Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı?

Elif boşanma işlemleri başladı ama sen hala aranızı düzeltmek mi istiyorsun? Gerçekten herşeye rağmen yine de seviyor musun bu adamı?

Evlendiğiniz günden beri aynı kalan bir adamı nasıl değiştirmeyi bekliyorsunuz cidden merak ediyorum. Yıllardır çift terapistliği yapıyorum, hiçbir danışanım sihirli değnek dokunmuş gibi bambaşka bir insan olmadı.

Cok hizli davrandin simdide pisman oldu kusura bakma ama kocanin ailesininde seni kabul edecegini sanmiyorum basta sakin olmadin adami rezil ettin. Suan da resmen diyorsun ki adam onemli degil evim mahallem iyi eski konundan bunu cikarttim.madem cok seviyordun susup oturcaktin yok tazminat davlarri yok adam bana dokunmuyor akrabalarin yuzune nasil bakacaksin

Gay mi diyorsun ben aynı cinse ilgi farketmedim hiç ama
Arkadaşım hangi erkek açık açık ben erkeklerden hoşlanıyorum der. Aile, çevre, sen onu linç edersiniz.

Ayrıca bahsettiğin üye büyü vardı demiş. En azından kocası cinsel ilişki için zorlamış vs.
Senin kocan bırak cinselliği eline dokunmaktan tiksiniyor. Son çare büyü hoca işine girmekse vah sana.
Böyle bir adamı hala sevmen de vahim.

Arkadaşım sen psikoloğa git. İçten içe çökmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…