benim gibi dalgın var mı?:(

korkmakalbim, siz kendinize eğlence mi arıyorsunuz?

bir sorununu anlatan insanın konusunun içinde durup durup cinsel detaylara takılmanız çok dikkate değer.

Azgın teke yakıştırmasını ise hiç yakıştıramadım size, açık gönüllülükle derdini anlatan insana bu şekilde saldırmak kişiliğinizin göstergesi. Gidip kendi denginizle eğlenin, bu kızın canını da sıkmayın daha fazla.

çok teşekkürler ya allah razı olsun.belliki kendine eğlence arıyor.sanki cinsellikle ilgili 100 tane konu açmışım gibi.sordular söyledim.azgın teke lafına o kadar kızdımki bu bir hastalık allah kimseye vermesin.çok zor

Ne dediler,yani rahatsızlığınızın adı neymiş ?

Psikolog yardımı alın derim, tabii eğer psikiyatri alanına sevkedilmediyseniz.

Burada terapi yollarıyla kafanız boşalır biraz.. Bu ilaç alma mevzusu artık çığrından çıktı.

Her dört insandan birine ilaç veriliyor..

Türkiye'de en çok prim alınan ilaçlar ruhsal tedavi ilaçlarıymış.

Bu yüzden gerçekten güvenilmeyen doktora gidilmeyecek. İnsan hayatıyla oynanabiliyor.

İşini ehil yapanlar ise zan altında kalıyor.

Herneyse kalıtsal bir hastalığınız yoksa kendiniz terapi edecek alanlara yönlenin.

Bir hobi edinin, spor, sanat v.s

Bunun yanında b12 ve omega alın. Alerjiniz yoksa arı sütüde alın.

Omega 3 ve 9 içermesine dikkat edin.. Omega 6 yoğun barındıran tabletlerin faydası neredeyse yok.

Bu şekilde dış yollarla takviye dışında iş sizde bitiyor, direnmelisiniz.

ağzınıza sağlık.teşekkür ederim.çok güzel ifade etmişsiniz.allah inanmayana bin beterini versin.ben bu dertle mücadele ediyorum.fake falan da değilim.özürlü hiç değilim.((

Burası internet ortamı..İnsanlar yüzyüze baktıklarına inanamıyor, güvenmiyor artık.

Bu yüzden lütfen bu bilinçte olalım ve anlaşılmadığımız zaman bu şekilde beddua etmeyelim.

Bu etik değil.

Allah şifa versin.

evet bnce de doktorlar bence bu yüzden tak tak ilaç yazıp gönderiyolar.ben de bu hastalığın nereden kaynaklandığını bir anlasammm keşkeee.lanet olsun bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…