soruna cevap verdiğimde buradaki bazı bayanlar bana kızabilir lütfen kusura bakmayın yazdıklarımdan ötürü arkadaşa cevap yazıcam ,biliyorum haksız olduğumu yanlış olduğumu ama arkadaşa gerçek düşüncemi söyleyeceğim..neden kadın olmak istemiyorum?cevap:kadınsı davrfanış yapanlar bana rol yapıyormuş gibi geliyor,sanki kendileri değiller,ve salakça buluyorum..kızlar sözüm meclisten dışarı özür dilerim şimdiden
valla bence eşin yine kabalık etmiş kusura bakma, gerçi bebek sevilirken genelde saçmalanır öyle bişeyse bilemicem ama devamlı ima ediyor diyosun, madem evlenirken güzellik aramıyodu şimdi niye arıyor, keşke nişanlıyken beni güzel bulmuyorsan evlenmeyelim çünkü ben kocam tarafından güzel bulunmak isterim deseydin. bence konuyu yine makyaja getirmeyelim çünkü burda bence doğal güzellikten bahsediliyor, 24 saat bi kadın makyajlı gezemez, makyajsızkende kocası tarafından güzel bulunmak ister bu da makyajla, yada zorlamayla sağlanacak bişey değil
ama senin de özgüven sorunun var bence, bence bana benziyo aynı benim gibi çok güzel ve tatlı, sana benzese bu kadar sevimli olmazdı herhalde deyip gülerek, şakayla karışık lafı soksaydın
yani tamam seni güzel bulmuyor olabilirde niye bunu iki de birde dile getiriyor, napabilirsin yani, ona güzel görüncem diye komple yüz estetiği olcak halin yok
bence sana bir daha bu şekilde laf sokarsa altında kalma, normalde sakin bi tipsen, biraz agresyon iyidir bazen, hatta onun gözünde çekiciliğini bile arttırabilir kaydirigubbakcemile3
canım,
haklı oldugun noktalar var ama bakım ayrı birşey ya..
evin içinde makyajla dolaşsın demiyorum ama eğer küçücük bir bebek değilse hangimizin cildi maske,peeling,nemlendirici isteöiyor. zaten adam gibi bakım yapılmamış bir cilde makyaj yapıldığını düşünemiyorum.. maske gibi..
evde de makyajlı gezsin demiyorum ama kişisel bakım önemli..giyim önemli.. bihter gibi her gece döktürsün saten gecelikleri demiyorum ama pamuklu pijamanında güzeli var; kötüsü var.
sonra manikürü,pedikürü var.. uzar gider bu liste..
konu sahibi,makyaj yapmıyorum ama bunların hepsini yapıyorum diyorsan üstüne alınma canım,ben yanlış anlamışım o zaman..
haklı olabilirsin canım.. belki de ben yanılıyorum. konu sahibi çok güzel olsa bile,sanırım eşinin tipi değil. bu durumda elbette hata dediğin gibi baştan yapılmış oluyor..anladım canım ama benim başlık sahibinin eşinin hal tavır ve söylemlerinden anladığım karısının; işte yüz yapısıdır, kemik yapısıdır, enidir boyudur bunları beyenmediği yani ben böyle sezinledim canım, o yüzden böyle yazdım. Başlık sahibi geçmiş sayfalarda makyaj yaptığını, hatta sexi çamaşırlar bile giydiğini ama buna rağmen hiçbir olumlu yansıma olmadığını yazmış
bence burda başlık sahibinin hatası, kocasının ben güzellik aramıyorum evliliğimde demesine rağmen başlık sahibinin evlenmesi olmuş, bence tabii
yani ona nişanlısı ben güzellik aramıyorum zaten huyun güzel olsun yeter dediğinde, ee güle güle o zaman, ben beni güzel bulan bi koca isterim demesi lazımdı, ne bileyim, hangi kadın onu güzel bulmayan nişanlısıyla evlenir ki
zaten nişanlıkende güzel bulmuyormuş, şimdide bulmuyor, başlık sahibin ara ara atak yapan çabalarına rağmen bulmuyor yani
evlenmek olsun diye mi evlenmiş ne, anlamadım valla, bence habire çirkin imasında bulunması çok çirkin, ayrıca kendisi lostta ki sawyer a mı benziyor merak ettim:hulya:
Merhaba arkadaşlar..Eşim 2 gün önce bana "sanki bir erkekle beraberim,bana hiç cilve yapmıyorsun,kadınsı giyinmiyorsun" dedi.Cilve bir kişilikse ben kişiliğimi değiştiremem,yada yetiştirilme tarzı ise ben böyle yetişmişim kısacası değişemem.çünki denedim.kadınsı kıyafetler aldım kendimi beğenmedim rahat edemedim,eşimde aldıklarımı beğenmemişti zaten :) o günden beri eski halime döndüm.Eşimin beni sevdiğini biliyorum fakat beni kadın olarak görmüyor,sadece iyi biri olduğumu düşünüyor oda kendi açısından haklı evde bir erkek olmalı oda o, ben fazla oluyorum..:) güldüğüme bakmayın bu konu çok canımı sıkıyor..neyapsam da ben cilveli olamıyorum eşim cilveli olmamı istiyor ona yetmiyorum.ben ne yapacağım ya(((acaba benden soğur mu zamanla henüz 1 buçuk yıllık evliyiz..güzel olduğumu söylemez.nişanlı iken bile söylemezdi.eğer söyleseydi belki biraz cesaret gelirdi bana. oda haksız aslında..duymak istiyorum güzel sözler.söylemiyor.beni sevmiyorsun,güzel olduğumu söylemiyorsun diyorum.illa söylememmi gerek sen güzelsindeyip geçiştiriyor.sizce sadece ben miyim sorunlu olan beni bakımsız olmakla suçluyor ,kadınsı olmamakla suçluyor.beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı beni.size bu sorun basit gelebilir fakat evde iki yabancı olacağız neredeyse onunla..ama birbirimize karşı çok saygılıyızdır..neyapacağım ben ya:çok üzgünüm: benim gibi bir kadın daha varmı?cilveli olmayıp eşi bundan şikayetçi olan??
ben eşine hak veriyorum.. erkek olsaydım işveli cilveli bi karım olsun isterdim.. ama bile bile evlenmiş.. değişir değiştiririm diye düşünmüş galiba.. bilmem ki işve cilve sonradan kazanılır mı.. ben doğuştan cilve makinası gibiyim de.. sonradan nasıl cilveli olunur bilemicem.. içten gelen bişeydir yaa.. çünkü benim içimden geliyo.. karsımdaki erkek istiyo diye değil her yerde böyleyim.. azıcık azgın bi karıyım bundan da kaynaklanıyor olabilir.. ama benim de senin gibi arkadaşlarım var.. aynı evde 3 sene yaşadık.. hep bana "burcu bana da cilveli olmayı öğret" derdi.. şöle yap böle yap derdim.. yok kızda bi ilerleme olmadı =)) senin de içinden gelmiyosa zorlamayla olmaz.. ama kocanın da isteği çok normal çok doğal..biraz gayret göster belki içinden gelmeye başlar..
öyle demeyin arkadaşlar yaa...benim eşimde bana der durur erkek gibisin diye..oysaki normalde çok kibar çıtı pıtı olduğum söylenir hep..eşim eleştirmeye bayılır ama güzel söz isteyince e güzelsin zaten der geçiştirir...yani binlerce eleştiriye gelince bülbül olur ama güzel söze gelince yok..e sende kendine bak derseniz,saçına evde fönsüz gezmpeyen hafif makyaj yapıp güzel giyinmeyi seven biriyim ama gelin görünki eşim bu defada bana der ki,hayırdır yüzünü boya badana yapmışsınkafamçokkarıştı
giyinmem eşofmanlrla karşılarım der ki;bunlarla yatmıştın galibakafamçokkarıştı
sevinçle cilveli karşılarım bu defa;hayırdır çok neşelisin...:1shok:
kısacası bazı adamlara ya:1shok:ranmak pekkte imkanlı değil..e şimdi ne mi yapıyorum..amaaaan diyorum ona geç geç içeri senin dilin pabuç zaten sen ölsen dilin gezer meydanda..kaydirigubbakcemile3
anlıyacağınız yoruldum usandım halden hale girmekten..bende canım nasıl istedi öle yapıyorum..yoksa bu adam beni kişiliğimden eder vallahi...
senin hikayen başlık sahibinden farklı gibi, seni kıskandığı için diline vurmuş olmasın:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?