valla işin kilit noktası bu işte, başkası için değil kendin için yapmak:hulya:
bu arada teacher kırılma ama sen de biraz hoyratsın sanki..
kocan daha nazik olabilir sana karşı, o noktada hatalı buldum onu. bir erkek karısına,sevgilisine bir prenses gibi davranmalı, elinde bir mücevher tutar gibi nazik olmalı ona karşı, incitmekten korkmalı ama kadın da mücevher gibi olmalı.. her konu da.. sadece süsle püsle de olmaz bu.içinle dışın bütünleşmeli, çıt kırıldım ol demiyorum ama kırılgan ve hassas görünmesini bil. böyle olmana ragmen eşin sana karşı kaba ise o haksız.. ama sen burdaki gibi kırıcıysan evinde de eşinin de senle konusurken 2 kez düşünmemesi doğal..
tabiki de canım ben zaten sadece eşinde suç demiyorum arkadaşta hatalı illa makyaj yapıp sexi bişeyler giyinmeye gerek yok bir bakış bir tatlı söz bir adamın içini hoplattırıcak bir hareket dokunuş bunlar bile yeterli benim takıldığım eşi insan hiçmi çok güzelsin demez eşine yaa ben bna taktım:uhm::uhm:burda ozaman kadınada is dusuyor adamada.. kadınsı hareketlerle kocasına yaklassa nasıl davranıcak acaba hala aynımı denemesi gerekir bilmiyorumda adamıda dinlemek lasım sanırım:)
evet çok haklısın... güçlüdür kadın ama güçlü görünmesi gerekmez bence... hassas görüneceksin ki o seni incitmemek için uğraşacak... tabii bunu da abartmamak lazım... sonuçta erkekler kendilerini güçlü de hissetmek istiyorlar... belki de o kendini senin yanında erkek gibi hissedemiyordur... fisfisfis
yorumlarınızı okudum..cilveli olmadığım için ben suçluyum haklısınız kızlar..peki şunları hiç düşündünüzmü?türk erkekleri diline dolamış kadın bakımlı olmalı diye acaba bu tü
rk erkekleri kadınlara yaklaşmayı neden biilmiyor?burada veya başka yerlerde okuyor duyuyoruz..karısı dururken sanal kadınlarla vakit geçirip sonra pişman olanları,cinsel ilişkisinde tatmin olamayan ve bunu kocalarına söyleyemeyen birçok kadın var.peki hiçmi erkeklerin suçu yok.işveliş cilveli olduğunuzda sevgiliniz yada eşiniz size nekadar açık,size hakkını karşılığını verebiliyormu oda erkekliğini yapabiliyormu..?ben kocama işveli olamadım ok peki o bana nekadar nazikti?bence ben buradaki biçok kadının sorununu dile getirdim,kendimide eleştirdim farkındaysanız
kardeşimin bir arkadaşı vardı.. bayılırdım görünce kızı..ne bir renk, ne bir topuklu ayakkabı, ne bir bakım... yok yok.. erkek gibi giyinir ve yürürdü.."kız azıcık kız gibi ol, bu ne böyle, çok salaşsın" dediğimde " abla ben sevmiyorum öyle olmayı, böyle rahatım " demişti..
tanıdığım bir kardeşim evlenmek istiyordu.. tanıştırdık.. iyi kız dedi.. olabilir.. biraz görüşelim.. 2 ayda bitti..
çcuğa sebep ne diyor sorduğumuzda" karşımda erkek gibi bir kız var, tamam ilk gördüğümde de makyaj yoktu, sadeydi kıyafeti falan ama , bugün böyledir demiştim.. ee baktım... kız ilk gördüğüm gün ne ise o.. şişme bot, altta bir kot, bir converse, saç toplu, çanta bile yok, herşey cebinde, en önemliside ona yılbaşı hediyesi kol saati aldım, eve götüremem annem sorar dedi. bende iyi dükkanda dursun o zaman geldikçe bakarsın dedim..böyle abla.. ısınamadım, temiz ama aşırı sıradan bakımsız bir kızdı.. dedi."
çok iyi bir kızdı.. ama beni heyecanlandırmıyordu ,onu kıskanamadım bile dedi..
sizin eşinizde sizi çok iyi görür, bakın çok iyi bir insanmış normalde.. ama üzgünüm heyecanlandıramıyorsunuz demekki..
yorumlarınızı okudum..cilveli olmadığım için ben suçluyum haklısınız kızlar..peki şunları hiç düşündünüzmü?türk erkekleri diline dolamış kadın bakımlı olmalı diye acaba bu tü
rk erkekleri kadınlara yaklaşmayı neden biilmiyor?burada veya başka yerlerde okuyor duyuyoruz..karısı dururken sanal kadınlarla vakit geçirip sonra pişman olanları,cinsel ilişkisinde tatmin olamayan ve bunu kocalarına söyleyemeyen birçok kadın var.peki hiçmi erkeklerin suçu yok.işveliş cilveli olduğunuzda sevgiliniz yada eşiniz size nekadar açık,size hakkını karşılığını verebiliyormu oda erkekliğini yapabiliyormu..?ben kocama işveli olamadım ok peki o bana nekadar nazikti?bence ben buradaki biçok kadının sorununu dile getirdim,kendimide eleştirdim farkındaysanız
Onu işte biz kocana söyleyemiyoruz burdan beri. Onu da sen söyliyeceksin.
söyledim
bence sen cozum aramıyorsun sana boyle devam et demesini bekliyorsun insanların ..sonucta senin hayatın umarım bu sekilde mutlu olabilirsin
kardeşimin bir arkadaşı vardı.. bayılırdım görünce kızı..ne bir renk, ne bir topuklu ayakkabı, ne bir bakım... yok yok.. erkek gibi giyinir ve yürürdü.."kız azıcık kız gibi ol, bu ne böyle, çok salaşsın" dediğimde " abla ben sevmiyorum öyle olmayı, böyle rahatım " demişti..
tanıdığım bir kardeşim evlenmek istiyordu.. tanıştırdık.. iyi kız dedi.. olabilir.. biraz görüşelim.. 2 ayda bitti..
çcuğa sebep ne diyor sorduğumuzda" karşımda erkek gibi bir kız var, tamam ilk gördüğümde de makyaj yoktu, sadeydi kıyafeti falan ama , bugün böyledir demiştim.. ee baktım... kız ilk gördüğüm gün ne ise o.. şişme bot, altta bir kot, bir converse, saç toplu, çanta bile yok, herşey cebinde, en önemliside ona yılbaşı hediyesi kol saati aldım, eve götüremem annem sorar dedi. bende iyi dükkanda dursun o zaman geldikçe bakarsın dedim..böyle abla.. ısınamadım, temiz ama aşırı sıradan bakımsız bir kızdı.. dedi."
çok iyi bir kızdı.. ama beni heyecanlandırmıyordu ,onu kıskanamadım bile dedi..
sizin eşinizde sizi çok iyi görür, bakın çok iyi bir insanmış normalde.. ama üzgünüm heyecanlandıramıyorsunuz demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?