benim gibi bir kadın daha var mı?

iş işten geçmeden önlem almak lazım bence de.. konu sahibi arkadaşım yapamam deme eşin böle seviyorsa onun yanında öyle giyin zamanla alışırsın... istediği kötü bir şey değil ki..

bazı erkekler böle şeylere önem veriyor.. benim eniştem mesela ablamın normal çorap giymesini istemiyor bildiimiz pantalon çoraplarına çocuk çorabı diyor , desenli çorap giymesini istiyor kadınsı olsun die... var böyle örnekler.. orta yolu bulmak lazımm..

ay evet, ayrıca full makyaj fön kıyafet gezipte, zerre kadar inceliği olmayan kadınlarda vardır eminim
eşide nişanlıyken cilvesiz oluşunu sorun yapmamış şimdi sorun yapıyor, o zaman kendide karısını bu konuda motive etmeli, güzelsin işte ne sorup duruyon tarzı başından savmalarla, karısını motive edemez
bence kocasıda bu konuyu okumalı
kaydirigubbakcemile3

açıkcası herkes herkesi olduğu gib kabullensin sonradan niye cilve istiyor ki
bu şuna benzer ben şimdi koçişime diyeceğim ki ben azdım sende slip don giyin

nasıl, nasıl olur türk erkek için ?
kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

ful makyaj yapan sacını fonleyen her bayanın ıcınden bı şekerlık cıkar buna emınım..
cunku aynaya baktıgında guzellıgını gorur..ıster ıstemez ıcındekı duygular farklılasır ve alımlı kendıne guvenlı bı hale gelır..
her gun aynı tarzda gıyınen sacını toplayan bı bayan ıse hayat tamamı ıle morotonlasmısdır..kendısıne guvenı kalmamısdır..
ınan 4 sene ıstanbulda en luks mekanın ısletmecılıgını yapdım..
ve okadar ınsan gordum kı hafıfı makyajlı sacı bası duzgun kaınlar wc ye gıderken kendılerıne bı guvenle kalkıp gıderlerdı ama bazen normal gıyımlı gelenler ıse daha bı ıclerıne cekıngendırler..topluma cok gıremedıklerını fark ettım..
cunku guvenlerı yokdu..konu sahıbesı nısanlıyken evlılıkle aynı degıldır nısanılık bırbırınızı tanıma donemıdır ama evlılık ıse bırbırınızın gercek yuzunu gordugunuz donemdır..ve adım gıbı emınım sızde nısanlıyken daha kendınıze bakıyodunuz..
evlenınce ev ıslerı calısma temposu derken salmıs olmanızı dusunuyorum..
cok degerlı bı ablamdan bı ogut almısdım..
esı eve gelmesıne 1 saat kala dusunu alıp guzelce gıyınıp kendıne bakım yaptıgını soylemısdı okadar hoşuma gıtmısdıkı 20 senelık evlılermıs ve bu hergun devam edermıs..okadar taktır ettımkı sız henuz 1,5 sene evlı olmanıza ragmen kendınızı salmıs durumdasınız..
erkeklere hak verıyorum cunku dısarda okadar bakımlı bayanlar varkı narın kıbar ıs yerlerınde onlarla gun ıcınde konusdukları ıkı cumle dahı etkılemeye yeter erkeklerı..
ve erkeklerde eve geldıklerınde eslerınıde azcık bakımlı gormeyı hak edıyo ve ıstıyolar ..

bekarken cok cilveli oldugumu sölerlerdi arladaşlarım
ama evlendim işve cilve kalmadı niyeki
eşimide cok seviyorum sorunumuz da yok ama cocuk olduktan sonra şaftım kaydı benim

ay kar bana demişsin gibi olmuş, yok arkadaşlar kar ın bahsettiği kadın ben değilim:roflol:
genel olarak öyledir tabii kar ama inan bana full makyajlı ne soğuk nevaleler gördüm
bence başlık sahibinin eşinin istediği makyajdan ziyade bıcır bıcır, tatlı dilli, nazlı cilveli bi kadın, ve bilmiyorum ama sanmıyorum ki başlık sahibi nişanlıyken böyle bıcır bıcır cilveli nazlıyken, 1,5 senede erkeksi bi kadına dönüşsün
ama şu da bi gerçekki öyle bi kadın istiyosa, o da değişmeli, evlilik 2 kişilik ve hiçbirşey tek taraflı gerçekleşemez, ikiside çaba sarf etmeli bişeyler daha farklı olsun isteniyorsa

açıkcası ben burda makyajdan çok çok daha deriin sorunlar görüyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sendegılsın o kadın..
evet makyaj yap dedıysemde kopek yalayınca olcek cınsınden demedım kaydirigubbakcemile3
ya yuzune bı krem dahı bakım ya esın geldımı sık bı parfum en azından yanından gectımı hoş kokun olsun..ama dımı..
sevgılı chess bana gore bu iş kadında bıter..
kadın bırazcık tatı dıllı nazlı olsun yuzu gulsun erkekde ıstedıgı kıvama gelır..
evet konuyu bastan takıp ettım..
aralarında dıyalog sadece erkeksı kadın konusu degıl..
sevgılı konu sahıbesıyle esı aasında baska sorunlar oldugunu dusundum acıkcası..
cınsel yaşantılarındada bı problem olabılır..veya aralarında ıletısım sorunu yaşanıyo labılır dıye dusundum..sadece cok bakımlı degıl dıye hıc bı erkek esıne erkek gıbısın demez..

evet canım diğer sorunda bu zaten, bu kokular sürmek, yüzüne bi krem sürmek, spor yapmak insan bunları kendi için yapmalı, başkası için yapılınca olmuyor demekki, bu da alışkanlık meselesi ve bu alışkanlık kazanılmayacak bi alışkanlık değil, önce sıkılır belki ama bu bi kaç basit şeyi yapa yapa alışır, atla deve değil yani, bi kaç küçük değişiklik sadece
ünlü düşünür burhan altıntopun dediği gibi, parfümlerimi sıkar evde tek başıma koklaya koklaya otururum
:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten bakım kendı ıcın yapılır kı ..
sen surcen kremı kendıne cıldın taze kalcak ılerde..
ama sana artı olarakda sımdı esının gozune guzellık katacak..
ay ben kuafore gıdım gelem ..kaydirigubbakcemile3

bence cilve tamamen kişinin içinden gelecek bazen bakıyorum çevreme çok güzel kadınlar var bide sıradan kişiler o sıradan insanlar o güzel bayaanı geçebiliyor cilvede çünkü içinde var bende de yok o cilve denen şeyden benimde eşim şikayetçi biraz ama insanın içinden gelecek kendime de bakıyorum süslüyümdür ama cilve çook daha farklı bişey allah bazı şanslı kullarına vermiş bazısına vermemiş işte:)))

bekarken cok cilveli oldugumu sölerlerdi arladaşlarım
ama evlendim işve cilve kalmadı niyeki
eşimide cok seviyorum sorunumuz da yok ama cocuk olduktan sonra şaftım kaydı benim

ayyy cok guldum bu lafina sen cok yasa emikaydirigubbakcemile3

tek şişman beyniniz, ve şişmansanız sebebi var kitapları var hepiniz bilirsiniz, çoğunuz da okumuştur, ben bu kitapları kilolarım için değil verdiği diğer kişisel geliştirici şeyler için okumuştumkaydirigubbakcemile3
orda der ki, tüm eski püskü bol eşortmanlarınızı bol giysilerinizi atın, çünkü o giysiler dolabınızda durdukça gün geleck tekrar giyecek ve yine o eski ruhunuza bürüneceksiniz
onları atıp yerine sexi iç çamaşırları alın, kimse görmese bile alıp onları giyin, çünkü o çamaşırlar sizin ruhunuza da etki edecek gibi bişeyler diyodu bence çoooook haklı bu konuda, kimse görmese bile...
yerimseniben

Son düzenleme:

evet buna bende katılıyorum bahsetmeye çalıştığım şey buydu ve inanın erkekler full makyaj kadınlardansa bu kadınları daha çekici buluyor çünkü daha ulaşılabilir daha samimi daha sıcaklar, ay annemgiller yıllar yıllar önce altın günlerinde bu kadınlara ilginç yakıştırmalarda bulunurlardı, onlar aklıma geldi bak, bakımsız görünen ama kocaları tarafından el üstünde tutulan kadınlara için laflar işte:roflol::roflol::roflol:

konu bakımlı bakımsız olmanın dışında başka şeylerle de alakalı kesinlikle... ama bu ilişkide çabalamaya bir yerden başlamak lazım... ve belki de kadının tarzında yapacağı ufak tefek değişikliklerle eşin de gözü açılacak... bu olması en mümkün şey...insan değişiklik yaptıkça daha da çok değişiklik yapmak ister zaten... sadece bir başlangıça ihtiyaç var...

tarz değişikliği ve karakter değişikliğini karıştırmayalım lütfen...

ayrıca konu sahibi arkadaşım ; dün o kadar yazılanlara karşı yaptığınız yorumlar cidden bakış açınızın çok dar olduğunu hissettirdi bana... ama maalesef sizin bakış açınızla yaşanan dönemler çok geride kaldı... çağa ayak uydurmak gerek... özellikle de bir eğitimci olarak tüm yenilik ve değişimlere negatif değil pozitif olarak bakmanız gerektiğini düşünüyorum...

bakımlı olmak full makyajlı olmak değil ki... boya küpüne düşmüş kadına bir erkek bir kez bakar ; iki kez bakar amacı da farklıdır çoğunlukla... ama onunla hayat geçirmek istemez...

o annelerimizin bakımsız bahsettiği kadınlar acaba evlerinde kocalarıyla yalnızken nasıl onu da bilmek lazım :) benim annem 58 yaşında ve hep der ki bir kadın kocasına karşı bakımlı olacak... karın bahsettiği gibi... gerekirse eş gelmeden önce özellikle hazırlanmalı der ; hep böyle öğüt verir kuzenlerime de...

bir de şunu söylemek istiyorum ; İzmirin kadınlarının bakıma verdiği öneme hayranım... yaş 70lerde ama saçlar boyalı ; dudaklarda hafif bir ruj ; tırnaklarda parlatıcı... seviyorum böyle teyzelere bakmayı... kendilerine önem verdiklerinden yoksa o yaşta bir erkeğe güzel görünmek gibi bir dertleri olduğunu hiç sanmıyorum... sadece kendileri için...

aynı şeyi diyoruz canım, ne zamanki böyle bi konu açılsa üyeler genel olarak hemen makyaj yap, fön çek falan olayına giriyor genelde bakım denince bu akla geliyor
ama bakım dediğin sadece bunlarla sınırlı değil ve o bahsettiğin izmirli teyzeler gibi başkası için değil kendi için yapılmalı, başlık sahibi bunları kendi için değil kocası için yapmaya çalıştığı için itici geliyor ona bunlar
:hulya:
yani adı üstünde kişisel bakım, kocasal bakım değil

cilve makyajla filan alakalı bir durum değil ,kendimden biliyorum :)
tamamen içte olması gereken bir şey ..benim doğuştan içimde var ,evlenince çıkar belki diyorlardı ,cık cıkmıyor ulennn kaydirigubbakcemile3:roflol:

kesinlikle bakım demek makyaj demek değil..
ben makyajı da severim ama kirli, kuru bir cildin üzerine yapılan makyajı değil..
peeling, maskeler,bakım kremleri ve spor,sağlıklı beslenme.. dediğiniz gibi kişisel gelişim.. insanın vizyonunu, ufkunu geliştirmesi,ruhunu beslemesi daha önemlidir..
makyajı sevmemeyi anlarım. saygıyla karşılarım çünkü zevk meselesidir ama insan kadın ve ya erkek vucudunu,yüzünü,saçını bunlardan nasıl mahrum bırakır anlamıyorum..

ben annenlerin bahsettiği lafı biliyorum galiba sempatiksalakcinni
ama burda söylenmez.. çok ayıp... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…