benim gibi bir kadın daha var mı?

iyi de makyaj yapmıyorum saçıma özen göstermıyorum kadınsı gıyınmıyorum demıssın bunlar zaten paspallıktır hepsını de kendın söylemıssın. ılk mesajında da esım bnı bakımsız olmakla kadın gbı gıyınmemekle sucluyor demıssın.sonrada bna esım benı paspallıkla deıl cılvelı olmamakla sucluyor yanlıs anlamıssınız dıyorsun. bnce önce bır yazdıklarını okusan daha ıyı olur

makyaj yapmamak paspallık değildir
ayrıca arkadaş temiz giyindiğini sadece çok kadınsı giyinmediğini ifade etmiş
tüm bunlar bir yana zaten cilve giyim kuşamla değil verdiğin elektrikle ilgilidir

aynen yaa.. mesajlarda yok pamela mı olalım, yok bilmem ne mi olalım yazıyor arkadaş, sonrada sadece cilveye döküyor olayı..:umursamaz:

arkadsım oncelıkle durumuna uzuldum eşinin senı asgılaması durumuna belkı sana daha yakın daha guzel dılle anlatasa veya senı alısverıse cıkarıp bunları begendım bı dene sende begenırsen lalaım falan ama suda var esınede bazı konuda hak vermıyo degılım bı erkek yanında gurrula bakımlı kendıne guvenen bı es takmak ıster koluna sende esını kaybetmek ıstemıyorsan eger fedakarlık yapman gerekıyor yıne altına kotunu ggiy uzerıne sık bı gomlek saclarınada az ozen goster topla geldımmıde eve bı sarıl boynuna atlayataga gırıncede erkeksı kıyafetlerle gırmıyon sanırım ıkıde guzel camasır giy bıttı yaa

ama seksi olmak bütünlük gerektirir sadece kıyafetle olmaz.gündelik hayatındaki alışkanlıkları değiştirmelisin.birden bire değişmek kolay değil ama yavaş yavaş yapabilirsin.öncelikle işe saçlarından başla.şu anki rengi nedir kuaföre danış ve rengini değiştir.doğal tonlarda tabiki.radikal değişikliklerden bahsetmiyorum.ve el ve tırnak bakımı çok önemlidir.hafif uzun tırnaklara oje (favorim kırmızıdır) çok yakışır.sonrasında haftada en az 1 defa kuaföre git saçlarını yaptır maşa yada fön.hiç makyaj yapamasanda en azından rimel ve allık sür.öncelikle kendini sevmeye sen beğenmeye çalış.bu davranışlarına da yansıcaktır.

sexy gecelikle şişme manken taklidi yaptıysan sexy gecelik giymiş şişme mankenden öteye gidemezsin :ecrin_bebek:

:lepi:

çok güzel anlatmışşın gerçekten çokta haklısın:)

İnsan eşine aşıksa zaten özellikle cilve yapmak için kasmaz kendini...
Arada aşk olsa ev herdaim cilve kokar...
Ben eşim eve geldiğinde asla onu eve öpmeden sokmam... gidip yatak odasında üstünü değiştirecek adam rahat bırakmam, orasını brasını mıncıklarım öperim koklarım...
Bunları cilveli olmak için yamıyorum.. İçimden geldiği, yapmak istediğim için yapıyorum...
TV izlerken ben bi koltukta o başka bi koltuta yayılıp izleriz reklam arasında gider kucağına zıplarım, yada o gelir öper koklar bişey yapar illa....
Ama biz bunu aman evliliğimizi canlı tutalım, aman cilve yapalım diye yapıyoruz ki, içimizden gelio....

Aprilin de dediği gibi konusahibi arkadaş hernekadar aşığım kocama dese de bence aşık değil, görücü usulü evlenmişler, hoşlanımış, içi ısınmış, sevmiş, saygı duymuş ama aşık olmamaış....

aldatmak sadece ahlak meselesi değildir.erkek aldatırsa bunda birlikte olduğu kadınında payı vardır.evde bulamadığını dışarda aramıştır.ha doğrumudur hayır yanlıştır tabiki.ama sadece erkeğin suçu değil bence.

aynen cok begendim yazinizi bizi anlatmissinizopuyorumnanaktan cilve ask varsa kendiliginden gelir zaten katiliyorum ama bahsettiginiz cekicilikse ee o basli basina insanin dogasinda olan biseydir bence

bencede bir evlilikte aşk sevgi varsa aten herşey ardarda geliyor
cilve yapmak eşini baştan çıkarmak o kadarda zor değil ya erkekler zaten bazı ufacık şeylere bile tav oluyorlar heleki azcık seksi koku
açık dekolte tv izlerken iki cilve bitti
artı cilve bence çok kolay bir şey ya bence arkadaşın önce kendi tabularını yıkması lazım baksanıza arkadaşa o kadar kişi tavsiyede buluyor ama o hepsinin aksini söylüyor vede karşımızdaki kişi bir eğitici arkadaş cilveyi farklı algılıyor ben kadın gibi giyinmek istemiyorum falan diyor ilginç bence
ama aşk varsa herşey olur zaten kendiliğinden geliş herşey zaten

gelin nickli arkadasım esı zaten bakımsızsın demiş demekkı benım saydıgım seylerı esı de paspallık olarak goruyor yanı bakımsızlıkla paspallık aynı seydir benım bıldıgım sımdı ılkokula es anlamlı kelımelere mı donelım ayrıca ben kendı yorumumu yazdım sana birsey söyledıgımı hatırlamıyorum sen kendı yorumlarınla ılgılen

ya bu konu nerelere gitmiş böylee
ama neyse konu sahibi arkadaşın dışında çoğu bayanada fikir olmuştur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

katılıyorum...kaldı ki., bu devirde ortaokullu genç kızlarımız bile kendilerine ne kadar bakıyor, ne kadar ilgileniyorlar..

bencede bakım ve temizlik ayrı şeyler.. bakımsız kadın bana görede paspaldır..:umursamaz:

ben eşine hak veriyorum.. erkek olsaydım işveli cilveli bi karım olsun isterdim.. ama bile bile evlenmiş.. değişir değiştiririm diye düşünmüş galiba.. bilmem ki işve cilve sonradan kazanılır mı.. ben doğuştan cilve makinası gibiyim de.. sonradan nasıl cilveli olunur bilemicem.. içten gelen bişeydir yaa.. çünkü benim içimden geliyo.. karsımdaki erkek istiyo diye değil her yerde böyleyim.. azıcık azgın bi karıyım bundan da kaynaklanıyor olabilir.. ama benim de senin gibi arkadaşlarım var.. aynı evde 3 sene yaşadık.. hep bana "burcu bana da cilveli olmayı öğret" derdi.. şöle yap böle yap derdim.. yok kızda bi ilerleme olmadı =)) senin de içinden gelmiyosa zorlamayla olmaz.. ama kocanın da isteği çok normal çok doğal..biraz gayret göster belki içinden gelmeye başlar..

günaydın arkadaşlar..sabah sabah canım sıkıldı yazmak istedim işte..eşimle konuşamadığımı size yazıyorum..dediğiniz gibi belkide çok kapalı biriyim ,sorun eşşimde eğil bende sanırım konuşmayan benim sanırım..aşık olan cilve yapar gibi yorumlarınızı okudumda size katılmıyorum,ben eşimi yakışlıklı buluyorum ve aşığım ona..sabah sabah niye canım sıkıldı yazayım istedim ,değerli yorumlarınızı bekliyorum.bana sen haksızsın,alıngansın dalan demenizi çok isterim çünki kalbim kırık fakat bunu eşim bilmiyor yine söyleyemedim..gelelim konuya..bu sabah eşim bebeğimize bakıp" şuna bak nekadar güzel tatlı bir bebek,kime benzemiş bu ya,anası babası güzel değilki," dedi...bebeğimizi eşime benzetiyorlar buarada..herneyse ,eşime ben de dedimki "ne yani biz çirkiniz mi demek istiyorsun," dedim.o da "ben kendimi yakışıklı bulmuyorum,bana niye benzetiyorlar bu bebişi" dedi..ben bu konuşmalarından şunu anladım..bebeğimiz çok güzel ,annesi yani-ben- güzel değil ,bebek kime benzemiş diye şaşırıyor eşim..siz olsanız kırılmazmısınız arkadaşlar..ya ben çok güzel değilim biliyorum ,ama çirkin de değilim,beni güzel bulan başka erkekler olmuş bana teklif etmişlerdi ama ben eşimin güzel olduğumu düşündüğünü sanmıyorum,nitekim bu şekildeki konuşmalarıyla da belli ediyor ne düşündüğünü..buna benzer benim güzel olmadığımı vurgulayan şeyler söylüyor.sonra ben küsünce sen de çok alıngansn diyor..ben alınganmıyım yoksa o benden memnun deilmi anlayamadım.eşimle ilk tanışmamızda ,çok güzellik aramadığını önemli olanın huzur olduğunu söylemişti.haliyle bende onun her dediğini yerine getiriyorum huzuru buldu fakat beni güzel bulmuyor ben böyle düşünüyorum..ama zamanla beni kadın yerine koymayacak diye düşünüyorum..bu beni üzüyor,ben onu yakışıklı buluyorum ve aşığım fakat bu gidişle bende ondan soğuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…