- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Sen onların lafıyla rezil olmazsın onlar gelinlerine iftira yaftası yapıştırarak kendileri reziller karaktersiz aile napcan bacım ? mutlu olmana bak.. S*ktir git sin :)hızlı davranmadım sadece kız kardeşime söyledim o da aileme söyledi. Ailem de beni istemeyen kaynanam için eşimin teyzesine söyledi bu durumu. Annem söyledi diye ben aylarca düzeltmeye çalıştım. Evi habersiz boşalttı eşyaları aldı çeyizim ortalıkta kaldı. Erkeklerle konuşuyor yemek yapmayı bilmiyor adamın erkekliğini aldı cazgır vs bir sürü iftira ettılar kim rezil oldu sence?
"Kızlığını aldı" gibi avam cümleler duyuluyorda bunu hiç duymadım. O nasıl oldu kiadamın erkekliğini aldı
Ben çok yüklenmişim adama erkekliği sönmüş"Kızlığını aldı" gibi avam cümleler duyuluyorda bunu hiç duymadım. O nasıl oldu ki
Yaa yaa tabi. Sizin tüm konularınızı okudum, her okuduğumda sabrınızdan,sevginizden ötürü dehşete düştüm.Ben çok yüklenmişim adama erkekliği sönmüş
Kime nolmuşİpucu:Üyenin mesajları cinsellik üzerine demekki bu konuda baya bilgili
Kimseye bişey olduğu yokKime nolmuş
bu bayanlar ne alem :)))
Yok canım sen daha alemsinbu bayanlar ne alem :)))
Sorun yok eşim anormal şekilde uzak duruyordu ittiriyordu ilişki istemiyordu delirtti beni.Aranızdaki sorun bukadar neydi 8aylık evlilikte anlayamadım? Ayrıca o kişinin merhemi olsa kendi kafasına sürerdi
Sende ömur boyu onumu bekliceksin bnun bi sonu olamalı yaniSorun yok eşim anormal şekilde uzak duruyordu ittiriyordu ilişki istemiyordu delirtti beni.
Hahahahaha.Ben çok yüklenmişim adama erkekliği sönmüş
Merhaba
+1 istenmiyorsan zorlama dua et hayirli biri cikar karsinaKocanı ve ailesini haklı çıkarıyorsun ama bu davranışınla.
O adamdan kurtul bir an önce. Sevdiğin sevildiğin gerçek bir evlilik yap.
Bu işi uzatmak yerine bir an önce bitir. Yaşın genç. Yine koca bulursun.
İnsan başkasına nasıl güvenecek+1 istenmiyorsan zorlama dua et hayirli biri cikar karsina
Şu konuyu takip ediyorum lütfen o bilgiyi burada halka açık paylaşır mısınız çok ciddiyim sizi sevmeyen bir insan için hiç mi üşenmiyorsunuz çabalamaya zorla kendinizi sevdirmeyeMerhaba
İşlerimden dolayı geç girdim. Elifcikk nicki arkadaşa başıma gelenlerle ilgili bilgi verdim.
Bazı şeylerin sevgiyle bir ilgisi yok. Sevmeyen adam evlenmez. Eşim yıllarca yalnız yaşadı, evde hiç sohbet edemezdi mesela, ben ilk atlar bana karşı öyle diye düşündüm sonra baktım ki herkese karşı öyle. Alışamadı belki samimiyet kurmaya. Belki de ben çok üstüne gittimŞu konuyu takip ediyorum lütfen o bilgiyi burada halka açık paylaşır mısınız çok ciddiyim sizi sevmeyen bir insan için hiç mi üşenmiyorsunuz çabalamaya zorla kendinizi sevdirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?