- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Yok benim gibi eşiyle arasında hep sorun hep terslik vardıİpucu:Üyenin mesajları cinsellik üzerine demekki bu konuda baya bilgili
Yok konuyu direk yazdım çalışıyorum işteyim ne dikkat çekecemŞimdi niye güncellediniz anlamadım.
Dikkat çekmek için mi böyle bir şeye başvurdunuz?
Durdur yere. Sanki boşanmak için evlendikEğer bu konuya önemli birsey yazacaksa büyük ihtimalle evinde sesli sesli Bakara süresi oku diyecekti
Rabbim yardımcınız olsun durduk yere mi bu soğukluk
İyi de O orius denen üyeyi sormuyor muydunuz az önce? Bu ne ki şimdi?Arkadaşlar 8 ay evli kaldık eşimle boşanıyoruz ama düğünden beri hep ters giden durumlar oldu. Hep sorun yaşadık hep terslik oldu aramıza çok soğukluk girdi. Eşim yanımdaki koltuğa bile oturmuyordu gayet güzel bayanım benden tiksiniyordu. Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı nasıl düzelttiler.
Kendisinin sorunları çözülmüşmü de size tavsiyelerde bulunacaktıYok benim gibi eşiyle arasında hep sorun hep terslik vardı
Başlıkla konu çok alakasız değil mi? yoksa Bi tek bana mı öyle geldiArkadaşlar 8 ay evli kaldık eşimle boşanıyoruz ama düğünden beri hep ters giden durumlar oldu. Hep sorun yaşadık hep terslik oldu aramıza çok soğukluk girdi. Eşim yanımdaki koltuğa bile oturmuyordu gayet güzel bayanım benden tiksiniyordu. Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı nasıl düzelttiler.
Konuyu yazdım. Benim gibi hep terslik yaşamıştı cevap yazacaktıİyi de @orius denen üyeyi sormuyor muydunuz az önce? Bu ne ki şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?