Benim gibi cok fazla hayal kuran varmi?

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Cok fazla hayal kuruyorum .resmen hayal dünyamda yasiyorum.olmadik sacma sapan anlamsiz hayaller.hayal kurmaktan kendimi alamiyorum.baska kisi gibiymisim gibi filan.bu bir hastalik mi.tedavisi varmi.normal degilim biliyorum.kendimi işime bile veremiyorum.benim gibi olan varmi.akil verin lütfen

Sanırım evli değilsiniz.evlenmeden önce evlilik hayali kurardım.7 yıllık evliyim.ikide çocuğum var.kuracak bi hayalim bile YÖK.hayalini kurduğum herşeye sahip oldum şükür.

Bende hayal kuramam

Hayal kurmak iyi ,lakin cok mu sikintiniz var hayal dunyasina kaptiracak kadar

Şu an düşündüm de meslek sahibi olduktan sonra herhangi bir hayalim olmamış benim. Tek hayalim öğretmen olmakmış son kurduğum hayal buymuş. Neden bilmiyorum, en son kim öldürdü hayal kurma özgürlüğümü onu bile hatırlamıyorum. Bir süre sonra sadece gerçeklerle yaşamaya başladım.

Ben de çok hayal kurarım. İnsan hayalleriyle yaşar. Özellikle mutsuzken beni çok motive ediyor. Hayal kurabiliyorsan hala hayattan bi umudun var gibi bi algı oluştu bende. Ama herşeyin fazlası sıkıntı yaratır. İşlevselliğinizi yitirmenize sebebiyet veren en masum şey bile müdahale gerektirir.

Ben derslerimin çok yoğun olduğu zmanlarda çok hayal kuruyordum sanırım beynimizin işlerden kaçış yöntemi. Şimdi tatildeyim aklıma hayal kurmak gelmiyo valla.

Bazen hayatim cok dolu oluyor.Is okul arkadaslar vs.Mutlu oldugum zaman icinde yasadigim hayat beni tatmin ettigi zaman hic hayallere gerek duymuyorum.

Bazen de cok mutsuz oluyorum.Butun her seyden kendimi soyutlayip insanlardan uzaklasip hayal dunyasinda yasiyorum.Ustelik benim ki normal degil hastalik seviyesinde

Sanirim hayatin bize yetip yetmemesiyle ilgili.

Gözlemlediğim kadarıyla hayatından memnun olmayan insanlar aşırı hayal kuruyor..
Tabiki her hayal kuran mutsuz değil,insanlar hedeflerine ulaşmak için de hayal kurar bu farklı bi durum.
Ütopik ya da gerçekleşmesi imkansız olan,imkansız olduğunu hayal kuran kişi de bildiği halde kurulan hayallerden bahsediyorum.
Siz de gerçekleşmeyeceğini bildiğiniz,farklı bir hayatın hayalini kuruyorsunuz sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…