benim gibi bir kadın daha var mı?

kocasal bakım değil evet kaydirigubbakcemile3

ya ama sanki karşı taraf sana bunu biraz hissettirse cilve öğrenilebilir gibi geliyor...
yani elbette doğuştan cilveli hatunlar kadar olunamaz ; onların bakışları da bir başka - ki ev arkadaşımdan biliyorum - yine de bir nebze yapılabilir gibi geliyor...

ben cilveli değilim çünkü cilve yapacağım bir erkek şu anda hayatımda yok... ama eski erkek arkadaşıma sorarsak cilveliydim ; en azından ona karşı... yerimseniben

Ne yapman gerektiğini sende biliyorsun.Eşini gerçekten sevseydin kaybetmekten korksaydın seve seve yapardın ya onu bırak insan başta kendinisni güzel bulmalı hangi kadın aynanın karşısına geçtiğinde çekici seksi bir kadın görmekten hoşlanmazki...Bence tarz meselesi değil makyajdır saçtır kıyafettir kadınıda erkekten ayıran zaten bu.Bence güvenle alakalı zaten sizde demişsiniz eşim güsel sözler söyleyip cesaretlendirmiyor..Bence kendiniz için değişin emin olun ki çok daha hoşunuza gitcektir

biz bir seyi gozden kaciriyoruz. arkadas dediki ilk yazilarinda " kendimi kadin gormuyorum" bu cumleyle bir sorun var sanki
psikolojik bir durum soz konusu

biz bir seyi gozden kaciriyoruz. arkadas dediki ilk yazilarinda " kendimi kadin gormuyorum" bu cumleyle bir sorun var sanki
psikolojik bir durum soz konusu

ben o noktaya çok takıldım ve uzman önermiştim...
arkadasın anlattığı kadarıylayaşam ve anlatım tarzını normal bulmadım ben..
kesinlikle uzman yardımı şart..

kadın olmayı onur kırıcı bir şey gibi görüyor. bir yandan da evliliği marifet sayabiliyor. "evlenememeyi" ya da "evlenmemeyi" prestij eksikliği olarak görüyor.
bence bizim yapabileceğimz çok bir şey yok..
konu sahbinin tüm hayatı, aile hayatındn başlanarak irdelenmeli ve konu sahibi kendini gerçekleştirmeyi öğrenmeli..
bence çok tatlı bir bayan olabilir,dile getirmese de o da kendinden şikayetçi..

bence sorun eşinizde..sizde yeteri kadar tutku yaratamamıstır..
tutkuyu alan kadın bastan asağı değişiyor resmen yeniden yaratıyor kendini..ellerini gözlerini daha farklı kullanır hale geliyor..bedenini tanıyor anlıyor
tecrübe ile sabittir

illa göstermen mi lazım kadınsın:lepi:

bu erkeklerin bencillikleri alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bir erkegin kadindan kadinsal davranislari beklemesi bence cok normal yeri geldiginde bir bakis bile cilve sayilir belki esiniz zamaninda öyle oldugunu bilerek evlenmis olabilir sizinle ama bence sizin kendinize bakmanizi istemesinde alinicak birsey görmüyorum unutmayin herkesin beklentileri degisebilir esinizin beklentileri yükselmis olabilir

Arkadaşlar merhaba yorumlarınızı şimdi okudum da kiminizin yazdıklarına güldüm kiminize ise bu kişi benimi tanıyor dedim ama şu var hepinizin yazdıklarına katılmadan edemdim hepinizin yazdıklarında doğruluk payı var.yalnız ufak bir yanlış anlaşılma var..eşim beni paspal bulmuyor CıLVELı bulmuyor..bu konuda bir anlaşalım..ben zaten çalışan bir bayanım okula nasıl paspal gideyim..ha buarada şuan lohusayım evdeyim,izinliyim şu sıralar kendimi saldım..fakat eşim bunu,(cilveli olamdığımı)ben lohusa olmadan önce de söylemişti...sorunum şu tekrar ediyorum..ben cilveli olamıyorum,kadınsı olamıyorum..makyaj yaparım ama herzaman değil nadir olur.benim eşime sinirlendiğim nokta şu ..tanıştığımızda da ben ciddi ,fazla gülmeyen ,sakinn duruşlu bir kızdım ozaman neden beni kabul etti ?diyorum kendi kendime ..yoksa bir kocaolarak tabiki isteklerini söyleyecek ama benim yapımda cilveli olmak yok anlatabildimmi ben kendimi bildim bileli böyleyim,nasıl değişebilirim ki?makyaş yapıp kadınsı giyindiğim anlar da oluyor işte o anlar kendimi iyi hissetmek yerine kötü hissediyorum,rahatsız oluyorum,bana yakışmadığını düşünüyorum..galiba bu özgüven eksikliğinden oluyor..asıl yardım almam gereken yer belkide bir pskolog..tşkler yorumlarınız bir harikaydı,yorumlarınızdan etkilenmedim değil hatta lohusalığım bitsin uygulayacağım..benim söylediğimdde doğru kızlar erkekler doyumsuzzzz

Merhaba biraz once forumda gezerken diger konunuzuda okkudum , ve hemen hemen neredeyse ayni sorun , bence eger esinizi kaybetmek istemiyorsaniz seviyorsaniz onun istedigi gibi bir gorunume girin ... Diger konunuzdada esinizin sizin gözunuze bakamadigini, guzelsin, demedigini yazmissiniz.... kI BENCE her erkek yaninda cilve yapan birini ister diye dusunuyorum .. Her zamanda suslu kukla gibi olunmaz ama arada bi kendinize ceki duzen verebilirsiniz diye dusunuyorumve sizinde ondan sonra cilve yapmaniza gerek kalacagini sanmiyorum.. Ve uzulerek soyluyorumki insallah tepki almam esiniz size guzelsin , hossun demiyorsa kusuru birazcikda kendinizde arayin derim, her es ister yaninda kocasina guzel gorunmek isteyen bir es olsun .... kendinize guveninizi getrin dedigim gibi cok daha etkili olacagindan eminim ...buyrunnnnnnnnn

sevgili meslektaşım....belki de şu an loğusa olmandan dolayı kendini daha kötü h,ssed,yorsundur,bu dönemi atlattığında daha güzel olabilir her şey..ben anladım seni,elbette paspal değilsindir,çalışan bir bayan ne kadar paspal olabilir ki.ben de öğrenciyken etek giyemezdim hiç,çok kadınsı çok garip gelirdi.giymek isterdim ama sanki giydiğimde herkes bana bakıyormuş gibi gelirdi,sen de aşağı yukarı bunun gibi duygular içindesin sanırım.bazı şeylere alışık olmadığın için çok kötü hissedebilirsin bunları yaptığında.ama emin ol takıntıların ne kadar azalırsa o kadar mutlu olursun.şu loğusalık dönemini atlat ve bi yerden başla bence,alıştığın zaman hiç garip gelmez.hem kendini mutlu hissedersin hem eşin mutlu olur.

doğuştan cilve yoksunuyum diyosun
kaydirigubbakcemile3
değişmek istemiyorsan bu konuda ne denilebilir ki
yok hayır değişmek isterim dersen tavsiye çok
:hulya:
allah analı babalı büyütsün bu arada bebişini

doğuştan cilve yoksunuyum diyosun
kaydirigubbakcemile3
değişmek istemiyorsan bu konuda ne denilebilir ki
yok hayır değişmek isterim dersen tavsiye çok
:hulya:
allah analı babalı büyütsün bu arada bebişini

amin,teşekkürler canım..değişmek istiyorum tabiki de,tavsiyeleri şuan tekrar gözden geçiriyorum ben de şuan.bugünden itibaren uygulamaya geçireyim hemen..ha şunuda söylemeden edemicem bir arkadaş"yakında eşim beni aldatıyor yazarsan şaşırmam" yazmış da ,bu arkadaşa katılmıyorum ,nice güzel cilveli işveli bayanlar aldatıldı ,izliyoruz..aldatma ahlak meselesi

saç baş dağınık olmasın tertipli düzenli temiz olun duşunuzu alın kokunuzu sürün baska ne oalcak ki ayrıca bunları onun için değil kendin için yap bence..

arkadaşım naparsın nasıl değişirsin bilemem ama bence sen biran önce faaliyete geç.çünkü etraf cilveli ve bakımlı bayanlarla dolu.kaptırırsın kocayı maazallah yani...

ben birşeyi merak ettim,yetiştirilme tarzınız.anneniz mesela babanızla arsında hep mesafemi vardı,yada siz çocukken süslenen bakımlı bayanları kınarmıydı eleştirimiydi?.ben biryerden duymuştum kız çocuklarına büyürken sürekli baskıyla kız kimliği hatırlatılırsa bir müddet sonra kadın kimliğini yok sayarmış,hep kendini kapatır(herşeye),ilerde kocasıyla problem yaşarmış bu kanıtlanmış.böyle birşey varmı yani aile kökenli bir sorun olabilirmi hiç düşündünüzmü?

Merhaba, bence eşinizin kastettiği şey giyim kuşamla ilgili değil, hal ve tavırla ilgili...Sanırım siz kendinizi evlendiğinizden beri hiç değiştirmemişsiniz yani kendinizde değişiklikler yapıp evliliğinize de renk getirmemişsiniz, tarzınız hep aynı galiba, bundan bahsediyor bence...Bu içten gelen birşey, içinizden gelmezse cilveli olayım derken komik veya yapmacık duruma da düşebilir insan....Insan tabiki degisebilir isterse ama karsida da bunun kiymetini bilecek bir insan varmi, bu ugrasiya degecek mi buna bakmak lazim.

Acaba siz de esinizin hep aynı tarz giyinmesinden veya hep aynı seyleri yapmasindan sıkılıp size cilveli degilsin dedigi gibi, siz de ona hic cekici degilsin biraz cekici ol deseydiniz o sizin icin biseyler yapmaya calisir miydi? Ya da ben hep boyleydim, begenmiyorsan sen bilirsin ben buyum mu derdi? Bence ikincisini derdi.

Bir şeyi merak ettim...
Eşinizle birbirinize aşık olarak mı evlendiniz?

Veya siz eşinize aşık mısınız?
Çünkü, bence aşk, insana enerji veren, kadına ekstra bir hoşluk ve çekicilik, alım veren bir duygu.
ıster istemez eşinize cilveli olursunuz o zaman.

Bence içten gelmedikçe hiçbirşeyi yapmanın anlamı yok bu durumda, 1 gün yapar 2 gün yapar vazgeçersiniz ne de olsa...Belki de cilveli olamamanizin sebebi bizzat eşinizdir, sevmiyorsanız ne bileyim aşık değilseniz cilve olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…