- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
psikiyatri kendileri.psikiyatriler hep öyle.terapi yok onlarda.terapiye gidecek durumumda çok açıkcası.tek çare ilaç kullanıyorum.aslında özgüveni çok yüksek biriyim.ama bu durumlar beni bu hale sokuyor.ama kurtulmak istiyorum bu ilaçlardnda.aşırı cinsel isteğim vardı benim bir sürü hormon testi falan yapıldı her şey normal çıktı.o isteklerimin nedenide psikolijmiş.bu ilaçlar o isteğimi baya kamçılıyo.yani mecburum kullanmaya.ömür boyu bu ialçlarımı kullanıcam.o şehvetinde azalması için şaşırdım iyice.:S
canım aşırı cinsel istek derken, ilaçları almazsan bu istek tüm gün olup işlerini, eğitimini mi etkiliyor. ya da senin bu hislerini ailenden biri farketti de endişelenip seni ilaçla soğutmaya mı çalışıyorlar.
kaç yaşındasın? 15-25 yaş aralığına olduğunu tahmin ediyorum.. zaten isteğin en yoğun olduğu zamanlardır. evli olmadığın için de kendi kendine tatmin oluyorsundur. olabilir. yani bu durum çok ileri değilse her saat başı değilse olabilir. her insanın libidosu farklıdır. ayrıca bunda otanacak bir şey yok. bu hisleri yaşayıp kötü bir şey yapmıyorsun ki hissediyorsun sadece. evlendiğinde bu durum senin için artı olacaktır.
pskiyatrlık bir durum gibi gelmiyor ki. psikolog maalesef çok pahalı haklısın. keşke sgk karşılasa. kim gidebiliyor ki düzenli psikoloğa... senin terapiye ihtiyacın var gibi. ücretsiz sana danışmanlık yapabilecek birine yönlendirseler seni. doktorunla konuşsan. denemye değer.
canım anladığım kadarıyla sende antidepresyan pek bir işe yaramamış doktoruna söyle bencetabiki..ilaç almazsam 7/24 orgazm oluyorum.hiç durmadann.nasıl bıktım,nasıl ağladım biliyomusunuz.şuan bile gözlerim doldu anlatırken.ailem bilmiyor tabiki.psikiloglarla terapiyle belki halledilebilir ama neden benm başıma geldi böyle bir şeyy anlamıyorum çok sıkılyıorum bu duruma.allahım bana yardım etsin tek isteğim buu.
tabiki..ilaç almazsam 7/24 orgazm oluyorum.hiç durmadann.nasıl bıktım,nasıl ağladım biliyomusunuz.şuan bile gözlerim doldu anlatırken.ailem bilmiyor tabiki.psikiloglarla terapiyle belki halledilebilir ama neden benm başıma geldi böyle bir şeyy anlamıyorum çok sıkılyıorum bu duruma.allahım bana yardım etsin tek isteğim buu.
nedense bu konu hıc ınanıdırıcı gelmedı bana .
konu baslıgına ''benım gıbı dalgın var mı ?'' dıye acmıssınız .
içerık olarak da dalgınlıgınızdan bahsetmıssınız .
ama yorumlar da konuyla alakalı bırsey goremıyorum .
dalgınlıgı atmıssınız koseye ,''benım sorunum asırı cınsel istek''
diye her yorum da belırtmısınız .
7/24 orgazm olmakla konu baslıgınız olan dalgınlıgın ne alakası var arkadasım
canım anladığım kadarıyla sende antidepresyan pek bir işe yaramamış doktoruna söyle bence
Arkadaş antidepresyan kullanıyormuş ve dalgınlık yapıyormuş bundan şikayet ederek açmış konuyu sonra konu antideprasyanı neden kullandığına gelince söylemek zorunda kaldı bizim sorularımızla oldu birazda. Bu tür şeyler var bir insan neden böyle birşeyi yalan olduğu halde yazsınki :26::26:nedense bu konu hıc ınanıdırıcı gelmedı bana .
konu baslıgına ''benım gıbı dalgın var mı ?'' dıye acmıssınız .
içerık olarak da dalgınlıgınızdan bahsetmıssınız .
ama yorumlar da konuyla alakalı bırsey goremıyorum .
dalgınlıgı atmıssınız koseye ,''benım sorunum asırı cınsel istek''
diye her yorum da belırtmısınız .
7/24 orgazm olmakla konu baslıgınız olan dalgınlıgın ne alakası var arkadasım
Arkadaş antidepresyan kullanıyormuş ve dalgınlık yapıyormuş bundan şikayet ederek açmış konuyu sonra konu antideprasyanı neden kullandığına gelince söylemek zorunda kaldı bizim sorularımızla oldu birazda. Bu tür şeyler var bir insan neden böyle birşeyi yalan olduğu halde yazsınki :26::26:
arkadaşım dikkat edersen senden başka fevri yaklaşan yok konuya.konu başlığı dalgınlık evet.iyice okursan msjları anlarsın.dalgınım dedim.ama ilaçdan da olabilir dedim.bana bütün üstüne ilaç kullanmayı bırakabilirsin dediler bende bunun üzerine ilaçları bırakamam çünkü zaten ortada aşırı istek var ,o ilaçlar azaltıyo dedim.anlatabildimmi
Sende haklı olabilirsin ama yinede kesin fake diye birşey yokki ortada eğer doğruysa yaşadığı büyük bir sorun ve biz direk fake diyip geçmemeliyiz yardım etmeye çalışmalıyız diye düşünüyorumkonu sahıbı bır kac yorumun da da ısrarla cınsel ıstekten bahsedıyor .dalgınlık fılan kalmadı hersey normal sadece cınsel ıstegım var dıyor .ama konu dalgınlık uzerıne acılmıs .madem dalgınlık kalmamıs konunun baslıgını asırı cınsel ıstek dıye acsaymıs .
Sende haklı olabilirsin ama yinede kesin fake diye birşey yokki ortada eğer doğruysa yaşadığı büyük bir sorun ve biz direk fake diyip geçmemeliyiz yardım etmeye çalışmalıyız diye düşünüyorum
Ama işte ikiside var asıl derdi şu an dalgınlık. Bak aşırı cinsel isteği varmış ve bu sebepten antidepresyan almış antidepresyanda dalgınlık yapıyormuş yani arkadaş cinsel istek yönünü değilde antidepresyanın dalgınlık yapmasını ele almış konuda. Yada bilmiyorum siz daha tecrübelisiniz bu sitede pofilinize baktımda senelerdir üyesiniz sanırımelbette arkadasım .ben aksını soylemıyorum zaten .
konu bana ınandırıcı gelmedı dıyorum cunku,konu sahıbı ısrarla her yorumunda asırı cınsel ıstegınden bahsetmıs .
madem en buyuk sorunu cınsel ıstegı ,o zaman o sorunu dogrultusun da konu acsın bız de o'na gore yorum yapalım degıl mı ?
konuya bakarsan dalgınlık gorunuyor sorunu .
ama yorumlara bakarsan cınsel ıstek gorunuyor .sımdı neye gore yorum yapacagını sasırıyor ınsan .
o yuzden konunun ınandırıcı gelmemesı de cok normal
AZGIN TEKELERE ALTIN ÖNERİLER
Magazin programlarının Azgın Teke Sendromuna yakalananların sayısını artırabileceğini söyleyen Dr. Keçe, şöyle devam etti: "Magazin programlarının aldatma, yasak aşk, cinsellik, zengin ve ünlü orta yaşlı erkeklerin eşlerini bırakıp, daha genç olanlara kaymaları, dedikodu ve ona bağlı konuları sık işlemesi halkın kafasını karıştırabilir, abartılı beklentiler yaratabilir ve artan yaşla birlikte cinselliğin kaybına ilişkin geliştirilen yanlış davranışlar azgın teke sendromuna yol açabilir.
İRADE VE AHLAK ÇÖKEBİLİR
Cinsel faaliyetlerinin azalmaya başladığı gerçeğinden rahatsız olan erkek; çevresine cinsel hayatında bir değişiklik veya herhangi bir azalma olmadığını, eskisi gibi devam ettiğini göstermek çabası içinde olabilir. Kişi cinsel duygu ve isteklerine esir olur, iradesini ve ahlak ölçülerini ayaklar altına alabilir ve sadece cinsel haz peşinde koşabilir. Hatta ilerleyen yaşlarda kendisinden yaş olarak çok küçük bir kişiyle birlikte olarak hâlâ genç kaldığını ispat etmeyi deneyebilir."
Buraya -18'ler de giriyor,bu tip şeyleri bu forumda değil,cinsellik forumunda paylaşın!!
Ama işte ikiside var asıl derdi şu an dalgınlık. Bak aşırı cinsel isteği varmış ve bu sebepten antidepresyan almış antidepresyanda dalgınlık yapıyormuş yani arkadaş cinsel istek yönünü değilde antidepresyanın dalgınlık yapmasını ele almış konuda. Yada bilmiyorum siz daha tecrübelisiniz bu sitede pofilinize baktımda senelerdir üyesiniz sanırım
ağlayanbulutlar, inan aynen beni anlatıyorsun. Üzerimde uzun süredir,özellikle de daha önce başlık da açtım,o olaydan sonra üzerimde acaip dalgınlık,böyle algılama sorunu var. Bazen öyle oluyor ki,birinin dediği en ufak şey bile beni yoruyor.Düşünmek beni yoruyor. Karşımdakinin suratına bakmaya mecalim olmuyor,gözlerimi kaldırmak zor geliyor. Söylenenlerin üzeirnde biraz düşümneceğim ki toparlanayım.. Sanırım depresyon etkisi bendeki,tam olarak bilmiyorum, psikiyatriye de kaç kere niyet ettim gitmedim.
Acaba seratonin maddesi mi azaldı (bu konularda araştırdım internetten araştırdım frontal lob sendromu diye birşey var,ona da benziyor bazen)..
Halbuki ben leb demeden leblebiyi anlayan cinsten biriyimdir normalde:) hemen anlarım,pratik zekam hemen aktivasyona geçer.Ama son aylarda daha da artarak birşeyler oldu... bilmiyorum:S
ben fevrı yaklasmadım konuya aksıne sız suan da fevrı tepkı verıyorsunuz .
ben sadece yaptıgınız yorumlara ve acıtıgınız konuya gore kendı dusuncemı belırttım .
sana verılen ılaclar asırı dalgınlık amaclı verılmıs ılaclar .asırı dalgınlık ıcın verılen ılacların
asırı cınsel ıstegı tedavı etmek amaclı kullanım da ne alaka ?
o ılacların cınsel ıstegınızı azalttıgını doktor mu dedı sıze yoksa sız mı oyle bır kanıya vardnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?