nasılsa artık izine ayrılıyosun evindesin yemeğimi yapıyorum desen tepki verirlermi hani laftan sözden anlarlarmı ,
sizin durum böyle gelmiş böyle gider mantığı hiç tepki verdiniz mi eşinize bu durumdan yakındınız mı
ayrıca ne demek laf olmasın diye anneme ayda bir gidiyorum sizce buna müdahale etmeye hakları var mı ? hadi diyelim müdahale ettiler sizde peki deyip susuyor musunuz...
be mesafeyi evlendiğiniz zaman koyabilirdiniz. 2 yıl geçmiş aradan bebeğiniz olacak diye mi böyle düşüncelere girdiniz.?
bir de eltiniz de aynı apartmanda ama sanırım o ayrı yiyiyor yemeği.
kim ne der diye de kendi ailene ayda 1 gitmen tuhafıma gitti benim. sonuçta senin ailen sen de onların evladısın,ağaç kavuğundan çıkmadın ya.
bence alttan alttan ilk eşine söylemeye başla ,sonra kv'ne. belli alışkanlık olduğu için ilk karşı çıkıp,yadırgar belki kv'den ama alışır.
loğusa döneminde zaten evinde olman daha da mantıklı. bu süreci uzatıp , mesafe koyman da yavaş yavaş olur bu süreçten sonra.
şimdiden Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
arkadasim....
bende 2.5 yillik evliyim.bizde aile apartm oturuyoruz.
sen bastan beri taviz vermissin.tamAm esinin ailesi ama sizde artik bir ailesiniz.
1)dogumum yakin izne cikacam diyorsun o zaman isten geldikten sonra esine yorgun oldugunu dinlenmek istedigini soyle.
2)kvye ciktiginiz zamanlarda sofrayi toplamak yerine wc ye gidin ve biraz bekleyin.
3)izine ciktiginizda kahvaltidan baslayip aksam cayina kadar kv niz sizi yaninda isteyecektir.eger 1 no lu onerimi uygularsaniz beklentisi azalacaktir.esinizin gelmesine yakin kv nin yanina cikin.biraz oturun ve evinize inin.neden indiginizi de sorarsa "x gelecek yemek yapmistim yemegin yanina salatami hazirlayayim" deyiverin.
eger simdiden ayirmazsaniz cocuk olur yok cocuk kucuk yemek yapamazsin drler.anladigim kadariyla gorumce vr kv de hamile halinizle yardim etmezken cocuk olunca da yardim etmez.
bazı insanlarda anlayış kıtlığı var nedense ben kendi babamda olsa yanında emzirmek istemem çok haklısın aslında ya bu ailelerle olabildiğince uzak oturmak lazımAynı binadayım bende..Yemek ayrı ama sürekli yukardaydım gündüz ayrı çıkardım akşam eşim gelir yemeğimizi yerdek daha çıkmadan ararlardı zaten çay diye..Sezaryan ile doğum yaptım..Doğumdan sonra sürekli bendelerdi..Bir süre sonra tekrar yukarı çıkmalar başladı..Kayınbirader kayınpeder evde odada aşağı emzirmeye iniyorum diyordum kıyametler kopuyordu ne var burada emzir arkanı dön emzir diye belki 150 200 defa söylediler belki daha fazla..Her defasında rahat edemem bir alt kattayım uzağa gitmiyorum diyordum..2 aYLIK Bebek 5 dk emmiyor yarım saat emiyor nihayeti ki 5 dk bile olsa uygun muz sizce kayınbiraderler var 2 tane kayınpeder..Bir de müslümanız diye geçinmiyorlar mı deli oluyorum..
Benim öz abim ya odadan çıkardı kapıyı kapatırdı..Ona bile arkamı dönüp emzirmedim..Eşime söylüyordum yarım saatten kimseye bir şey olmaz utanıyorum günah ya söyleye söyleye rahat edemiyorum diye diye şükürler olsun çok çıkmıyorum..22 aylık oğlum şimdi de yemesi içmesi sıkıntı herşeye burunlarını sokuyorlar..Neyi yapma diyorsam inadıma yapıyorlar..Bıktırdılar yemin ederim ya..
Aynı binadayım bende..Yemek ayrı ama sürekli yukardaydım gündüz ayrı çıkardım akşam eşim gelir yemeğimizi yerdek daha çıkmadan ararlardı zaten çay diye..Sezaryan ile doğum yaptım..Doğumdan sonra sürekli bendelerdi..Bir süre sonra tekrar yukarı çıkmalar başladı..Kayınbirader kayınpeder evde odada aşağı emzirmeye iniyorum diyordum kıyametler kopuyordu ne var burada emzir arkanı dön emzir diye belki 150 200 defa söylediler belki daha fazla..Her defasında rahat edemem bir alt kattayım uzağa gitmiyorum diyordum..2 aYLIK Bebek 5 dk emmiyor yarım saat emiyor nihayeti ki 5 dk bile olsa uygun muz sizce kayınbiraderler var 2 tane kayınpeder..Bir de müslümanız diye geçinmiyorlar mı deli oluyorum..
Benim öz abim ya odadan çıkardı kapıyı kapatırdı..Ona bile arkamı dönüp emzirmedim..Eşime söylüyordum yarım saatten kimseye bir şey olmaz utanıyorum günah ya söyleye söyleye rahat edemiyorum diye diye şükürler olsun çok çıkmıyorum..22 aylık oğlum şimdi de yemesi içmesi sıkıntı herşeye burunlarını sokuyorlar..Neyi yapma diyorsam inadıma yapıyorlar..Bıktırdılar yemin ederim ya..
bazı insanlarda anlayış kıtlığı var nedense ben kendi babamda olsa yanında emzirmek istemem çok haklısın aslında ya bu ailelerle olabildiğince uzak oturmak lazım
ya işte 50 sene öncesinin görgüsündeler kusura bakma arkadaşım aynı odanın içinde yaşayan aileler gibi...
köy yerinde imkansızlık içinde yaşayan insanlar öyle yaşadılar tek evde 2 aile herkes aynı odada otursun yesin içsin yatsın kalksın yanı bundan ne farkı var sadece cinsel hayatınızı ayrı evde yaşıyorsunuz...
e buda bi gelişme midir yani güya modern zamanda yaşıyoruz hep yalan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?