eşimle çok konuştum anlattım durumu cevap vermiyo ben konuşuyorum o bakıyo napıyım daha
Müdahele etmeye hakları yok ama Aile içinde huzurum bozuluyo bu seferde
Maalesef tepemde üst katta oturuyorlar..Daha neler neler var ya insanlık farklı bir şey anlayış farklı bir şey görgü ile okumak ile alakası yok..
ben bu tarz davranışların okumakla alakası olduğunu düşünmüyorum görgü meselesi biraz da ama zor olur bu tip insanlarla uğraşmak allah yardım etsin
Benim sağ ayak bileğimin bağlarda yırtılma oldu 15 gün alçıda kaldı..Salı günü alındı cumartesi de çiftliğe misafir var gelin dediler ayağımdan diz kapağımın altına kadar alıçıda idi o halimle zıplayarak yemek servisi yaptım tezgaha dayandım dirseklerimle bulaşıkları öyle yıkadım tek ayağımın üzerinde..Sonra da çay servisi yaptım kimse acımadı Allah razı olsun da demedi daha da sen şunu yapmadın diye azar işittim..
Neredeee insanlık nerede müslümanlık..????
Canım neden yaptın ya? Yerin dibine batsın bulaşığı da, çay servisi de. Allah insanlıktan nasibini alamayanlarla karşılaştırmasın kimseleri..
şu aile apt.ları kentsel dönüşümle yıkılsada bi daha aynı apt.da oturulmasa
gelin hanımlar ''kötülük olmasın''diye diye susup yılları deviriyosunuz..
baştan ''ne alaka benim evim burası yemeğimi kendim yapıp yerim''demediyseniz sonrası zor
kabile hayatı anca kafaya tüy diktirir
Nasıl yapmayacağım ki hadi hadi dedi durdu..Bulaşıklar içinde kayınbiraderimin kız arkadaşı da vardı geldi biriniz köpükleyin biriniz durulayın dedi..Misafirler arasında 78 yaşında bir teyze vardı..Allah aşkına otur ben sana hizmet edeyim dedi..Kaynanam anca hadi hadi..
Anladım canım yüzgöz olmak istememişsin sanırım kayınvalidenle, o da oldu bittiye getirmiş. Ama ne olursa olsun senden başka o işi yapacak illa ki insan vardır. Ben olsam inadımdan yapmazdım sanıyorum, hatta yapmamı isterse durumumu görmüyor musun derdim. Çünkü bu kadarı insan kullanmaya giriyor.
Neyse, senin emeklerini kul görmezse Allah biliyor, Allah akıl fikir versin kayınvalidene.
şanslı sayılırsın bence bi sorun tatışma falan olduğu zaman kapını kapatıp oturacağın bi evin var en azındanMeraßa Kızlar ,
Evleneni nerdeyse 2 yıl olucak . Oturduğum apartman aile apartmanı Kayınvalidem , Kvnin eltisi , Kvnin Kendi kardeşi , Eltim bunun Dışında bi kaç akraba aynı apartmanda oturuyoruz. Yeme - İçme aynı .. Utanmasa Kayıvalidem gelin bizimle yatın diyecek. Şuan kendi işimizde çalışıyorum. 2 hafta sonra doğum İznine ayrılıcam. Artık Yeme - İçme olayını ayırmak evimde dinlenmek isityorum. İlk zamanlar kvnin ev temizliğini falan yapıyodum yapmıyorum artık. 2 senedir bi kere evime gelipde neyin eksik temizlik yapabiliyomusun işin var mı demedi . Hamile olduğum halde de sormadı. Bişi demedi. Kendi İşimi kendim yapan İnsanım Hoş .... En azından sormak Lazımmm diye düşünüyorum. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Sabah desen kahvaltı yapmak yok . Eşimi annesi arar Arasıra telde Sabah ' Kalktın mı ? Kahvaltı hazırladım gel Yap der Bize bişi diyen yokkk . Susuyorum Hep. Akşam olunca eve git. Kv 4. Katta Ben 1. katta eve giriyoruz Eşimle ben üstümü deiştiriyorum vs. O sırada durmadan telefon yemek yiycez çabuk gelin bilmem Ne . Aceleyle yukarı çık yemek ye . Sonra kv otursun görümcende ders çalışmaya gitsin sofra toplamak sana kalsın. iyi güzel bu halimle eğil kalk sofrayı kaldır. Mutfakta bulaşıktı Şuydu buydu Bitir. Çay ver meyve ver. Anası bi yerde Eşim bi Yerde yayılsınlar Kanepede Yatıp tv izlesinler. Bende salak gibi Eşimin suratına bakıyım . Oda oturmaya devam etsin. 10 da 11 de evine in hadi bakalım . Uyu ertesi gün yine aynı Şeyler rutin olarak.
Ama Ben artık bunları yaşamak istemiyorum. Yavaş yavaş arama mesafe koymak istiyorum . Akşam olunca eşimi evimde karşılamak , Evimde mis gibi yemek Kokmasını Eşimle güzel bi yemek Sonrasında Muhabbet etmek istiyorum. Bebeğim olduktan sonra huzurlu mutlu bi hayat istiyorumm. Küçücük Bebekle bi aşağıya bi yukarıya çıkmak istemiyorum. Ev kalabalık olunca istediğin gibi hareket edemiyosun.İstediğini giyemiyosun.Çok fazla bişi mi istiyorum . Söyleyin kızlar. Sıkıldım artık . Eşimin ailesi ortada bişi yokken benim ailemle görüşmüyo Yakın olduğum halde kendi aileme ayda bir gidiyorum. Aman laf söylemesinler diye. Evime ne bi arkadaşımı Ne bi akrabamı çağırabiliyorum. Çağırsam napcam misafirin Önüne ne koycam . Malum Doğumum yaklaşıyo Annem gelmek istiyo temizliğini yapıyım Çalışıyosun Bebeğin odasını yapalım diyo Ona dahi bişi diyemiyorum. Bunların hepsine göz yumar oldum.
Eşim benden 6 yaş büyük severek evlendik . Kötü alışkanlığı yok .. Bana bağırıp çağırması vurmuşluğu yok. Onu çok seviyorum Ama . Ailede böyle gelmiş böyle gidiyo . Kayınvalidem kaynanasında gördüğünü eltimle bana yapıyo. Arama bu saatten sonra nası seviye koymalıyım yardım edin Lütfennn yaa Durumum zor Çünküü... :18::18::18:
kusura bakmayin
böyle olaylarda hic kv falan haksiz görmüyorum
sizin sucunuz
böyle yasamayi siz secmissiniz aslinda kabullenmissiniz
özel hayat sifir
birde hizmetcilik vs vs vs
2 sene sonra birseyleri degistirmek cok zor
cünkü herks alismis
kavgasiz zor
hamilesinizde
takmayin kimseyi ne olursa olsun ne derlerse desinler
evinin hanimi ol ben kafami dinlyecegim
iste kendi evimde yemek yineyececim ve yani nasil istiyorsaniz öyle
bu sizin hayatiniz
lütfen sizi kimseyi karistirmayin
esinizede adam aklli cekin konusun
sanirsam kendiside hayatindan cok memnun
bana göre de konu sahibinin kendi seçimi olmuş bu yaşam.ne demak benim annem ve akrabalarım evime gelemeyecek.ne demek ne yedireceğim gelenlere.
konu sahibi çalışan biri değil mi.alırsın evine hazırlarsın çağırırsın akrabalarını.o da olmadı mı çağırırım kaynanamın evine.orada yaşıyorsam benim misafirlerim de elbette gelecek
Meraßa Kızlar ,
Evleneni nerdeyse 2 yıl olucak . Oturduğum apartman aile apartmanı Kayınvalidem , Kvnin eltisi , Kvnin Kendi kardeşi , Eltim bunun Dışında bi kaç akraba aynı apartmanda oturuyoruz. Yeme - İçme aynı .. Utanmasa Kayıvalidem gelin bizimle yatın diyecek. Şuan kendi işimizde çalışıyorum. 2 hafta sonra doğum İznine ayrılıcam. Artık Yeme - İçme olayını ayırmak evimde dinlenmek isityorum. İlk zamanlar kvnin ev temizliğini falan yapıyodum yapmıyorum artık. 2 senedir bi kere evime gelipde neyin eksik temizlik yapabiliyomusun işin var mı demedi . Hamile olduğum halde de sormadı. Bişi demedi. Kendi İşimi kendim yapan İnsanım Hoş .... En azından sormak Lazımmm diye düşünüyorum. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Sabah desen kahvaltı yapmak yok . Eşimi annesi arar Arasıra telde Sabah ' Kalktın mı ? Kahvaltı hazırladım gel Yap der Bize bişi diyen yokkk . Susuyorum Hep. Akşam olunca eve git. Kv 4. Katta Ben 1. katta eve giriyoruz Eşimle ben üstümü deiştiriyorum vs. O sırada durmadan telefon yemek yiycez çabuk gelin bilmem Ne . Aceleyle yukarı çık yemek ye . Sonra kv otursun görümcende ders çalışmaya gitsin sofra toplamak sana kalsın. iyi güzel bu halimle eğil kalk sofrayı kaldır. Mutfakta bulaşıktı Şuydu buydu Bitir. Çay ver meyve ver. Anası bi yerde Eşim bi Yerde yayılsınlar Kanepede Yatıp tv izlesinler. Bende salak gibi Eşimin suratına bakıyım . Oda oturmaya devam etsin. 10 da 11 de evine in hadi bakalım . Uyu ertesi gün yine aynı Şeyler rutin olarak.
Ama Ben artık bunları yaşamak istemiyorum. Yavaş yavaş arama mesafe koymak istiyorum . Akşam olunca eşimi evimde karşılamak , Evimde mis gibi yemek Kokmasını Eşimle güzel bi yemek Sonrasında Muhabbet etmek istiyorum. Bebeğim olduktan sonra huzurlu mutlu bi hayat istiyorumm. Küçücük Bebekle bi aşağıya bi yukarıya çıkmak istemiyorum. Ev kalabalık olunca istediğin gibi hareket edemiyosun.İstediğini giyemiyosun.Çok fazla bişi mi istiyorum . Söyleyin kızlar. Sıkıldım artık . Eşimin ailesi ortada bişi yokken benim ailemle görüşmüyo Yakın olduğum halde kendi aileme ayda bir gidiyorum. Aman laf söylemesinler diye. Evime ne bi arkadaşımı Ne bi akrabamı çağırabiliyorum. Çağırsam napcam misafirin Önüne ne koycam . Malum Doğumum yaklaşıyo Annem gelmek istiyo temizliğini yapıyım Çalışıyosun Bebeğin odasını yapalım diyo Ona dahi bişi diyemiyorum. Bunların hepsine göz yumar oldum.
Eşim benden 6 yaş büyük severek evlendik . Kötü alışkanlığı yok .. Bana bağırıp çağırması vurmuşluğu yok. Onu çok seviyorum Ama . Ailede böyle gelmiş böyle gidiyo . Kayınvalidem kaynanasında gördüğünü eltimle bana yapıyo. Arama bu saatten sonra nası seviye koymalıyım yardım edin Lütfennn yaa Durumum zor Çünküü... :18::18::18:
Nasıl yapmayacağım ki hadi hadi dedi durdu..Bulaşıklar içinde kayınbiraderimin kız arkadaşı da vardı geldi biriniz köpükleyin biriniz durulayın dedi..Misafirler arasında 78 yaşında bir teyze vardı..Allah aşkına otur ben sana hizmet edeyim dedi..Kaynanam anca hadi hadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?