Evliyim bebegimde varSanırım evli değilsiniz.evlenmeden önce evlilik hayali kurardım.7 yıllık evliyim.ikide çocuğum var.kuracak bi hayalim bile YÖK.hayalini kurduğum herşeye sahip oldum şükür.
Yaa kız ne kuruyon bu kadar.merak ettim valla.Evliyim bebegimde var
Bende hayal kuramamCok fazla hayal kuruyorum .resmen hayal dünyamda yasiyorum.olmadik sacma sapan anlamsiz hayaller.hayal kurmaktan kendimi alamiyorum.baska kisi gibiymisim gibi filan.bu bir hastalik mi.tedavisi varmi.normal degilim biliyorum.kendimi işime bile veremiyorum.benim gibi olan varmi.akil verin lütfen
Hersey aklina gelebilecekYaa kız ne kuruyon bu kadar.merak ettim valla.
Hicbirseyden tam mutlu olmuyorum.beynim sanki beynim degil sanki ben ben degilim yokumHayal kurmak iyi ,lakin cok mu sikintiniz var hayal dunyasina kaptiracak kadar
Yok diyorum ama yok derken bile kendimi vara ikna etmwye calisiyorumÇok mu ütopik hayallerin var yoksa olma ihtimali var mı?
Ben derslerimin çok yoğun olduğu zmanlarda çok hayal kuruyordum sanırım beynimizin işlerden kaçış yöntemi. Şimdi tatildeyim aklıma hayal kurmak gelmiyo valla.Cok fazla hayal kuruyorum .resmen hayal dünyamda yasiyorum.olmadik sacma sapan anlamsiz hayaller.hayal kurmaktan kendimi alamiyorum.baska kisi gibiymisim gibi filan.bu bir hastalik mi.tedavisi varmi.normal degilim biliyorum.kendimi işime bile veremiyorum.benim gibi olan varmi.akil verin lütfen
EvetGenel olarak mutsuz musunuz peki?
Gözlemlediğim kadarıyla hayatından memnun olmayan insanlar aşırı hayal kuruyor..
Bir psikiyatra gidin,bebek vs depresyon olabilir,gecmis olsunHicbirseyden tam mutlu olmuyorum.beynim sanki beynim degil sanki ben ben degilim yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?