- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 38
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
semiyorsa evlenmeseydi çocuk youncağı mı buErkekten mi hoşlanıyor kadından mi hoşlanıyor u bırakmak ve seni sevmiyor işte kısmına gelmek gerek. Zorlama nin mantığı yok bence.
hızlı davranmadım sadece kız kardeşime söyledim o da aileme söyledi. Ailem de beni istemeyen kaynanam için eşimin teyzesine söyledi bu durumu. Annem söyledi diye ben aylarca düzeltmeye çalıştım. Evi habersiz boşalttı eşyaları aldı çeyizim ortalıkta kaldı. Erkeklerle konuşuyor yemek yapmayı bilmiyor adamın erkekliğini aldı cazgır vs bir sürü iftira ettılar kim rezil oldu sence?Cok hizli davrandin simdide pisman oldu kusura bakma ama kocanin ailesininde seni kabul edecegini sanmiyorum basta sakin olmadin adami rezil ettin. Suan da resmen diyorsun ki adam onemli degil evim mahallem iyi eski konundan bunu cikarttim.madem cok seviyordun susup oturcaktin yok tazminat davlarri yok adam bana dokunmuyor akrabalarin yuzune nasil bakacaksin
hahahah komikmiş :)))Müge anlıya başvuralım hemen o bulur çıkartır ortaya.
Sonuc olarak oluru var mı bu evliliğin ortada dönen laflar adam da istemiyor gururlu olun biraz yahu daha ne desin istemiyorum tıksiniyorum diyorhızlı davranmadım sadece kız kardeşime söyledim o da aileme söyledi. Ailem de beni istemeyen kaynanam için eşimin teyzesine söyledi bu durumu. Annem söyledi diye ben aylarca düzeltmeye çalıştım. Evi habersiz boşalttı eşyaları aldı çeyizim ortalıkta kaldı. Erkeklerle konuşuyor yemek yapmayı bilmiyor adamın erkekliğini aldı cazgır vs bir sürü iftira ettılar kim rezil oldu sence?
tiksiniyorum demiyordu boğazımda iltihap var öpremiyorum diyorduSonuc olarak oluru var mı bu evliliğin ortada dönen laflar adam da istemiyor gururlu olun biraz yahu daha ne desin istemiyorum tıksiniyorum diyor
Kocanı ve ailesini haklı çıkarıyorsun ama bu davranışınla.hızlı davranmadım sadece kız kardeşime söyledim o da aileme söyledi. Ailem de beni istemeyen kaynanam için eşimin teyzesine söyledi bu durumu. Annem söyledi diye ben aylarca düzeltmeye çalıştım. Evi habersiz boşalttı eşyaları aldı çeyizim ortalıkta kaldı. Erkeklerle konuşuyor yemek yapmayı bilmiyor adamın erkekliğini aldı cazgır vs bir sürü iftira ettılar kim rezil oldu sence?
Sordum da siteye 2 günde 1 giriyor. Neden dikkat etmeyeyimkeske konu acacaginiz yere bayana sorsaydinz.. biz size tavsiyede bulunsak bile dikkat edecegijizi sanmiyorum
İlk kurban sen değilsin arkadaşım.semiyorsa evlenmeseydi çocuk youncağı mı bu
peki tavsiyeler ise yarayacak mi elinziden geleni yapsanizda esiniz size isinacak mi belki isin icinde baska biseyler vardir bir dusununSordum da siteye 2 günde 1 giriyor. Neden dikkat etmeyeyim
Ne gibi mesela anlayamadım???peki tavsiyeler ise yarayacak mi elinziden geleni yapsanizda esiniz size isinacak mi belki isin icinde baska biseyler vardir bir dusunun
baska biri olabilir mi meselaNe gibi mesela anlayamadım???
yok canım o en son ihtimal onun tek yaptığı tv izlemekti evde. :))baska biri olabilir mi mesela
ahhh ahh erkekler tv izlerken ayni yatakta bile bunu firsata ceviren varliklardiryok canım o en son ihtimal onun tek yaptığı tv izlemekti evde. :))
eşimi seviyorum keşke nefret etseydim ozaman boşanmak hiç zor olmazdı bana.Konu sahihi kocasını sevmiyor. Eski konularına bakın ben daha güzelim, o çirkin şöyle kötü böyle kötü demişti. Adam da zaten sevilcek gibi değil.
Konu sahibinin boşanmama sebebi elalem dul der, evlenmiş ayrılmış mı olayım vs vs
Hala seviyorum diyorsanız bir destek alın benceeşimi seviyorum keşke nefret etseydim ozaman boşanmak hiç zor olmazdı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?