o bulaşık leğenine sokup onu bi güzel köpürtecen süngerin sert yüzüyle alahımmmm:)))
bende altlı üstlü oturuyorum canım.. bizdede yeme içme birdi ama ayırdık çok şükür rahatım şimdi.... dogumun yaklaşmış canım, onu bahane edebilirsin rahat emziremiyorum yukarda falan dersin...
Kadınlara çok üzülüyorum bana bağırmışlığı vurmuşluğu yok iyi biridir diyor
çıta ne kadar düşük yarabbim
bunlar olsa kötü olacak
su andada kötü bir eşin var konu sahibi pasif karısının bakışından birşey anlamayan bir adam bu mu iyi eş...
Nasıl yeme - içmeyi ayırdın canım ?
[ı]
ayyy gaza geldim şimdi çıkar yaparım intikam soğık yenen bir yemektir der yaparım
Ankara ya yürüş mü yapsak kaynanalar kaynanalar rahat durunnnn yoksaa sizi kazanda kaynatacağız[/ı]
Ben de nişanlımdan bu sebepten ayrıldım çok sevmeme rağmen. Ailesi tutturdu bizim alt katımızda oturacaksınız diye.Kayınvalidem ben oğlumu dizimin dibinden asla ayırmam dedi.Ayrıca bana karşı o kadar soğuk ve mesafeli davranıyorlardı ki anlatamam.Hadi iyi olsalar samimi olsalar neyse.. Böyle olunca istemedim tabi onların dibinde yaşamak.Benim istemediğimi anlayınca da vazgeçtiler gibi bişey oldu.Ne aradılar ne sordular,nişanlımı doldurup doldurup benim yanıma yolladılar ve sonunda ayrıldık bu ev muhabbeti yüzünden.Başta çok üzüldüm ağladım,hala da bazen çok üzülürüm ama mantıklı düşününce diyorm ki iyi ki taşınmamışım onların yanına
Yok canım kızar mıyım hiç,nişanlıyken her gün ağladım, her gün.Hayırlısı buydu demek ki.Senin de durumun düzelir inşallah canım Allah yardımcın olsun.İnşallah ailenle ayrı bir eve çıkma imkanınız olur da mutsuzluğun son bulur canım.
İlla ki yıpranmışsındır..Ama benim düşüncem belki de hayırlısı buydu..Yani bizim gibi olduğunda emin ol hayatın mücadele ile geçiyor..Kızma ama senin adına sevindim..
Yok canım kızar mıyım hiç,nişanlıyken her gün ağladım, her gün.Hayırlısı buydu demek ki.Senin de durumun düzelir inşallah canım Allah yardımcın olsun.İnşallah ailenle ayrı bir eve çıkma imkanınız olur da mutsuzluğun son bulur canım.
Nasıl yeme - içmeyi ayırdın canım ?
bende aile apartmanında oturuorum..eşimin amcaları..k.v vs. ile...çok zor aile apartmanı binanın altında da marketimiz var durumum o derece vahim.. rahat bi aileden geldm burda öldüm öldüm dirildim o derece zor yani..1 yılı aşkın zamandır ne savaşlar veriorum pekte sabrım kalmadı galiba..hergün kahvaltı akşam yemeği aynı olsun istedi kaynanam..hergün çıkıp işin gücün varmı nasılsın dememi bekledi..ve ben böyle bi yapıya sahip oldunu bilmiodum cahillik aynı apartmanda olurda bu istekler olmazmı işte bilemedim..eşimde evimiz ayrı herkesin yemeği kendi evinde pişer bizde sadece çok gezersek amcalar vs karışır şimdi gezdin gezdin derdi..ama alakası yok hep onun yüzünden..evlendik hemen akşam yemeğiyle başladık çıkmaya..eşimin tatili bittiğinde sabah kahvaltıyıda beraber yapacaz dedi kaynanam 3. ayda kestim kahvaltıyı hadi yeni gelinimde istiyolardı şimdi kusura bakmasınlar dedim..kaynana kızdı küstü ama geçti..yakın zamandada pazarları akşam yemeğinide kestim ona gık diyemedi..pazarları kapısını çalmıorum misafirleri olmadıkça onuda zorla çağırıolar mevzu uzamasın die katlanıorum..temizlik işinide yazsonunda bitirdim gündüzleri kapısını çalmıorum çatladı geldi geldi bağırdı çağırdı ne laflar söledi git babanın evine filan benimde tabi çenem durmadı sana düşmez beni babamın evine yollamak sen bana bağıramazsın bana anam babam bağırmadı hayatında kendinden sen soğuttun. iice soğutursan kapının önünden geçmem dedim şimdi düzeldi gibi ama sanmam neyse o yine sinirlenir azcık bişeye eski haline döner değişmez yani bi seneyi aşkındır değişmediyse..yani kısaca eşimin ailesinin hayatını yaşıyoruz aynı binada olunca ve ben artık dayanamıyorum..cuma günü bana fikrimi sormadan teyzesigile götürdüler sustum yine eşim üzülmesin die dün pazarımız vardı onlara misafir geldi die pazarımızı yaşayamadık eşime bağırdım çağırdım ama değişen birşey yok şimdi eşimle konuşmuyoruz olan bize oluo kimseye birşey olduğu yok güllük gülistanlık herkes hayatına devam edio..eşime kaç kere anlattım bak ailen için bizi feda ediosun birimizden birimize bişey olacak yada bitecek bu evlilik die tamam dio haklısın aşkımsın canımsın doğrusun dio bakıyorum hiçbirşey değişmemiş yine olan bize olmuş eşim korkağın teki..ailsinin ağzına bakıo huyu kurusun değişmezde bu saatten sonra..bende itekleye itekleye neree kadar gidecekk tek benim çabamlada olmazki..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Meraßa Kızlar ,
Evleneni nerdeyse 2 yıl olucak . Oturduğum apartman aile apartmanı Kayınvalidem , Kvnin eltisi , Kvnin Kendi kardeşi , Eltim bunun Dışında bi kaç akraba aynı apartmanda oturuyoruz. Yeme - İçme aynı .. Utanmasa Kayıvalidem gelin bizimle yatın diyecek. Şuan kendi işimizde çalışıyorum. 2 hafta sonra doğum İznine ayrılıcam. Artık Yeme - İçme olayını ayırmak evimde dinlenmek isityorum. İlk zamanlar kvnin ev temizliğini falan yapıyodum yapmıyorum artık. 2 senedir bi kere evime gelipde neyin eksik temizlik yapabiliyomusun işin var mı demedi . Hamile olduğum halde de sormadı. Bişi demedi. Kendi İşimi kendim yapan İnsanım Hoş .... En azından sormak Lazımmm diye düşünüyorum. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Sabah desen kahvaltı yapmak yok . Eşimi annesi arar Arasıra telde Sabah ' Kalktın mı ? Kahvaltı hazırladım gel Yap der Bize bişi diyen yokkk . Susuyorum Hep. Akşam olunca eve git. Kv 4. Katta Ben 1. katta eve giriyoruz Eşimle ben üstümü deiştiriyorum vs. O sırada durmadan telefon yemek yiycez çabuk gelin bilmem Ne . Aceleyle yukarı çık yemek ye . Sonra kv otursun görümcende ders çalışmaya gitsin sofra toplamak sana kalsın. iyi güzel bu halimle eğil kalk sofrayı kaldır. Mutfakta bulaşıktı Şuydu buydu Bitir. Çay ver meyve ver. Anası bi yerde Eşim bi Yerde yayılsınlar Kanepede Yatıp tv izlesinler. Bende salak gibi Eşimin suratına bakıyım . Oda oturmaya devam etsin. 10 da 11 de evine in hadi bakalım . Uyu ertesi gün yine aynı Şeyler rutin olarak.
Ama Ben artık bunları yaşamak istemiyorum. Yavaş yavaş arama mesafe koymak istiyorum . Akşam olunca eşimi evimde karşılamak , Evimde mis gibi yemek Kokmasını Eşimle güzel bi yemek Sonrasında Muhabbet etmek istiyorum. Bebeğim olduktan sonra huzurlu mutlu bi hayat istiyorumm. Küçücük Bebekle bi aşağıya bi yukarıya çıkmak istemiyorum. Ev kalabalık olunca istediğin gibi hareket edemiyosun.İstediğini giyemiyosun.Çok fazla bişi mi istiyorum . Söyleyin kızlar. Sıkıldım artık . Eşimin ailesi ortada bişi yokken benim ailemle görüşmüyo Yakın olduğum halde kendi aileme ayda bir gidiyorum. Aman laf söylemesinler diye. Evime ne bi arkadaşımı Ne bi akrabamı çağırabiliyorum. Çağırsam napcam misafirin Önüne ne koycam . Malum Doğumum yaklaşıyo Annem gelmek istiyo temizliğini yapıyım Çalışıyosun Bebeğin odasını yapalım diyo Ona dahi bişi diyemiyorum. Bunların hepsine göz yumar oldum.
Eşim benden 6 yaş büyük severek evlendik . Kötü alışkanlığı yok .. Bana bağırıp çağırması vurmuşluğu yok. Onu çok seviyorum Ama . Ailede böyle gelmiş böyle gidiyo . Kayınvalidem kaynanasında gördüğünü eltimle bana yapıyo. Arama bu saatten sonra nası seviye koymalıyım yardım edin Lütfennn yaa Durumum zor Çünküü... :18::18::18:
Ya okudukça sinirlerim bozuldu.. Henüz bekarım ama evlilikten korkmaya başlamadım desem yalan olur..
Aynı durumda olan pek çok arkadaşımda da aynı dertlere şahit oldum..
Hatta bazıları sırf o binadan uzaklaşabilmek için küçücük bebeğiyle çıkıp, akşama kadar ya alışveriş merkezinde ya da biz arkadaşlarından birinin yanında dururdu.
Çünkü ailesine gitse, ağzından kaçırmaktan korkarlardı. Neyse ki bazıları eşini ikna etti de, ayrı eve çıkabildiler.. Gerçekten çok zor bir durum..(
Ya neden öyle kabile gibi bir arada oturmak isterler ki, anlamıyorum.
Eskiden bir saldırı..vs olur diye kabile şeklinde bir arada yaşanırmış.. şimdi niye bunu devam ettirmeye çalışırlar ki?
Keşke en başından bir arada oturmayı kabul etmeyip, başka yerde oturmak isteseydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?