye. Ben de yeni basladim seanslara,gercekten faydasi oluyor. Bir de nefretiniz icin yoga ve meditasyon oneriyorum
Yoo benim yorumlarim hic asabi degildir genelde mantikli makuldur.karistirdiniz sanirim

İnsan neden nefret ettigi biriinin evinde kalir ki, nasil bir mecburiyettir bu?
Bu derece nefret ettigim birinin evinde kalacagima gider 2 gece bankta yatarim (cebinizde en ucuz otele bile yetecek para olmadigini varsayiyorum)
Ayrica duygular karsiliklidir, kadına da eziyet...

Ben mi ?
Tövbe haşa , Allah anneme zeval vermesin , ömrümden alsın annemin ömrüne katsın .
Ayrıca burdaki arkadaşlara da bir kinim yoktur severim ben hepsini
Haha aslında yanlış yaptım. Sorum size degil. Koni sahibineydi . Alıntılarken hata yapmışım.

Anneniz neden böyle peki? Zor bir hayat mı geçirdi/geçiriyor? Sinirsel bir durum mu? Babanız ne diyor bu duruma? Başka kardeşiniz varsa onlara karşı tutumu nasıl?
Dogumundan yani genetik sonradan degil kücüklükten beri hasta.sinirsel psikolojik.ilaç kullaniyor.babamında payı vardır elbet onu rahat yaşatamayip hep para biriktirip ev almış bir insan.böyle sinirsel hastaligi olan insanlarin daha rahat refah içinde yaşamasi gerekir babam ise birikim ve yatirim sever yaşatmayı hiç bilmez.annem kendi annesiylede böyle çok sorunlar yaşadı küs öldü annanem haklı olarak.amaan hayat zor bee

Anneniz neden böyle peki? Zor bir hayat mı geçirdi/geçiriyor? Sinirsel bir durum mu? Babanız ne diyor bu duruma? Başka kardeşiniz varsa onlara karşı tutumu nasıl?
Diger çocuklari pek görüşmez çok nadir görürler ve kısa yani onlarlada hicbir samimiyetleri yok

Benim annemde zor bir insan az öncede bir konuya yazdım hep azarlar hep mutsuz yinede onu memnun etmeye çalışıyoruz annemiz sonuçta sesimi dahi yükseltmem ben böyle bir insanım oda öyle napalım allah kolaylık versin sabredin biraz siz altan alın

Hayat zor tabii. Hele ki bizim ülkemizde kadınlara ekstra zor. Üzüldüm annenizin durumuna. Belki de sevilmeye, sarılıp sarmalanmaya, nazlandırılmaya ihtiyacı vardır. Hep eleştiriliyorsa ailede artık o da karşı cephe almıştır herkese, kimbilir.

Benim kayinvalidem de değişik bi kadındır. Yani seninki kadar olamaz ama bencildir misafir sevmez. Öyle alışkın olduğumuz anneler gibi evlatlarıma koşayım aman hep onları düşüneyim derdinde değil. Resmi ve uzak davranır herkese. Ama eşimle kardesi saygıda kusur etmemekle birlikte mesela fazla yanında durmazlar. Görümcem gelince otelde kalıyor çözümü böyle bulmuş. Kocası ve çocuklarıyla otele gider. Halbuki annesinin evi müsait bomboş ama rahat edemiyolar. Ne doğru düzgün yatak yastık verir ne yemek çıkarır. Gece otele gidip rahat ediyorlar. Rahmetli kocasını da hasta diye fırçalardı yük oluyor diye sinirlenirdi

Ay bu kadarı da olmaz ki ama.

Üslubunuz sert bulundu,ondan bu kadar tepki verildi sanırım.
Yoksa doğurmakla anne olunmadığını,kendi doğurduğuna ne muameleler yapıldığını biliyor birçok üye.Burada öyle anneler okuduk ki...
Belli ki sizinki de böyle biraz.
Bir daha mümkün olduğunca az vakit geçirmeye çalışın,yapacak başka birşey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…