- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
içeriği değiştirmiş ilk sayfada alıntılama var görürsünüz bir üyeyi soruyorBaşlıkla konu çok alakasız değil mi? "yoksa Bi tek bana mı öyle geldi
O ne şimdi başlık ne içerik ne bakıyorum bakıyorum anlamaya çalışıyorumKonuyu güncelledim boşanmak çok çok zor
Neyse sizin dediğiniz gibi olsun bakalım.Yok konuyu direk yazdım çalışıyorum işteyim ne dikkat çekecem
Evet . Benim mesela yalnışlıkla eşime kolum çarpıyordu hızla çekiyorduKendisinin sorunları çözülmüşmü de size tavsiyelerde bulunacaktı
Arkadaşlar 8 ay evli kaldık eşimle boşanıyoruz ama düğünden beri hep ters giden durumlar oldu. Hep sorun yaşadık hep terslik oldu aramıza çok soğukluk girdi. Eşim yanımdaki koltuğa bile oturmuyordu gayet güzel bayanım benden tiksiniyordu. Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı nasıl düzelttiler.
Kaç yıllık evlisiniz bunun altında birsey olmalı örneğin sevmiyordur veya başka biri vardırDurdur yere. Sanki boşanmak için evlendik
Konuyu tekrar yazmışBaşlıkla konu çok alakasız değil mi? yoksa Bi tek bana mı öyle geldi
SeviyorumElif boşanma işlemleri başladı ama sen hala aranızı düzeltmek mi istiyorsun? Gerçekten herşeye rağmen yine de seviyor musun bu adamı?
Gay mi diyorsun ben aynı cinse ilgi farketmedim hiç amaVay arkadaş.
İnsanlar gey kocadan bile vazgeçmemek için yırtınıyor.
Valla bu kadınlara her şey müstehak.
Aynı cinse ilgisini fark etseniz zaten evlenmezdiniz. Adamın evlenme amacı da bu yani paravan evlilik.Gay mi diyorsun ben aynı cinse ilgi farketmedim hiç ama
Seni öpmek bile istemeyen, kazara dokunduğunda bile kendini çeken adamın nesini seviyorsun amaSeviyorum
Site hiç kapanmıyor nasılsa girer merak etme@orius da çok geç giriyor
Arkadaşım hangi erkek açık açık ben erkeklerden hoşlanıyorum der. Aile, çevre, sen onu linç edersiniz.Gay mi diyorsun ben aynı cinse ilgi farketmedim hiç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?