- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ama karşı da benle konuşurken kendini kasıYo ben kastıgm için bunu çok iyi fark ediyorum daha da çok üzülüyorum iyice içime kapanıyorm ilaç kullanıyordum hamile olunca kestim suan çok zorlanıyorum tükendim resmen hayata hep umutsuz bakıyorum korkuyorum yalnız kalmaktan dışlanmaktanEmin ol karsindaki bu kadar sorun etmiyordur bile bosuna uzuluyorsun
Bununla ilgili değildir o belki canım.Kütük olamazlarmı?Ben göz teması bol bol kurduğum halde böyle tipler görüyorum.Demek ki sorun sende değil.Hiç takma kafana.Bak bebekte geliyor.Onla kurarsın bol bol göz teması.Dünyanın en güzel gözlerine bakarsın:)Ama öyle çok ezik duruyorum değersiz görüyor Karşısı beni bi gün günaydın derler birgün demezler bi gün slm verir bi gün yok sayarlar çok üzülüyorum geçmiyor ama bir türlü
Sen melek misin yaa aksam aksam nasıl güzel konuşuyorsun Rabbim senden razı olsun . Bana güzel kalbinle dua eder misin. Söz bebeğim konuşmaya başlasın ona senin için dua ettircemBununla ilgili değildir o belki canım.Kütük olamazlarmı?Ben göz teması bol bol kurduğum halde böyle tipler görüyorum.Demek ki sorun sende değil.Hiç takma kafana.Bak bebekte geliyor.Onla kurarsın bol bol göz teması.Dünyanın en güzel gözlerine bakarsın:)
İnşallah öyledir cnmEmin ol karsindaki bu kadar sorun etmiyordur bile bosuna uzuluyorsun
Canım benimSen melek misin yaa aksam aksam nasıl güzel konuşuyorsun Rabbim senden razı olsun . Bana güzel kalbinle dua eder misin. Söz bebeğim konuşmaya başlasın ona senin için dua ettircem
Evt.Sosyal fobi
Üzerine gitmek lazım
Ya o zamanda karşı taraf erkekse ona hayran hayran bakmış gibi oluyom bi kasınà bi gözüne bi yüzune evli barkli kadınım yanlış anlaşıyor bir defa da bayan arkadasin göğsüne baktım yanlışlıkla oda elbisesini yukarı çekti sapık gibi hissettimO göz teması sorunu bende de oluyor arada.Olduğu zaman aynen benim karşımdaki de farkedip o da tuhaf bakmaya başlıyor.:)Ama bazen konuşurken unutuyorum o zaman hiç sıkıntı olmuyor. Aklına bu sorunu getirmemeye çalış,yüzünde farklı yerlere bak.Bir süre kaşına,bir süre gözüne, bir süre ağzına saçına vs bak.Konuşmaya odaklan..
Ama farkında lar ya bunun aksini düşünmeye çalışsam da benle konuşurken onlar da kasıYo ve göz teması kurmàmaya çalışıyorlar sepiçi gibi sanki çok moralim bozuluyor nasıl çözecegm bu durumuSen bu durumun farkinda oldugun icin herkes farkinda saniyorsun ve her seyde bu durumun etkili saniyorsun canim normalde demek ki benim gibi hassas birisin hamilelikle de daha da hassas olmussun bosver bakma daha iyi baksakta dik dik gozumuzun icine bakiyor derler
Yok canm hiç öyle hissetme sen de bayansın sonuçta ama dediğin gibi erkekte biraz sıkıntılı olabilir.Erkekte de kaşına, gözüne,alnına genel bakmaya çalış. Konustuklarina adapte olmaya çalış.Bende de arada oluyor çünkü. Ancak bu şekilde biraz çözebiliyorum.Ama bazen hiç aklıma bile gelmiyor sıkıntısız ilerliyor.Ya o zamanda karşı taraf erkekse ona hayran hayran bakmış gibi oluyom bi kasınà bi gözüne bi yüzune evli barkli kadınım yanlış anlaşıyor bir defa da bayan arkadasin göğsüne baktım yanlışlıkla oda elbisesini yukarı çekti sapık gibi hissettim
Ben bakınca gözlerim doluyor hiçbir şekilde bakamıyorum ::)gözüne bakma göz lerinin ortasına bak bendede arada olur zatn r insanın gözünün içine içine bakmak herzman olmuyor
Araştırdım sanmıyorum dikkat dağınıklığı var biraz ama Asperger değilim sorunun neden kaynaklandığını biliyorumAsperger sendromu'nu bir araştırın isterseniz. Belki biraz olabilir sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?