benim gibi bir kadın daha var mı?

valla işin kilit noktası bu işte, başkası için değil kendin için yapmak:hulya:

kesinlikle..
bence bayan kendine bakma olayını küçük düşürücü bir şey olarak görüyor ve bu yüzden yapmıyor.. bence istiyor, güzel olmak,beğenilmek, saygı duyulmak...
yoksa buraya niye yazsın?
ama nedense böyle bir alışkanlık geliştirmiş bunu kıramıyor..
bana kalırsa eşi kabalık ediyor, bu kabul.. ama bayan da bir uzmandan yarım alsa kabugunu kırsa çok iyi olur.

sanırım görücü usulü evlenmelerinin de birçok etkisi var... sonuçta o zamanlar alışmadıkları için birbirlerine kocası evlenince farklı olabilir diye düşünmüş olabilir... 1,5 yıl geçmiş artık alışmaları lazım diye düşünerek de fikrini söylemiş... ama bir önceki konuyla bağlantılı olarak da koca da biraz çaba göstermeli diye düşünüyorum...

bence ufak tefek değişikliklerle sen kendini farklı hissettiğinde inan o da bunun farkına varacak...
bir yerden başlamalısın... ama değişikliklerin ani ve abartılı olmasın... o zaman eğreti durur zaten... içine sine sine yapmalısın... sen kendini ne kadar dişi hissedersen o kadar kolay olur...

dişi olmak derken aşırı makyaj ; şuh kahkalar değil bizim bahsettiklerimiz... biraz özen sadece...

evet çok haklısın... güçlüdür kadın ama güçlü görünmesi gerekmez bence... hassas görüneceksin ki o seni incitmemek için uğraşacak... tabii bunu da abartmamak lazım... sonuçta erkekler kendilerini güçlü de hissetmek istiyorlar... belki de o kendini senin yanında erkek gibi hissedemiyordur... fisfisfis

burda ozaman kadınada is dusuyor adamada.. kadınsı hareketlerle kocasına yaklassa nasıl davranıcak acaba hala aynımı denemesi gerekir bilmiyorumda adamıda dinlemek lasım sanırım:)
tabiki de canım ben zaten sadece eşinde suç demiyorum arkadaşta hatalı illa makyaj yapıp sexi bişeyler giyinmeye gerek yok bir bakış bir tatlı söz bir adamın içini hoplattırıcak bir hareket dokunuş bunlar bile yeterli benim takıldığım eşi insan hiçmi çok güzelsin demez eşine yaa ben bna taktım:uhm::uhm:

doğru cnm..
zaten güçlü görünmek demek erkeksi görünmek anlamına gelmez. hem hassas hem güçlü olabilir bir kadın.

ya bide tavır ve verdiğin enerji önemli
mesela burda bile birbirimizi hiç görmüyoruz bilmiyoum kim makyajlı kim ne giymiş
ama bazı üyelerin yorum tarzı, verdiği enerji o kadar erkeksi ve sert ki
yani makyaj vs değil aslında, özünde ki olay verilene enerji, hayata bakışı, eleştirisel mi pozitif vs.. bunlar bence makyajdan daha önemli
:hulya:

kardeşimin bir arkadaşı vardı.. bayılırdım görünce kızı..ne bir renk, ne bir topuklu ayakkabı, ne bir bakım... yok yok.. erkek gibi giyinir ve yürürdü.."kız azıcık kız gibi ol, bu ne böyle, çok salaşsın" dediğimde " abla ben sevmiyorum öyle olmayı, böyle rahatım " demişti..

tanıdığım bir kardeşim evlenmek istiyordu.. tanıştırdık.. iyi kız dedi.. olabilir.. biraz görüşelim.. 2 ayda bitti..

çcuğa sebep ne diyor sorduğumuzda" karşımda erkek gibi bir kız var, tamam ilk gördüğümde de makyaj yoktu, sadeydi kıyafeti falan ama , bugün böyledir demiştim.. ee baktım... kız ilk gördüğüm gün ne ise o.. şişme bot, altta bir kot, bir converse, saç toplu, çanta bile yok, herşey cebinde, en önemliside ona yılbaşı hediyesi kol saati aldım, eve götüremem annem sorar dedi. bende iyi dükkanda dursun o zaman geldikçe bakarsın dedim..böyle abla.. ısınamadım, temiz ama aşırı sıradan bakımsız bir kızdı.. dedi."

çok iyi bir kızdı.. ama beni heyecanlandırmıyordu ,onu kıskanamadım bile dedi..

sizin eşinizde sizi çok iyi görür, bakın çok iyi bir insanmış normalde.. ama üzgünüm heyecanlandıramıyorsunuz demekki..

yorumlarınızı okudum..cilveli olmadığım için ben suçluyum haklısınız kızlar..peki şunları hiç düşündünüzmü?türk erkekleri diline dolamış kadın bakımlı olmalı diye acaba bu tü
rk erkekleri kadınlara yaklaşmayı neden biilmiyor?burada veya başka yerlerde okuyor duyuyoruz..karısı dururken sanal kadınlarla vakit geçirip sonra pişman olanları,cinsel ilişkisinde tatmin olamayan ve bunu kocalarına söyleyemeyen birçok kadın var.peki hiçmi erkeklerin suçu yok.işveliş cilveli olduğunuzda sevgiliniz yada eşiniz size nekadar açık,size hakkını karşılığını verebiliyormu oda erkekliğini yapabiliyormu..?ben kocama işveli olamadım ok peki o bana nekadar nazikti?bence ben buradaki biçok kadının sorununu dile getirdim,kendimide eleştirdim farkındaysanız

acaba bu akşam gözüne siyah bir kalem mi çeksen... siyah kalem bakışlara gizem katıyor... çok basit ama yapılabilir birşey bence...

Onu işte biz kocana söyleyemiyoruz burdan beri. Onu da sen söyliyeceksin.

evet bazen benimde erkek arkadasım arasında boyle dialog gecer soruyorum suslu olmasam bakımsız olsam suanki gibi giyinmesem hosuna gidermiydi deyince hayır diyor makyaj yapmamı giyinmemi bazen kıskansada genede boyle seviyor erkeklerin cogu boyle ister sonucta bir kadınla birlikte oluyor erkekle degil

canım genel olarak haklısın elbette... ama sen eğer bakımlı-cilveliyim ; eşim beni çok beğenir ama yine de aldattı diye bir başlık açsaydın elbette farklı yorumlar yapardık hepimiz... ben katılıyorum erkeğin doyumsuz olduğu fikrine... ama onları adam etmek biraz da kadının elinde diye düşünüyorum...

mutlaka vardır kör kütük karısına aşık adamlar ;dünyayı görmeyenler filan ama sanırım sayısı çok çok az... türk erkekleri için değil sadece tüm erkekler için durum böyle maalesef... o yüzden yuvayı dişi kuş yapar sözünü de dikkate almak lazım sanırım... yerimseniben

bu arada suçlamıyor kimse seni ; sadece aslında düşündüğünden ya da kabul ettiğinden daha farklı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince...

bence sen cozum aramıyorsun sana boyle devam et demesini bekliyorsun insanların ..sonucta senin hayatın umarım bu sekilde mutlu olabilirsin

erkeklerin beklentisi hiç bitmiyo nedense
kocan sana bunu aşılaya aşılaya sende bunu kabul etmişsin!!!halbuki senin şunu demen lazım..ben kadın kadınımbayanssulusmileben sexiyim,ben mükemmel bir kadınımzemuszemus
kocan çokmu yakışıklı?çokmu çekici dünya yakışıklısımı:dilcikar:kurban olsun sana be..üzme kendini..sana güzel olduğunu bir kere bile hissettirmemiş bir adam benim nazarımda erkek değildir:1closedeyes:
bidaha sana böyle birşey söylerse bende zaman zaman lezbiyen olduğumu düşünüyorum de...karşımda kadınlığımı hissettiricek bir erkekten ziyade bir kadınla beraberim gibi hissediyorumda ondan de:sinifsinif:hee ama erkeğe öyle denirse cinayet sebebi..ama kadına herşey demek mübah dimigamyoncuiremsu

bir arkadaşım var. çok güzel kız. boyu kilosu yerinde. kaliteli kıyafetler giyer amaa...........

1. ilk tanıştığımızda saçlarını hep arkadan ve 1 sene boyunca aynı tokayla topladı.
2. sürekli converse, kot pantolon düz bi tshirt giyer...
3. o kadar soluk renkler giyer ki kıyafetleri yeni mi eski mi anlaşılmaz.
4. Dudakları soğuktan çatlar kanar ama dudak koruyucu bile sürmez.
5. Parfüm asla kullanmaz. Koltuk altına roll-on sürmez...(terleyince kötü oluyor haliyle)
6. gözüne bi kalem bile sürmez.
7. yanında çanta taşımaz :/ herşeyi cebine koyar...
8. kaşını falan da almaz...

vs. vs... ve benim neden sevgılım yok diye sorup duruyor. aslında çok güzel bi kız ama işte..... ben erkek olsam azıcık bakımlı olmasını isterdim karşımdakinin.....

bence sen cozum aramıyorsun sana boyle devam et demesini bekliyorsun insanların ..sonucta senin hayatın umarım bu sekilde mutlu olabilirsin

aynen..
teacher hala eşini suçluyorsun... bizlerde 24 saat hazırolda beklemiyoruz zaten.. ama çoğunlukla yapyoruz senin yapamam dediğin şeyleri..

sende birşeyler yap.. bakalım.. herşey giydiğin bir gecelikle sona ermez..önce görsellikle başlayıp, sonrasında hareketlerinede yansıt bakalım..

ha yine olmazsa, gel bize de ki" yaptım yine olmadı"

sen hala yapamam, öyle değilim, ama eşimde şöyle böyle diyorsun.. akannehir

bence sen, bugün ne giydin topiğine takıl biraz.. orda arkadaşlar birbirlerine çok güzel önerilerde bulunuyor..

tatlı arkadaşım:)

bak bu siyahla işaretlediğim yerlere dikkat. bu adamın burada bahsettiği kıskanma kavramı kızı sevdiği için değil...

erkeklerin kendi arasındaki yarışının bir parçası. sevgilisiyle tanıştırıp arkadaşlarına nasıl güzel mi kız diye soran çok mal adamlar vardır. ister ki birileri ona özensin. vay bee ne kız bulmuş desin. o çocuk da elde ettiği kızın dışarıdan beğenilmeyeceğini düşünmüş. derdi bu. çünkü kıskanmanın esas olanı birini sevdiğimizde vuku bulur. hepimizin erkekleri çok mu brad pitt? çok mu yakışıklı. çok mu bakımlı. ama panter gibi oluruz onları kıskanırken.

dişe dokunur bi kız tavlamadığı için bozulmuş bu arkadaş.

ayrıca tel de konuşuyoduk erkek arkadaşımla. şu senin kızı anlattım. süper dedi:) benim de öyle olmamı istermiş:)

konu sahibi arkadaşı da eşi gerçekten beğense böyle şeyler söylemez. kaldı ki 3 kere seksi gecelik giymiş adam tepki vermemiş. bi gelişme olmazsa kadın ne kadar sürdürebilir bunu.

kıyaslama yapıyor olabilir dışarıdaki kadınlarla. kıyafetlerimiz güzellik anlayışlarımız o kadar ortaklaştı ki tüm erkeklerin gözünde beğenme, güzel bulma, seksi bulma uyaranları aynı oldu. orjinalliğimizi yitiriyoruz. dolayısıyla o kriterleri evde bulamayınca beğenmiyor hale geliyor adamlar.

şöyle düşünün;

bir adama değer verdiğinizi ona süslenerek gösterirseniz, süslenmediğinizde noluyor yahu der. aynı şekilde benim çiçekte gözüm yoktu. bi gün bana gül aldı ve ben güldüm erkek arkadaşıma. ama sonra beklemeye başladım. çünkü sevgi gösteriş biçimi bu dedim. bu sadece bizle sınırlanmıyor. algılar değişiyor ve diğer kadınlar da çiçek getirmeyene öküz diyorlar. süslenme de buna benziyor.

ben mesela çocuksu tokalar takarım, değişik küpeler falan. sana hoş görünmek istedimin ifadesidir bu ve benim tarzımdır. dolayısıyla benimki de bu tarz şeyleri sevmeye başladı. prenses oluyorum o zaman.

bir adam sizi tarzınızla, onun için yaptıklarınızla, size ait olan özelliğinizle değerlendirmeli ve sevmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…