Çok haklısınız hemde nasil annem bile yeter diyor ..Canım vak kaç gün oldu atlat artık şu travmayı. Hep aynı cümleleri kuruyorsun yapma bu kadar takıntı. Bana fenalık geldi burda
Canım kuzenim eşinin kuzeni aileyi tanıyorum .Evi göstermedim zaten. Ben özel konuşacağini düşündüm .Çok ısrar etti .Arada büyükler var zaten.Normalde asla yapmam. Haklısınız. Bir şey olsa naparlar ona .Ilk defa tanistigin bir adamin arabasina nasil bindin, evini gosterdin ya?
Bazi kadinlardaki bu cesaret beni benden aliyor.
Millet babasina guvenemiyor bu zamanda, siz elin adaminin arabasina binmis bi de evinize kadar biraktirmissiniz...
Bir şey demedim tabiki . Ben sanki tanıdı olumlu bir şeyler oldu sandım Benİ ilerisi için tanimak istiyor gidip gelecek Diye zaten el çocuğu değil o kadar o yüzden güvendim rahatım.Yolları iyi ogreneyim diyince ne cvp verdin
Böyle tutarsız adam Demiya ileride 3 _4 görüşmeden sonra bunu yapsa ben herhalde komalik olurdumAmannnnn boşver olsa da sonra böyle öküzlük yapsa daha mı iyi salla gitsin.
Evet hemde nasil en çok buna kizmislar ya nasıl yüzüne bakacağız o kızın ailenin demişler ..Ben ne zaman o ortama gitsem artık gerilecegimNe saçma bi insanmış o , madem olumsuz cevap verecek ne diye size umut verir gibi eve bırakmış yolları iyi ezberleyim demiş binaya girene kadar beklemiş?
Gerçekten ne lüzumsuz insanlar var ya..
Üzme sen canını herkes fark etmiş o onun ayıbı.
Yani o lafı deneme amaçlı söylemiş olabilir. Tabi buda terbiyesizlik ama olabilirBir şey demedim tabiki . Ben sanki tanıdı olumlu bir şeyler oldu sandım Benİ ilerisi için tanimak istiyor gidip gelecek Diye zaten el çocuğu değil o kadar o yüzden güvendim rahatım.
Öyle olsaydı kuzenim bırakmazdi ki..Zaten onu düşüncek biri değil ki..Aileyi biliyorum geniş bir aile...Zaten araba da kuzenlerim de vardı önce onları bırakt sonra benim evim ileride arkada oturdum ben ..Sonra kzuenim öne geç dedi öne geçtim bilemiyirmBir gecede tanisip, iki sohbet edip nasil bu kadar hayallere daldiniz ilk gunden? Arti ne olursa olsun, ne kadar ailesini taniyor olursaniz olun, ilk kez gordugunuz birinin arabasina tek basina binmeniz hos olmamis. Belki de bu yuzden hayir demistir. Cunku erkeklerin bir cogu kadinlari boyle deneyebiliyorlar malesef. Dogru degil onlarinda yaptiklari ama, gercek bu malesef.
Öncesi var. Arkası yarın gibi.Bi tek ben mi cok karışık buldum yaa
Araba kuzenim ve esi vardı 4 kişiydik önce onları bıraktı sonra benim evim biraz daha ilerdeydı ...Kuzenim ben inerken öne geç dedi. Kuzenim güvenmeşe bırakmazdi hatta taniststmazdi kiyamazdi yani arada koca koca insanlar var napack ti kaçırıp tecavüz mü edecek. Gece 00 olmuş centilmenlik yaptı adam bıraktı işte araç yoktu o saatte .Ne olsaydi kuzenin birakmazdi? Adami ne kadar taniyorsun ki, onu dusunecek biri degil diyorsun? Sen sadece adamin ailesini taniyormuşsun. Adami degil. Aileyi tanimak demek, adami da tanimak anlamina gelmez asla. Nitekim oyleolsaydi, sizin umdugunuz gibi ilerlerdi hersey. Sonu boyle bitmezdi degil mi?
şöyle düşün Allah seni bu dengesizden erkenden kurtarmış. nişanlı olsaydınız bu kötü huyu o zaman çıksa ayrılmak daha zor olurduArtik olay tanıştığım kişinin olup olmaması değil cidden adam mı yok piyasa da yüzünü bile hatırlamıyorum. Aileye güvendim aileyi seviyordum. Masada çiftin kuzenlerı olarak tanıştırıldık ortak sohbet ettik çok sıcaktı sohbet ve ilgiliydi ....Hatta kuzenler bile oldu bu iş demişler. ..Eve birakmayi Bile tutturdu kendi hatta arabaya bizi bir araya getiren çiftleri bile almak istemedi. Bende yalnız kalmak isteyeceğini dusunererk o sohbetin ardından firsat vermek istedim.Sonra yolları iyi öğreneyim dedi. Sokağın başından apartmana girmem bile bekledi.. İnsan umutlaniyor işte... Sonra hoop annesine olumsuz cevap vermiş. Aradaki insanlar şok geçirmiş. Madem niyetin yoktu niye öyle davrandın kızı eve niye tek bıraktın. O kadar kizmislar ki birde tanidiklik var... Artık ne halim varsa gör demişler bizi de mahçup etti. Tamam adam hoşlanmam zorunda değil ama kendini bilen adam böyle davranmaz ki ... Kişinin olmaması değil bu duruma düşmek koydu ...Travma yaşadım kaç gündür ...Artık tanismak mı Allah korusun
Nafile hersey bundan sonra kol kanat gereçekti benim Ailem ona çünkü manavi açıdan çok desteğe ihtiyacı olacakBoşuna takıyorsun. 20 yıl evli kaldığın Ada'mdan boşanıyorsun. Hatta 30-40 yıl. Yani herşey içiçe girmiş çoluk çocuk, eş, dost , akraba. Bu nedir ki . Tanıdıksa aynı evde yaşamadınız bir şey değil. Bir de tanıdıkların da öyle söylemesi icap eder. Biz oğlana çok kızdık falan diye. Kırgınlık büyümesin diye. Böyle sadece çocuk kabahatli olacak. Boşver. Yarın bir gün fikri değiştirirse sakın kabul etme.
Adamın yüzünü hatırlamam ..Düştüğüm duruma işte ne biliyim..Öyle tecrübem de yok işte .Bu sevgililik işlerinde daha neler yaşanıyor.Bir kere gorustugunuz adam sizi boyle travmaya sokuyorsa ohooo...
Galiba 2 kez görüşmüşlerdi. Yıkıldı tabii.:)Bir kere gorustugunuz adam sizi boyle travmaya sokuyorsa ohooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?