- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ben onu da yapamıyorum beceremiyorum alnının ortasına bakmayı. Psikolog da öyle dedi ama yapamırmgözüne bakma göz lerinin ortasına bak bendede arada olur zatn r insanın gözünün içine içine bakmak herzman olmuyor
Bende yedi yirmi dört böyle ya insanlarla konuşmak gözlerine bakmak işkence Gibi. Bunu onlar da fark ediyor ben daha da moralmen çöküyorm bu sefer hiç bakamıyorum sanki kötü birşey yapmış suçlu gibi yere bakıyorumBurnuna bak bende de oluyor bazen
Çok sık mi oluyor bu . Birde çalışıyo musunuz ben çalışıyorum beni çok zorluyor bu yüzden insanlarla iletişimm çok etkileniyorBende öyleyim cnm tirnaklarimin yanlarındaki eti kopariyorum sırf gözgöze gelmemek için
Evet biliyorum ama yenemiyorum gebeyım ilaç kullanàmiyorum. Şu göz teması sorunum olmasa hersey daha kolay olacakSosyal fobi
Üzerine gitmek lazım
Ya nevar bunda ondada var bir çift göz sendedeEvet biliyorum ama yenemiyorum gebeyım ilaç kullanàmiyorum. Şu göz teması sorunum olmasa hersey daha kolay olacak
Doğru söylüyorsun fazla zekadan demekki oluyo psikolog da dedi çok zeki sin diye. Ama saçma sapan düşünceler beni esir ediyor neden böyle oluyor bilmiyorum ne var yani gözüne bakınca demi. Bir defa arkadaşın gözüne bakmamak için kafamı göğsüne çevirdim gözümü yani oda degàje vermişti o gün benm gözüm takıldı sandı çekti yukarı kıyafetini. Ben inanılmaz utandım ya ben bayanım o bayan ama çok yanlış anladıYa nevar bunda ondada var bir çift göz sendede
Karşı tarafa bakınca onu komik hayal et tüm karizması biter sende en azından bende bitiyor
Zeki birine benziyorsun neden bu kadar büyütüyorsunki:)
Evet bakmazsan kaale almıyor sanıyorlar ama öyle bile şansalar şükür ederim çünkü kendimi zorluyorm anlamsız ölü gibi bakış oluyo Karşısı da fark ediyor bu sefer ezik duruyorum tuhaf biri olarak görünüyorum bu daha kötü işteBen de tam tersi bakmazsam rahatsız hissederim.Karşımdaki anlattıklarını ciddiye almıyormuşum hissine kapılacak diye düşünürüm.Öyle bakışıp dururuz.
Yok estağfurullah ne ezikliği.Aşılabilir bişey bu bence.Üzme kendini.Evet bakmazsan kaale almıyor sanıyorlar ama öyle bile şansalar şükür ederim çünkü kendimi zorluyorm anlamsız ölü gibi bakış oluyo Karşısı da fark ediyor bu sefer ezik duruyorum tuhaf biri olarak görünüyorum bu daha kötü işte
Çok takiyorum çok üzülüyorum çünkü yalniz kalıyorum bu sebep den zaten çekingenlik de var is ortamında yapayalnız kalıyorum çok üzülüyorum saatler geçmiyorBen de dikkat ettim agiza bakiyor genelde sanirim. Ama gozlerine bakamamayi hic sorun etmedim. Bosver lafana takma hamile hamile...
Ama öyle çok ezik duruyorum değersiz görüyor Karşısı beni bi gün günaydın derler birgün demezler bi gün slm verir bi gün yok sayarlar çok üzülüyorum geçmiyor ama bir türlüYok estağfurullah ne ezikliği.Aşılabilir bişey bu bence.Üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?