bu mesajda sanki kapitalizmin dolaylı olarak dayattığını düşündüğün şeylere atıfta bulunmuşsun :)
bugün dünya emekçi kadınlar günü tamam da:lepi:
yarın 9 mart artık yavaş yavaş kendine bakmalısın bence
gencecik kadınsın şimdi güzel güzel süslenmeyeceksin de ne zaman süsleneceksin belki yaşlandığında hiç canın istemeyecek
şimdiden unumu eledim eleğimi duvara astım olayına girme bence :)
Psikologu filan boşver.
Öncelikle kocam için değişiyorum fikrinden kurtul. Kocan sana arzulu gözlerle baktıkça, çok güzelsin dedikçe mutlu olacaksın ve bunu kendin için yaptığını anlayacaksın. Şöyle güzel sexy iç çamaşırlarından al. Ama gerçekten sexy olsun. Öyle kırmızı takımla kurtulamazsın aklinialirimsmile g string tanga falan al, jartiyer vs. Çok hafif dudaklarına meyveli koruyuculardan sür. Bakışlarını şuhlaştıracak bir makyaj yap veya kuaförde yaptır. Saçlarını toplama salık bırak. tek yandan bırakıp boynu açıkta bırakırsan da iyi olur. yürüyüşün çok önemli. Asil ve yavaş yürümelisin. Sanki parmak ucunda yürür gibi. Eşine dokun. Ondan bekleme. Onu istediğini belirtecek tavırlarda bulun.
Soyunurken belli bi sırayla ve yavaşça soyun. Hatta tam soyunma yarım kalsın kaydirigubbakcemile3
Vücudunun güzel olan kısmını ön plana çıkar. Çirkin olan kısmını arka planda tut. Göbeğin varsa göğüs dekoltesi olan bi gecelik giyebilirsin mesela. Bel altı espriler yap ama seviyesi düşük olmasın.
Kocan işteyken falan mesajlar at. Mesela kocan yanında değilken güzel seksi fotoğraflar çek. Senin göremediği yönlerini keşfetsin.
Kısacası : güzel olanı göster çirkin olanı gizle. gülümse. çapkın çapkın bak. asil yürü. istediğini belli et.
Elbette bunları bi anda yapamazsın. Yavaş bir değişim sürecine girebilirsin. Denemelisin. Sexy ve cilveli olmak güzellik gerektirmez. :hulya:
suslenip puslenmek deyince,cilve diyince hemen akliniza aptal sarisin modeli,kafasi bos sadece vucuduyla varolmak isteyen kadinlar gelmesin. onlar dediginiz gibi TV'de on plana cikartiliyor. ama erkekler de o kadar bos degiller merak etmeyin. her TVde gorduklerini karilarindan beklemiyorlar. evlilige heyecan katacak cilve baska birsey. ayrica benim anlamadigim; her kadin bir miktar cilvelidir. bu dogasinda vardir. benim ilk aklima gelen; siz belki de esinizi cekici bulmuyor, erkekten ziyade arkadas gibi goruyorsunuzdur. olamaz mi?cunku kocasini erkek olarak goren bir kadinin beyni hemen (en basit sekliyle) edepsiz :kedi: hormonlardan salgilaraklinialirimsmileaklinialirimsmile. ve bu hemen haraketlerinize yansir. cilve yapamak diye birsey yoktur. o zaten karsinizdakini cekici bulmanizin manifestosudur. sizin kadin erkek iliskisini nasil tanimladiginiza da bagli sorununuzun kaynagi bence...
saçıma çok dikkat etmiyorum.makyaj yapmıyorum.şimdi diyeceksinizki eşin haklı iyi ama ben değişemiyorum,içimden gelmiyor sorunda bu zaten.kadınsı olmak bana göre değil
Onu baştan düşünecekmiş kocan. Hiçte haksız değilsin güzelim. Bende saçıma başıma bakmam ve salaş giyinirim. Eşim 20 yıldır tek kelime etmedi. Çünkü ben flört dönemindeyken de, nişanlıykende böyleydim.
Çok merak ediyorum acaba senin eşinde bulduğun kusurlar yok mu? Varsa söyle bakalım değiştirecek mi kendini. Cevabını ben vereyim sana "ben böyleyim beni seveceksen böyle sev" diyecek ve hiç kılını kıpırdatmayacak.
Ben sırf eşim istiyor diye kişiliğimden vazgeçemem. Yani neysem oyum, olmayı istemediğim veya olamadığım biri gibi davranarak rol yapamam. Ayrıca evliliklerde rol yaparak yada olmadığın biriymiş gibi davranarak bir hayat sürdürülmez.
Merak ediyorumda saçını başına bakmamayı salaş giyinmeyi bi marifet olarak mı görüyorsunuz?
Eşinizin 20 yıldır tek kelime etmemesi durumundan memnun olduğu anlamınamı geliyor?
Ayrıca burda istenilen biraz kendine bakılması ve birazda yakınlık beklenmesi... Bunda kişiliğinden vazgeçilcek bi davranış göremiyorum ben.
Ayrıca bi kadının kadın gibi davranması rol yapmak olmuyor.
Kadının kadın gibi davranması normal olan zaten.
Bazen çok garip yorumlar yapıyorsunuz düşünce tarzınız gerçekten garip.
Onu baştan düşünecekmiş kocan. Hiçte haksız değilsin güzelim. Bende saçıma başıma bakmam ve salaş giyinirim. Eşim 20 yıldır tek kelime etmedi. Çünkü ben flört dönemindeyken de, nişanlıykende böyleydim.
Çok merak ediyorum acaba senin eşinde bulduğun kusurlar yok mu? Varsa söyle bakalım değiştirecek mi kendini. Cevabını ben vereyim sana "ben böyleyim beni seveceksen böyle sev" diyecek ve hiç kılını kıpırdatmayacak.
Ben sırf eşim istiyor diye kişiliğimden vazgeçemem. Yani neysem oyum, olmayı istemediğim veya olamadığım biri gibi davranarak rol yapamam. Ayrıca evliliklerde rol yaparak yada olmadığın biriymiş gibi davranarak bir hayat sürdürülmez.[/QUOTE
Burbukcum mesele herdaim fönlü güzel kıyafetle dolaşmak deil ki...
Demekki senhal ve hareketlerinle salaş da olsan eşine kadın gibi görünüyorsun....
Şimdi konu sahibi arkadaş evlenirken aşık olu flört ederek evlenmemiş ki. Beni böyle aldın böyle kabul et esin...
Zate görücü usulü evlenmişler.... Adam belli ki görmüş, iyi sade hanımhanımcık gözterişsiz iyi ile kızı diye antık evliliği yapmış....
Ama mesele sadece bunlarla bitmiyor... İndsan hayatını beraber geçirdiği insanı aynı zamanda kadın yada erkek olarak sevmek beğenmek ve arzulamak da istiyor....
Gözgöze gelmiyorlar, arkadaşın tavırları da giyimi kuşamı da tarzı da erkeksi... Eşden utandığını da söyledi...
Sence böyle bir evlilik sağlıklı olabilir mi????
Mesele bakımsız olmak değil kadın gibi olmamak...
Sen kocanın erkek gibi değil de kadın gibi olmasını istermiydin....Dudağına tırnağına parlatıcı süren, kadınsı hareketleri olan kadınsı konuşmaları ve tavırları lan bir adam sana koca olarak çekici gelirmiydi????
Aynı soruları konu sahibi arkadaşa da soruyorum....
Şahsen ben istemezdim....
Ben eslerin birbirine kendinde biraz degisiklik yapabilirsin, daha bakimli olabilirsin, veya kilona dikkat et gibi sözlerini hicte yanlis bulmuyorum.
Evlendik diye, beni böyle sevdin böyle aldin deyip hicbir sekilde özen gösteremem demek bence dogru degil.:hulya:
Tabikide sürekli güzellik salonundan cikmis gibi olamayiz, olmak zorundada degiliz ama bence her kadin biraz olsun kendine özen göstermeli, aman evlendim artik alan aldi deyip ne üstüne basina, nede kilosuna dikkat etmeyen bir sürü kadin taniyorum, ki bu kadinlar evlenmeden önce gayet bakimli kadinlardi.
Herkez gülü sever....gülün cok güzel bir görüntüsü vardir, ama güzelce paketlenmis süslenmis bir gülün cok daha güzel bir görüntüsü vardir öyle degilmi?a.s
Cilve olayina gelince bu gercektende icten gelen birsey, her Kadin bunu yapamaz.
Lakin bu birazda erkege bagli, erkek karsini simartmayi bilmiyorsa, karisina güzel oldugnu alimli oldugnu söylemiyorsa, karisinin cilveli bir hatun olmasinida beklemesin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?