Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı?

Sen onların lafıyla rezil olmazsın onlar gelinlerine iftira yaftası yapıştırarak kendileri reziller karaktersiz aile napcan bacım ? mutlu olmana bak.. S*ktir git sin :)

Konularına baktım da. Ne bileyim ne diye üzülüyorsun akıl istiyorsun ki bitmiş gitmiş bak yoluna.

Ben çok yüklenmişim adama erkekliği sönmüş
Yaa yaa tabi. Sizin tüm konularınızı okudum, her okuduğumda sabrınızdan,sevginizden ötürü dehşete düştüm.
Ortada bir yuva vardır. Her iki eş çabalar durur, arada aksilikler olur, aşılır. Sizinki tek kişilik dev orkestra. Sevmeyin şunu artık, ne gerekiyorsa yapın bunun için. Kurtarın kendinizi bu takıntınızdan

bu bayanlar ne alem :)))

Kızın okadar üstüne gitmişsinizki yuh artık.
Saçmaysa ilgilenmeyiverin yada azcık empati kurunda anlamaya çalışın

Aranızdaki sorun bukadar neydi 8aylık evlilikte anlayamadım? Ayrıca o kişinin merhemi olsa kendi kafasına sürerdi

Merhaba
İşlerimden dolayı geç girdim. Elifcikk nicki arkadaşa başıma gelenlerle ilgili bilgi verdim.

+1 istenmiyorsan zorlama dua et hayirli biri cikar karsina

Merhaba
İşlerimden dolayı geç girdim. Elifcikk nicki arkadaşa başıma gelenlerle ilgili bilgi verdim.
Şu konuyu takip ediyorum lütfen o bilgiyi burada halka açık paylaşır mısınız çok ciddiyim sizi sevmeyen bir insan için hiç mi üşenmiyorsunuz çabalamaya zorla kendinizi sevdirmeye

Şu konuyu takip ediyorum lütfen o bilgiyi burada halka açık paylaşır mısınız çok ciddiyim sizi sevmeyen bir insan için hiç mi üşenmiyorsunuz çabalamaya zorla kendinizi sevdirmeye
Bazı şeylerin sevgiyle bir ilgisi yok. Sevmeyen adam evlenmez. Eşim yıllarca yalnız yaşadı, evde hiç sohbet edemezdi mesela, ben ilk atlar bana karşı öyle diye düşündüm sonra baktım ki herkese karşı öyle. Alışamadı belki samimiyet kurmaya. Belki de ben çok üstüne gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…