Benim gibi göz teması kuramayan var mı

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Bayanlar merhabalar bu sorunu çok uzun yıllardır yasiyorum sizce normal mi bunu yaşayıp da normal kabul edenler var mı çok merak ediyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen. Ben özellikle karşı taraf birsey anlatırken göz teması kuramiyorum kendim anlatırken çok olmuo ama karşı anlatırken böyle bir tuhaf bir garip oluyorum istemsiz şekilde çekiyorm gözlerimı bu neden oluyor kendimi zorluyorm Karşısı da anlıyor oda tuhaf oluyor. Nasıl geçer bu yaa çok sıkıldım artık

Evet biliyorum ama yenemiyorum gebeyım ilaç kullanàmiyorum. Şu göz teması sorunum olmasa hersey daha kolay olacak
Ya nevar bunda ondada var bir çift göz sendede
Karşı tarafa bakınca onu komik hayal et tüm karizması biter sende en azından bende bitiyor
Zeki birine benziyorsun neden bu kadar büyütüyorsunki:)

Ya nevar bunda ondada var bir çift göz sendede
Karşı tarafa bakınca onu komik hayal et tüm karizması biter sende en azından bende bitiyor
Zeki birine benziyorsun neden bu kadar büyütüyorsunki:)
Doğru söylüyorsun fazla zekadan demekki oluyo psikolog da dedi çok zeki sin diye. Ama saçma sapan düşünceler beni esir ediyor neden böyle oluyor bilmiyorum ne var yani gözüne bakınca demi. Bir defa arkadaşın gözüne bakmamak için kafamı göğsüne çevirdim gözümü yani oda degàje vermişti o gün benm gözüm takıldı sandı çekti yukarı kıyafetini. Ben inanılmaz utandım ya ben bayanım o bayan ama çok yanlış anladı öyle utandım ki anlatamam

Ben de tam tersi bakmazsam rahatsız hissederim.Karşımdaki anlattıklarını ciddiye almıyormuşum hissine kapılacak diye düşünürüm.Öyle bakışıp dururuz.
Evet bakmazsan kaale almıyor sanıyorlar ama öyle bile şansalar şükür ederim çünkü kendimi zorluyorm anlamsız ölü gibi bakış oluyo Karşısı da fark ediyor bu sefer ezik duruyorum tuhaf biri olarak görünüyorum bu daha kötü işte

Yok estağfurullah ne ezikliği.Aşılabilir bişey bu bence.Üzme kendini.

Ben de dikkat ettim agiza bakiyorum genelde sanirim. Ama gozlerine bakamamayi hic sorun etmedim. Bosver lafana takma hamile hamile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…